Προς το περιεχόμενο

Το νέο επιτραπέζιο ρολόι της Casio συνδυάζει ρετρό αισθητική με σύγχρονες λειτουργίες

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, liakjim said:

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις παλιατζουρες του παρελθόντος...

λογικα θα εισαι 8 χρονων και δεν θα εχεις προλαβει να ζησεις τιποτε ακομη...

• Like 13
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, amigagr είπε

λογικα θα εισαι 8 χρονων και δεν θα εχεις προλαβει να ζησεις τιποτε ακομη...

Συγχαρητήρια, το "πέτυχες" όσο και οι άλλοι...

Επεξ/σία από liakjim

1 hour ago, Ukforthemoment said:

Μιλάμε για επιτραπέζιο και οχι χειρός.

https://nghenhinvietnam.vn/casio-ra-mat-chiec-dong-ho-de-ban-dqd-851j-8jf-mot-loi-tri-an-day-hoai-niem-den-chiec-dong-ho-deo-tay-a158

casio_desk_clock_dqd_851j_8jf_003.jpg

ψιλο αίσχος;

Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα. 

Κρίμα που δεν μπορείς να βάλεις μπρασελέ για να το φοράς στο χέρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Nvidiaman said:

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνεις...

Eγω δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μπορείς να καταλάβεις οτι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν την συναισθηματική αξία που έχουν κάποια πράγματα για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Ελλειψη πρoηγούμενης εμπειρίας λέγεται  (lack of experience στο χωριό μου)... Για παράδειγμα, εμένα κάποια τραγούδια απο τα 80's και τα 90's μου θυμίζουν συγκεκριμένες γκόμενες ενώ στον ανηψιό μου, τα ανάλογα τραγούδια του θυμίζουν τις φωτογραφίες απο κάποιες γκόμενες στo fb και στο instagram...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alexioannou είπε

Κύριοι δύο casio αγοράσμενα στην εποχή τους.

Το πιο παλιό με το κομπιούτερ το 1984 σαν φάνταρος με τα χρήματα από τα πρώτα 5 αλματα στην σχολή αλεξιπτωτιστών......(60.000δρχ).

Καταλαβαίνετε την συναισθηματική αξία 40 χρόνια μετά.......

100% λειτουργικό αν μπει μπαταρία.

το tuch screen ( δύσκολο στην χρήση) επίσης 100% λειτουργικό,αγοράστηκε αρχές 90ς σαν σούπερ gadget......😂🤣

Και τα δύο πίσω γράφουν japan M.

IMG_20241012_142108.jpg

Ειχα το μαυρο που ηταν calculator με λουρακι , αν το εβρισκα το ξαναπαιρνα , ετσι για την αναμνηση

Επεξ/σία από jimmyl
  • Like 1

Είμαι οπαδός των retro συσκευών. Έψαχνα πριν χρόνια αν υπήρχε τρόπος με κάτι σαν ειδική παραγγελία προς κάποια βιομηχανία να μου φτιάξουν ένα ρολόι επιτραπέζιο σαν αυτό της φωτογραφίας με οθόνη με φωτεινά νούμερα σαν τις οθόνες που είχαμε παλιά στα βίντεο του 80-90, αλλά τελικά υπήρχε μόνο τρόπος να παραγγείλω την οθόνη, τα υπόλοιπα πρεπε να τα κάνω όλα μόνος μου. 

Αν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο εδώ στας ευρωπας σε λογική τιμή πάντα θα το αγοράσω. Τώρα μερικοί λογικά θα το πάρουν από κάποιους στην Ιαπωνία και θα το πουλανε στις πλατφόρμες κανένα 100αρι.

35 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Ειχα το μαυρο που ηταν calculator με λουρακι , αν το εβρισκα το ξαναπαιρνα , εστι για την αναμνηση

Έχω τρεις τέτοιους calculators. Ο ένας του 60-70 του πατέρα μου. Δούλευε συνέχεια και είχε την ώρα επάνω. Τελείωσε η μπαταρία τώρα. 

Έχω και δύο ρολόγια, το κανονικό μου λειτουργεί και το φοράω από το 96 που μου το αγόρασαν. Στην ντουλάπα είναι ένα άλλο του πατέρα μου δεν ξέρω ποτε το αγόρασε, έχει την ώρα με κόκκινα φωτεινά νούμερα, λογικά το 70 το αγόρασε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Είμαι οπαδός των retro συσκευών. Έψαχνα πριν χρόνια αν υπήρχε τρόπος με κάτι σαν ειδική παραγγελία προς κάποια βιομηχανία να μου φτιάξουν ένα ρολόι επιτραπέζιο σαν αυτό της φωτογραφίας με οθόνη με φωτεινά νούμερα σαν τις οθόνες που είχαμε παλιά στα βίντεο του 80-90, αλλά τελικά υπήρχε μόνο τρόπος να παραγγείλω την οθόνη, τα υπόλοιπα πρεπε να τα κάνω όλα μόνος μου. 

Αν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο εδώ στας ευρωπας σε λογική τιμή πάντα θα το αγοράσω. Τώρα μερικοί λογικά θα το πάρουν από κάποιους στην Ιαπωνία και θα το πουλανε στις πλατφόρμες κανένα 100αρι.

alliexpress κοίταξες ;; :D

https://vi.aliexpress.com/w/wholesale-led-tube-desk-watch.html?spm=a2g0o.productlist.search.0

https://vi.aliexpress.com/item/1005005034439849.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailBottomMoreOtherSeller.31.c937Ud6BUd6Buv&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=905e4f12-1d39-4cc0-9837-149526f1deb5&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.354490.0,pvid:905e4f12-1d39-4cc0-9837-149526f1deb5,tpp_buckets:668%232846%238111%231996&pdp_npi=4%40dis!EUR!142.87!58.20!!!152.56!62.15!%40211b618e17287452870401522e1147!12000032242430978!rec!GR!!ABX&utparam-url=scene%3ApcDetailBottomMoreOtherSeller|query_from%3A

Επεξ/σία από dpolal

...ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν κ δεν υπάρχει τρόπος μη βιωματικής εξήγησης δυστυχώς.

Τα Casio ήταν πραγματικά διαμάντια απλότητας κ αντοχής που ανέδειξαν στο χρόνο την αξία τους κ έβαλαν το ποσοστό τους στο Made in Japan ευρύτερα.

(Προσωπικά για εμένα, τα πρώτα G-Shock ήταν θαύματα αντοχής σε σκληρή χρήση)

Οι πιο παλιοί ίσως θυμούνται την ατάκα:

"Τι είν' αυτό,  Γιαμπωνέζικο??"

• Like 1
  • Haha 1

22 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τα είχα πετύχει αυτά. Έψαχνα κάτι σαν αυτό στο δεύτερο link, αλλά ήθελα μια οθόνη με δικό μου σχεδιασμό. Δεν είναι κάτι εύκολο να βρεις σαφώς. Προς το παρών έχω ένα επιτραπέζιο ρολόι ξυπνητήρι μαζί με ράδιο που δουλεύει ασταμάτητα 26 χρόνια. Έχει φάει τα ψωμιά του, αλλά δεν λέει να καεί και να παραδόσει πνεύμα με τίποτα.

1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα. 

Κρίμα που δεν μπορείς να βάλεις μπρασελέ για να το φοράς στο χέρι. 

Στο λαιμό,αν και το έχουν κάνει άλλοι 

public-enemy-in-nyc.jpg?s=2048x2048&w=gi

• Like 1
  • Haha 3

Υπέροχο σαν consept και μάλιστα από την ίδια την casio και όχι από απομιμήσεις. Αν πετύχω κάποιον που το στέλνει Ελλάδα πατάω το buy με ταχύτητα φωτός 

1 ώρα πριν, jimmyl είπε

Ειχα το μαυρο που ηταν calculator με λουρακι , αν το εβρισκα το ξαναπαιρνα , εστι για την αναμνηση

https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=casio+calculator+watch

• Thanks 1

6 hours ago, DIL said:

Που το πουλάνε όσο και αν κάνει τπ αγοράζω χθες 

6 hours ago, ScorpioX777 said:

Και Ιαπωνια που λεει ο λογος παω για να το αγορασω!!!

Ω ρε αναμνησεις...

Στο Amazon Ιαπωνίας χαλαρά θα υπάρχει για παραγγελία.

• Like 1

Έχω από το 13 ή 14 αυτό το Casio G-Shock Rangeman και δεν το έχω βγάλει ποτέ. Θάλασσα, πισίνα, δουλειά σε χωράφι και οικοδομή (όχι επαγγελματικα) στο βουνό κι ακόμη να ψάξω για φορτιστή... 

Ενα λουράκι τύπου νατο έχω αλλάξει μόνο. Το πετάς στον τοίχο και γυρίζει πίσω... 

Screenshot_20241012_194235_Skroutz.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...