SciManiac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250-300€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, αν γίνεται και 5G, οθόνη OLED (και κατά προτίμηση να είναι επίπεδη) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, messenger, Web browser, email --- Μετά από 4 χρόνια με το Samsung Galaxy M21 θα ήθελα να αγοράσω καινούργια συσκευή αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές. Κάνω πολύ απλή χρήση και με ενδιαφέρει να έχει λίγο αξιοπρεπή κάμερα, προφανώς να έχει αυτονομία δηλαδή να βγάζει τουλάχιστον τη μέρα και γενικά να είναι αξιόπιστη συσκευή, δηλαδή GPS, αισθητήρες κλπ. να δουλεύουν ρολόι. Επίσης το λογισμικό θα ήθελα να μην χρειάζεται παρεμβάσεις από εμένα για να δουλεύει σωστά. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι τρελές επιδόσεις, απλά θέλω να είναι future-proof και να με πάει άλλα 4 χρόνια. Από ό,τι βλέπω, οι επιλογές μου σε αυτό το budget είναι οι εξής (με τιμές σκρουτζ - bestprice): Xiaomi Poco X6 8/256 (~240€) Realme 12+ 8/256 (~265€ χωρίς φορτιστή) Samsung Galaxy A35 8/256 (~270€ χωρίς φορτιστή) Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256 (~280€) Έχετε να μου προτείνετε κάτι από τα παραπάνω; Ή κάποια άλλη επιλογή που μου διαφεύγει; Επίσης να πω ότι τα Xiaomi τα φοβάμαι λίγο επειδή έχω διαβάσει πολλά αρνητικά για το λογισμικό τους, προφανώς οι απόψεις διίστανται βέβαια. Τελευταία ερώτηση, αξίζει να περιμένω για το Black Friday μήπως και πέσουν οι τιμές; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από SciManiac
osfp1978 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια λενε... Αρα μενουν samsung και realme.... 1
aces Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SciManiac είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250-300€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, αν γίνεται και 5G, οθόνη OLED (και κατά προτίμηση να είναι επίπεδη) 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, messenger, Web browser, email --- Μετά από 4 χρόνια με το Samsung Galaxy M21 θα ήθελα να αγοράσω καινούργια συσκευή αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές. Κάνω πολύ απλή χρήση και με ενδιαφέρει να έχει λίγο αξιοπρεπή κάμερα, προφανώς να έχει αυτονομία δηλαδή να βγάζει τουλάχιστον τη μέρα και γενικά να είναι αξιόπιστη συσκευή, δηλαδή GPS, αισθητήρες κλπ. να δουλεύουν ρολόι. Επίσης το λογισμικό θα ήθελα να μην χρειάζεται παρεμβάσεις από εμένα για να δουλεύει σωστά. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι τρελές επιδόσεις, απλά θέλω να είναι future-proof και να με πάει άλλα 4 χρόνια. Από ό,τι βλέπω, οι επιλογές μου σε αυτό το budget είναι οι εξής (με τιμές σκρουτζ - bestprice): Xiaomi Poco X6 8/256 (~240€) Realme 12+ 8/256 (~265€ χωρίς φορτιστή) Samsung Galaxy A35 8/256 (~270€ χωρίς φορτιστή) Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256 (~280€) Έχετε να μου προτείνετε κάτι από τα παραπάνω; Ή κάποια άλλη επιλογή που μου διαφεύγει; Επίσης να πω ότι τα Xiaomi τα φοβάμαι λίγο επειδή έχω διαβάσει πολλά αρνητικά για το λογισμικό τους, προφανώς οι απόψεις διίστανται βέβαια. Τελευταία ερώτηση, αξίζει να περιμένω για το Black Friday μήπως και πέσουν οι τιμές; Α35 ή realme ή A55 από 310€ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα