User9922 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Θέλω VPN free αλλά και το ταχύτερο το πιο καλό για Windows 10pro. 2
gorge18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, User9922 είπε Θέλω VPN free αλλά και το ταχύτερο το πιο καλό Εγινε!!!! Δωσε μου ενα λεπτο και ερχετε το καλυτερο, το γρηγορότερο, το δωρεαν!! 1 4
kormos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, User9922 είπε Θέλω VPN free αλλά και το ταχύτερο το πιο καλό για Windows 10pro. Μάλιστα...
Λύση sakisgri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, User9922 είπε Θέλω VPN free αλλά και το ταχύτερο το πιο καλό για Windows 10pro. Δεν υπάρχει free που να τα έχει όλα. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο google αυτό ακριβώς που έγραψες εδώ το πρώτο πάνω πάνω θα ειναι αυτό εδώ https://www.pcsteps.gr/107592-δωρεάν-vpn-οι-καλύτερες-υπηρεσίες/ Αυτά ειναι από τα καλύτερα free. Διάβασε τα + και τα - και αν σε καλύπτει κάποιο κατέβασε αυτό.
sakisgri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ababapanos είπε Το καλύτερο με πληρωμή πιο είναι? Βασικά τα πρώτα 5 που θα δεις εδώ https://www.pcmag.com/picks/the-best-vpn-services λίγο πολύ τα ίδια θα δεις σαν top 5 σε άλλα sites αλλά με άλλη σειρά. Το Proton VPN έχει την καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2024 από sakisgri 1
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, adi32 είπε Αναμεσα σε Nord Vpn και Vpn Vanish ? Ενώ γίνεται "χαμός" με άρθρα ότι το NordVPN είναι το καλύτερο, επειδή το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο (NordVPN plus) προσωπικά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Απλά το έχω δωρεάν και αφού κάνει την δουλειά του είναι ο μόνος λόγος που το κρατάω. Χρησιμοποιούσα 6 χρόνια Windscribe , και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν αρκετά καλύτερο από το NordVPN, τουλάχιστον στο δικό μου workflow που είχα. Απλά πλέον οι απαιτήσεις μου είναι μικρές (πχ δεν έχω ανάγκη να δουλεύω 100% από VPN ή να έχω local static IP ή ρυθμίσεις για να συνδέομαι σε Private VPN κλπ). Για το VPN Vanish δεν έχω καθόλου προσωπική εμπειρία για να σου γράψω κάτι για αυτό προσωπικά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 17 hours ago, adi32 said: Αναμεσα σε Nord Vpn και Vpn Vanish ? VPN Tier List 7.0 2024 - Google Sheets 1
AndVal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Από όσα έχω χρησιμοποιήσει το καλύτερο σε ταχύτητα, σταθερότητα, και γρηγοράδα σύνδεσης/αποσύνδεσης ήταν το expressVPN αλλά και πολύ ακριβότερο. Επειδή δεν πολυχρησιμοποιώ vpn τώρα έχω το privadoVPN που είναι πάμφθηνο αλλά με σταθερή σύνδεση και πολύ καλή ταχύτητα αλλά αργεί στη σύνδεση/αποσύνδεση.
georgerov Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 20/2/2025 στις 1:26 ΜΜ, Thresh είπε VPN Tier List 7.0 2024 - Google Sheets To proton πιο χαμηλά από Nord & Surfshark? Δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά το score ούτε το rank του συγκεκριμένου spreadsheet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, georgerov said: To proton πιο χαμηλά από Nord & Surfshark? Δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά το score ούτε το rank του συγκεκριμένου spreadsheet. Προσωπικά Proton θα διάλεγα/διαλέξω, λόγω του port forward. Παρόλα αυτά δείχνει αναλυτικά πως μαζεύονται οι πόντοι στην κάθε βαθμολογία.
jimakos234 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Περιμενα το Mullvad σχετικα πιο πανω. Τωρα με τον νεο νομο για την πειρατεια, ποιο VPN (paid) θα προτεινατε για privacy, netflix και torrenting (και no logs βεβαια)? Παρακαλω να διαγραφει το μηνυμα μου αν αντιβαινει τους κανονες. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από jimakos234
Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Το doubleVPN του Nord ειναι εξαιρετικο. Κοβει ταχυτητα ναι αλλα οχι τοσο που θα πεις παει αργα που δεν αξιζει. Συν killswitch συν split tunneling συν οτι το πηραμε με 100% cashback απο quidco. Θα δοκιμαζα και proton λογο port forward αλλα αφου ειμαστε πισω απο CGNAT δωρο αδωρο νομιζω.
imr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Είμαι μεταξύ nord και Proton. Ποσες συσκευές μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα? Με ενδιαφέρει σε σταθερό, λαπτοπ κινητό και ταμπλέτα. Δουλεύουν το ίδιο καλά και με wifi και mobile data?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα