Προς το περιεχόμενο

απατεώνας

kollas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας, με κατηγορησαν οτι τρακαρα αμαξι γειτονα κ οτι υπαρχουν κ μαρτυρες( φιλοι του). Το θεμα ειναι οτι η βλαβη που μου δειχνει ειναι ενα βαθούλωμα στο κατω μερος του σιδερρνιου προφυλακτήρα του( αγροτικο εχει) δλδ ειναι ξεκαθαρα απο καποιο βραχο ή κατι τετοιο μιας κ ειναι φυσης αδυνατον εστω κ υποθετικα να τον τρακαρα καπως εκει κατω κ χωρις εγω να εχω καποια ζημια....γνωριζει κανεις τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις? εχει τύχει σε κανεναν? χρειάζεται να μιλήσω με αστυνομια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη κανε μια γνωστοποιηση στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου (εαν εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν το εκανες εσυ η το οχημα σου με οποιονδηποτε οδηγο). δευτερο βημα πηγαινε σε δικηγορο. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλείς αστυνομία αλλά και την ασφαλιστική σου για να βγάλει φωτογραφίες και φυσικά λες αυτά που έγραψες. 

Για δικηγόρο μόνο αν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια. 

Αυτός κάλεσε την ασφαλιστική του; 

Το ότι λέει κάτι αν δεν τηρήσει κάποιες διαδικασίες δεν λέει κάτι. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

1 hour ago, kollas said:

καλησπερα σας, με κατηγορησαν οτι τρακαρα αμαξι γειτονα κ οτι υπαρχουν κ μαρτυρες( φιλοι του). Το θεμα ειναι οτι η βλαβη που μου δειχνει ειναι ενα βαθούλωμα στο κατω μερος του σιδερρνιου προφυλακτήρα του( αγροτικο εχει) δλδ ειναι ξεκαθαρα απο καποιο βραχο ή κατι τετοιο μιας κ ειναι φυσης αδυνατον εστω κ υποθετικα να τον τρακαρα καπως εκει κατω κ χωρις εγω να εχω καποια ζημια....γνωριζει κανεις τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις? εχει τύχει σε κανεναν? χρειάζεται να μιλήσω με αστυνομια?

Δεν κάνεις τίποτα ούτε γνωστοποιήσεις που γράφουν παρακάτω ούτε άλλες δηλώσεις. Ας πάει στην ασφαλιστική του!

• Like 2

Το αμαξι το δικο σου ειναι αφικτο;

Αν ναι τοτε δεν φοβασαι. 

Βλεπεις αν εχει το αγροτικο τιποτα πρόσθετους προφυλακτηρες που αν δεν ειναι απο το εργοστάσιο απογορευονται, γι αυτο τους βγαζουν και στο κτεο. 

• Like 1

Λοιπο, θα γραψω εδω σε περιπτωση που συμβει σε καποιον αλλον κατι τετοιο ακραιο.

Μίλησα με την ασφαλιστικη μου η οποια μου ειπε τα κλασικα φωτογραφιες δικου μου αυτοκίνητου κ δικου του περιμετρικα,δίπλωμα κ αδεια κθκλοφοριας. Δηλωνω αρνηση ζημιας κ απο κει κ περα αν αυτος εχει ορεξη μπορει μεσω της ασφαλιστικης του να ζητησει να πανε κ τα δυο οχηματα σε συνεργειο για να διαπιστωθει η ζημια κατι το οποιο φυσικα κ δε θα το κανει γτ δε χρειαζεται να εισαι ειδικός για να καταλαβεις οτι εκει κατω που ειναι το χτύπημα μονο απο κορμο δεντρου-πετρα θα μπορουσε να γινει η βλαβη ενω πιο πανω στον προφυλακτήρα εκει οπου θεωρητικά θα μπορουσα να τον ειχα τρακαρει ειναι Αθικτος! χαχα Το δικου μου αμαξι ουτε γραντζουνια δεν εχει...αυτα

• Like 2

15 λεπτά πριν, kollas είπε

Λοιπο, θα γραψω εδω σε περιπτωση που συμβει σε καποιον αλλον κατι τετοιο ακραιο.

Μίλησα με την ασφαλιστικη μου η οποια μου ειπε τα κλασικα φωτογραφιες δικου μου αυτοκίνητου κ δικου του περιμετρικα,δίπλωμα κ αδεια κθκλοφοριας. Δηλωνω αρνηση ζημιας κ απο κει κ περα αν αυτος εχει ορεξη μπορει μεσω της ασφαλιστικης του να ζητησει να πανε κ τα δυο οχηματα σε συνεργειο για να διαπιστωθει η ζημια κατι το οποιο φυσικα κ δε θα το κανει γτ δε χρειαζεται να εισαι ειδικός για να καταλαβεις οτι εκει κατω που ειναι το χτύπημα μονο απο κορμο δεντρου-πετρα θα μπορουσε να γινει η βλαβη ενω πιο πανω στον προφυλακτήρα εκει οπου θεωρητικά θα μπορουσα να τον ειχα τρακαρει ειναι Αθικτος! χαχα Το δικου μου αμαξι ουτε γραντζουνια δεν εχει...αυτα

Δεν νομίζω με το έτσι θέλω να μπορεί να ζητήσει να πάει το αμάξι σου σε συνεργείο. 

Οι ασφαλιστικές έχουν ειδικούς πραγματογνωμονες που ξέρουν πως και από που μπορεί να εχει γίνει μια ζημιά. 

Ποια ασφαλιστικη έχεις; 

• Like 2

18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομίζω με το έτσι θέλω να μπορεί να ζητήσει να πάει το αμάξι σου σε συνεργείο. 

Οι ασφαλιστικές έχουν ειδικούς πραγματογνωμονες που ξέρουν πως και από που μπορεί να εχει γίνει μια ζημιά. 

Ποια ασφαλιστικη έχεις; 

Την Hellas direct εχω. Κ εγω καπως ετσι το φαντάστηκα οτι θα περασει πρωτα πραγματογνωμονας αλλα στο τηλ μου ειπαν για συνεργειο, ισως απλα ξεχασε να μου πει για το προηγουμενο βημα του πραγματογνωμονα,δε ξερω

• Like 1

2 λεπτά πριν, kollas είπε

Την Hellas direct εχω. Κ εγω καπως ετσι το φαντάστηκα οτι θα περασει πρωτα πραγματογνωμονας αλλα στο τηλ μου ειπαν για συνεργειο, ισως απλα ξεχασε να μου πει για το προηγουμενο βημα του πραγματογνωμονα,δε ξερω

Το συνεργείο, φανοποιοιο, απλά κόστος ζημιάς μπορεί να υπολογίσει. 

Το πως εγινε του είναι αδιάφορο και δεν ασχολείται. 

Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι μπορεί να σου κάνει πρόβλημα αν δεν κάλεσε την ασφαλιστική του για να βγάλει φωτογραφίες κλπ. 

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Το συνεργείο, φανοποιοιο, απλά κόστος ζημιάς μπορεί να υπολογίσει. 

Το πως εγινε του είναι αδιάφορο και δεν ασχολείται. 

Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι μπορεί να σου κάνει πρόβλημα αν δεν κάλεσε την ασφαλιστική του για να βγάλει φωτογραφίες κλπ. 

μπορεί το συνεργείο να είναι και πραγματογνώμονας.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

μπορεί το συνεργείο να είναι και πραγματογνώμονας.

Και σε αυτή την περίπτωση αυτοί πάνε εκεί που γίνεται κάθε ατύχημα για πραγματογνωμοσυνη. 

Έχω την εντύπωση ότι οι πραγματογνωμονες έχουν δικό τους σωματείο ή κάπως έτσι ανεξάρτητο από ασφαλιστικές. 

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Και σε αυτή την περίπτωση αυτοί πάνε εκεί που γίνεται κάθε ατύχημα για πραγματογνωμοσυνη. 

Έχω την εντύπωση ότι οι πραγματογνωμονες έχουν δικό τους σωματείο ή κάπως έτσι ανεξάρτητο από ασφαλιστικές. 

Οχι,πραγματογνώμονας για υλικές ζημιές θα δει το αμάξι σε συνεργείο,σιγά μην κρατάνε τα αμάξια στην μέση του δρόμου μέχρι να τα δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι,πραγματογνώμονας για υλικές ζημιές θα δει το αμάξι σε συνεργείο,σιγά μην κρατάνε τα αμάξια στην μέση του δρόμου μέχρι να τα δει.

Σε συνεργείο επιλογής ασφαλισμενου

https://hala.gr/

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπράβο τους.Λέει κάπου οτι κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά και απαγορευεται να κάνουν και  άλλη;

Αν θέλουν να δουν ζημιά απο κάτω απο το αμάξι τι κάνουν;Θα το σηκώσουν με τον γρύλο στον δρόμο   ή θα πάνε σε συνεργείο να το βάλουν στο δικόλωνο;

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπράβο τους.Λέει κάπου οτι κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά και απαγορευεται να κάνουν και  άλλη;

Αν θέλουν να δουν ζημιά απο κάτω απο το αμάξι τι κάνουν;Θα το σηκώσουν με τον γρύλο στον δρόμο   ή θα πάνε σε συνεργείο να το βάλουν στο δικόλωνο;

Είπα εγώ ότι θα το δουν στο δρόμο; 

Στο δρόμο πάει η φροντίδα ατυχήματος για καταγραφή της ζημιάς κλπ 

Σε συνεργείο επιλογής του ασφαλισμενου θα το δουν. 

Το έχω ζητήσει και εχει γίνει πολλές φορές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...