SuperLuigis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, liakjim είπε Θα σε ειδοποιήσω boy. Μην μπεις στον κοπο πιτσιρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, SuperLuigis είπε Μην μπεις στον κοπο πιτσιρικο Δεν είχα σκοπό boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε παλικάρια. Ας δείξουμε λίγο σεβασμό μεταξύ μας! Ο καθένας ότι θέλει παίρνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 15 hours ago, Eloy said: Mεγάλο φετιχ ήταν και τα Seiko τα 5αρια - τα παλιά κλασσικά μοντέλα. Αυτόματα κι αθάνατα - τα έβγαζες μόνο γιατι κάποια στιγμή τα βαριόσουν. Εχω το τετράγωνο μπλέ 5αρι του 1972 απο τον πατέρα μου... Εγω το τετράγωνο καφε 5αρι απο τον πατέρα μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candiaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Με λιγο πιο μεγαλους αριθμους να εβγαινε καθως εχω πρεσβυωπια 15 βαθμους..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sn0u Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Είχα πάρει Casio ακριβώς όπως το παλιό πριν 10 χρόνια ακόμα το έχω λειτουργεί άψογα και το είχα βρεί από eBay,όχι μεταχειρισμένο, official. Άμα κάνεις έρευνα σίγουρα θα βρεις. Τιμή 20 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα