Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικό πάντως ότι ένα αυτοκίνητο 10ετίας είναι άχρηστο, επικίνδυνο και πρέπει να αλλαχτεί. Τα αμάξια έως 15ετίας περίπου θα είναι euro5 που δεν έχει τόσο τραγικές διαφορές σε σχέση με το euro6, ούτε καίνε απαραίτητα πολύ περισσότερο από ένα σύγχρονο αμάξι, ούτε τόσο υπολείπονται στα συστήματα ασφαλείας ούτε είναι απαραίτητο ότι θα σου βγάζουν συνέχεια ζημιές (που εντάξει αυτό αφορά τον ιδιοκτήτη περισσσότερο). 

• Like 1
  • Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε μωρέ, έρχονται και μας λένε πρέπει να αλλαχτούνε τα Euro4 που εμένα καίει 7lt τα 100, και πάνε και παίρνουνε κάτι καινούργια SUV, που καίνε τα ίδια...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Ntinaras said:

Σοβαρολογεις τωρα?

Τους τυπους που πανε ΛΕΑ πρεπει να τους παιρνουν πινακιδες και διπλωμα για 1 χρονο, να στρωσουν χαρακτηρα.

Το τεραστιο μποτιλιαρισμα το δημιουργουν ακριβως αυτοι που πανε στη ΛΕΑ.

Γιατι οταν τελειωνει η ΛΕΑ, χωνονται μπροστα στα αλλα αυτοκινητα που ειναι στη δεξια λωριδα, με αποτελεσμα να τους φρεναρουν.

Και η αττικη οδος δεν ειναι ιδωτικος δρομος.

Πως φαινεται οτι δεν εχεις μπει αττικη οδο ουτε μια φορα στη ζωη σου. 
Καθε πρωι 7-9, την ωρα αιχμης κανει μπλοκο η τροχαια σε ενα ανοιγμα της Αττικης Οδου και γραφει οδηγους και οχηματα για παραβαση οδηγησης στη ΛΕΑ. 
Κατι πολυ απλο που ΗΔΗ λυνεται με τις ΗΔΗ υπαρχουσες καμερες, το κανει το κρατος συνθετο και δημιουργει επιπλεον ή το μεγαλυτερο μεριδιο του μποτιλιαρισματος. Αυτο εχει ως αποτέλεσμα και τους αυξημενους χρονους για να παει καποιος στον προορισμο του και επικινδυνο ειναι γιατι δημιουργειται αποτομα σταση οχηματων.

44 minutes ago, madboy said:

Πραγματικά δηλαδή σου πήρε πολύ χρόνο να σκεφτείς όλα αυτά και να τα γράψεις;

13 hours ago, tzotzo said:

Απλα ζητηματα που λυνονται με τις ήδη υπάρχουσες καμερες.

πραγματικα σου πηρε πολυ χρονο να σκεφτεις ολα αυτα και να τα γράψεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Καθε πρωι 7-9, την ωρα αιχμης κανει μπλοκο η τροχαια σε ενα ανοιγμα της Αττικης Οδου και γραφει οδηγους και οχηματα για παραβαση οδηγησης στη ΛΕΑ. 
Κατι πολυ απλο που ΗΔΗ λυνεται με τις ΗΔΗ υπαρχουσες καμερες, το κανει το κρατος συνθετο και δημιουργει επιπλεον ή το μεγαλυτερο μεριδιο του μποτιλιαρισματος. Αυτο εχει ως αποτέλεσμα και τους αυξημενους χρονους για να παει καποιος στον προορισμο του και επικινδυνο ειναι γιατι δημιουργειται αποτομα σταση οχηματων.

Ναι, ποτε δεν εχω μπει. 

Καθε μερα επι 3 χρονια, τουλαχιστον 10 φορες την ημερα εισοδος εξοδος  στην αττικη οδο.

Αλλα εσυ οχι μονο ξερεις καλυτερα τι κανει η τροχαια, ξερεις και τι κανω εγω.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
10 minutes ago, tzotzo said:

Το έξυπνο μυαλό σου θα μπορούσε να σκεφθεί ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η Λεα από οδηγούς, παρά μόνο για έκτακτη ανάγκη;

Δεν ξέρω μετά από πόσο διάστημα στέλνονται οι φωτογραφίες από τις κάμερες, αλλά είμαι σίγουρος ότι πονάει περισσότερο η επιτόπια κλήση.

Αν είναι έτσι σε περιστατικό που χρειάζεται η αστυνομία, μην τους καλέσεις, χρησιμοποίησε το κινητό σου για αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

Δεν νομίζω να μετακομίσω ή να αλλάξω εργασία για να έχω άποψη τι συμβαίνει στις 7-9 στην Αττική οδό.

Για μένα μακάρι να γινόταν παντού μπλόκα για Λεα γιατί φαίνεται ότι μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Έλληνας ανεγκεφσλος οδηγός.

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, madboy said:

Το έξυπνο μυαλό σου θα μπορούσε να σκεφθεί ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η Λεα από οδηγούς, παρά μόνο για έκτακτη ανάγκη;

Εχω πει καπου οτι ειναι ανεκτο να οδηγουν καταχρηστικα στη ΛΕΑ;

7 minutes ago, madboy said:

Δεν ξέρω μετά από πόσο διάστημα στέλνονται οι φωτογραφίες από τις κάμερες, αλλά είμαι σίγουρος ότι πονάει περισσότερο η επιτόπια κλήση.

Δεν στεκει καπου αυτο που λες. Εχουν άλλη αξια τα 200€ αν σε γραψουν επι τοπου, και αλλη αν σου ερθει ταχυδρομικως;

10 minutes ago, madboy said:

Αν είναι έτσι σε περιστατικό που χρειάζεται η αστυνομία, μην τους καλέσεις, χρησιμοποίησε το κινητό σου για αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

Ξερεις κατι, μπορεις να παραποιεις την λογικη οσο θελεις, τα δεδομενα ομως δεν μπορεις.
Η τροχαια Αττικης Οδου, έχει καμερες καλιμπραρισμενες και συγχρονες ακριβως για αυτον τον λογο. 
Και κυρίως ειναι ΝΟΜΙΜΟ να καταγραφουν την κινηση και τις παραβασεις.
Αντιθετα αν βιντεοσκοπησω ή φωτογραφίσω μια παραβαση 1ον ειμαι παρανομος και 2ον πολυ δυσκολα στεκει ως αποδεικτικο στο δικαστηριο.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το τελευταίο euro είναι το 6d ....όχι το 6.

Αν κατάλαβα καλά δεν αφορά τα όρια αλλά τον τρόπο που μετριούνται ώστε να είναι πραγματικές οι τιμές που δίνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, σωστά;

Δημοσ.
14 minutes ago, madboy said:

Για μένα μακάρι να γινόταν παντού μπλόκα για Λεα γιατί φαίνεται ότι μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Έλληνας ανεγκεφσλος οδηγός.

προφανως και δεν καταλαβαινει ετσι, γιατι με καθε μερα μπλοκο και εξακολουθουν και παραβιαζουν τη νομοθεσια.

Δημοσ.
Just now, tzotzo said:

προφανως και δεν καταλαβαινει ετσι, γιατι με καθε μερα μπλοκο και εξακολουθουν και παραβιαζουν τη νομοθεσια.

Να είσαι σίγουρα όχι ο ίδιος οδηγός. Γιατι αν τον πιάσουν ενώ του έχουν πάρει δίπλωμα, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας, μετά ακολουθούν άγριες περιπτύξεις.

Δημοσ.
31 minutes ago, Ntinaras said:

Καθε μερα επι 3 χρονια, τουλαχιστον 10 φορες την ημερα εισοδος εξοδος  στην αττικη οδο.

Αν εισαι επαγγελματιας οδηγος, και δεν βρισκεις παραλογο να κανει μπλοκο η αστυνομια σε αυτοκινητοδρομο ταχειας κυκλοφοριας, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ενω μπορουν να κανουν την ιδια δουλεια με τις ηδη υπαρχουσες καμερες, τι να σου πω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οποτε να καταργηθουν τα παλια αυτοκινητα εκει που κινεισαι εσυ, αλλα ας τρωνε παραπανω μολυνση στην Πτολεμαιδα για να εχει ρευμα το δικο σου τεσλα. 🤣

Όχι, να μη τρώνε παραπάνω ούτε στη Πτολεμαϊδα. Γι' αυτό κλείσαμε τα εργοστάσια λιγνίτη άλλωστε, αλλά κάποιοι τα αναπολούν. Φθηνό ρεύμα τις ώρες λειτουργίας των ΑΠΕ (που πλέον τα σταματάμε γιατί δε μπορούμε να απορροφήσουμε όλη  τους την παραγωγή) και ηλεκτρικά αυτοκίνητα για καλύτερο περιβάλλον.

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, tzotzo said:

Αν εισαι επαγγελματιας οδηγος, και δεν βρισκεις παραλογο να κανει μπλοκο η αστυνομια σε αυτοκινητοδρομο ταχειας κυκλοφοριας, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ενω μπορουν να κανουν την ιδια δουλεια με τις ηδη υπαρχουσες καμερες, τι να σου πω.

Μήπως είσαι απ' αυτούς που μπαίνουν "για λίγο" στην ΛΕΑ και το μπλόκο σου δυσκολεύει την καθημερινότητα ?

• Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, tzotzo said:

Εχω πει καπου οτι ειναι ανεκτο να οδηγουν καταχρηστικα στη ΛΕΑ;

Δεν στεκει καπου αυτο που λες. Εχουν άλλη αξια τα 200€ αν σε γραψουν επι τοπου, και αλλη αν σου ερθει ταχυδρομικως;

Μπορεί να μην το έχεις πει , αλλά αρνεισαι να καταλάβεις ότι η ρίζα του προβλήματος είναι οι οδηγοί και όχι η αστυνομία. Ίσως εκεί θα έπρεπε να αναζητήσεις την αιτία του προβλήματος λέω εγώ τώρα;

Προφανώς και η επιτόπια κλήση έχει άλλη γλύκα. Το ότι για Χ μέρες ο οδηγός που τον έχει φωτογραφίσει η κάμερα μέχρι να του αποσταλεί η κλήση και του ζητηθούν και όλα του τα έγγραφα , θα κυκλοφορεί απόλυτα νόμιμα, λέω εγώ τώρα..Και την επόμενη μέρα θα κάνει πάλι τα ίδια.

Προφανώς ούτε αυτό μπορείς να το καταλάβεις. Με κάνεις να πιστεύω ότι δεν αξίζεις διάλογο.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Πως ακριβως δημιουργειται κινηση? Το μπλοκο ηταν πανω στη λεα, δεν επιανε αλλη λωριδα. Οποτε σταματαγανε μονο οσους ηταν στη λεα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...