filipprin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, panostza είπε Δεν είναι κάτι τρομερό, αφού επιβεβαίωσες ότι όντως αφορά αγορά που έκανες και όντως βλέπεις ότι δεν είχαν ξαναπαρθεί τα χρήματα, είναι οκ. Γίνονται συχνά σχετικά τέτοια λάθη, λίγο πολύ σε όλες. Απο την στιγμη που εγινε μια φορα δεσμευση του ποσου και αφαιρεση απο το υπολοιπο το ποσο δεν επρεπε να ξαναζητηθει αλλα να τραβηχτει απο το δεσμευμενο.Μονη περιπτωση να εγινε αρση τησ δεσμευσης αλλα αυτο θα το καταλαβαινε γιατι το υπολοιπο θα ξανανέβαινε.Και αυτο ειναι πολυ ευκολα παρατιρησημο,το να δεις ξαφνικα περρισοτερα στο λογαριασμο. 1
elen46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 22 λεπτά πριν, filipprin είπε Απο την στιγμη που εγινε μια φορα δεσμευση του ποσου και αφαιρεση απο το υπολοιπο το ποσο δεν επρεπε να ξαναζητηθει αλλα να τραβηχτει απο το δεσμευμενο.Μονη περιπτωση να εγινε αρση τησ δεσμευσης αλλα αυτο θα το καταλαβαινε γιατι το υπολοιπο θα ξανανέβαινε.Και αυτο ειναι πολυ ευκολα παρατιρησημο,το να δεις ξαφνικα περρισοτερα στο λογαριασμο. Ακριβώς αυτό, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε το ποσό της συναλλαγής που δεσμεύτηκε και αφαιρέθηκε τον Αύγουστο δεν επανήλθε στο διαθέσιμο υπόλοιπο καθόλου ούτε με τη μορφή κάποιας κίνησης και στις 10/10 ξαναχρεωθηκε και αφαιρέθηκε, όμως η τράπεζα δεν το αναγνωρίζει και προσπαθώ να σκεφτώ εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποδείξω εφόσον δεν έχω κρατήσει σε κάποια απόδειξη το διαθέσιμο υπόλοιπο πριν τις 15 Αυγούστου ώστε να μπορέσω να αντιπαραβαλω τις κινήσεις του λογαριασμού από εκείνο το διάστημα και μετά. Μόνο αν είχα μια απόδειξη από ΑΤΜ ίσως...
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 @filipprin και @elen46 Ο OP στον οποίο καο απαντούσα είπε ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ κίνηση εκείνες τις ημέρες στο λογαριασμό του. Επομένως τα χρήματα δεσμεύτηκαν και αποδεσμεύτηκαν χωρίς να γίνει κίνηση. Στις συναλλαγές με χρεωστικές το πόσο δεσμεύεται και μετά από 1-2 μέρες φυσιολογικά αφαιρείται. Εδώ για να στείλει η Πειραιώς μαζικά μήνυμα έγινε η δέσμευση αλλά για κάποιον λόγο έληξε χωρίς να γίνει αφαίρεση του ποσού. Όποοοος πήρε τέτοιο μήνυμα απλώς κοιτάει το λογαριασμό του την κίνηση . Αν δεν υπάρχει αφαίρεση ποσού σημαίνει ότι δεν έγινε η χρέωση οπότε εσύ καθυστερημένα τα πήρανε τωρα. @filipprin Το λογιστικό υπόλοιπο δεν αλλάζει με τος δεσμεύσεις/αποδεσμεύσεις. Μόνο το διαθέσιμο. Στην κίνηση λογαριασμού βλέπεις το λογιστικό, επομένως εύκολα βλέπεις αν αφαιρέθηκαν τα λεφτά τότε που έγινε η αγορά . Δεν περιμένεις να δεις «επιστροφή» επειδή δεν αφαιρούνται με τη δέσμευση. Ούτε πεοσητιθενται με την αποδέσμευση, οπότε αν κάποιος στην κίνηση βλέπει αφαίρεση του ποσού και τον Αύγουστο και τώρα, τότε τον διπλοχρέωσαν και θα τα πει με την τράπεζα. @elen46 . Δεν χρειάζεσαι κάποια απόδειξη ούτε από Pos ούτε από ΑΤΜ (που του ΑΤΜ δεν κολλάει με αυτό ούτως ή άλλως) . Κάθε συναλλαγή είναι μοναδική (έχει έναν τεράστιο κωδικό) οπότε η τράπεζα εύκολα μπορεί να δει αν αυτή που σου χρέωσε τώρα είχε χρεωθεί και παλαιότερα. Ξεκινάς από το αν όντως είχες ψωνίσει με την κάρτα τότε από αυτό το μαγαζί, αν αναγνωρίζεις δηλαδή την συναλλαγή. Μετά κοίτα κίνηση λογαριασμού αν αφαιρέθηκε το πόσο τον Αύγουστο. Αν φαίνεται στην κίνηση η αφαίρεση οκ έχεις πρόβλημα και θα ζητήσεις επιστροφή από την τράπεζα . Αν δεν φαίνεται στην κίνηση απλά θυμάσαι το διαθέσιμο υπόλοιπο μειωμένο και θεωρείς ότι σου τα τράβηξαν ενώ απλώς δεσμεύτηκαν και μετά αποδεσμεύτηκαν χωρίς να τραβηχτούν (οι δεσμεύσεις συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης) Δεν θα πω ότι δεν γίνονται λάθη (άλλωστε το ότι χρεώθηκαν ποσά δυο μήνες μετά, λάθος είναι άσχετα αν είναι του παρόχου ή την τράπεζας) αλλά οι συναλλαγές αυτές σίγουρα διπλό-τσεκαρίστηκαν πριν χρεωθούν τώρα . Πάντως αν όντως έπεσες σε τέτοια περίπτωση θα βρεις άκρη . 1
kogba Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Και εμένα μου ήρθε μήνυμα και αφορούσε πληρωμή ΔΕΗ(με κάρτα, πάγια) . Βρήκα ποιόν μήνα αφορούσε το ποσό από το e-mail της ΔΕΗ, κοίταξα τις κινήσεις του λογαριασμού, και ουδέποτε μου δέσμευσαν χρήματα τότε. Σωστά δηλαδή, χρέωσαν τώρα τον λογαριασμό και καλώς ενημέρωσαν γιατί νόμιζα ότι είχε πληρωθεί. 1
elen46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 28 λεπτά πριν, panostza είπε @filipprin και @elen46 Ο OP στον οποίο καο απαντούσα είπε ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ κίνηση εκείνες τις ημέρες στο λογαριασμό του. Επομένως τα χρήματα δεσμεύτηκαν και αποδεσμεύτηκαν χωρίς να γίνει κίνηση. Στις συναλλαγές με χρεωστικές το πόσο δεσμεύεται και μετά από 1-2 μέρες φυσιολογικά αφαιρείται. Εδώ για να στείλει η Πειραιώς μαζικά μήνυμα έγινε η δέσμευση αλλά για κάποιον λόγο έληξε χωρίς να γίνει αφαίρεση του ποσού. Όποοοος πήρε τέτοιο μήνυμα απλώς κοιτάει το λογαριασμό του την κίνηση . Αν δεν υπάρχει αφαίρεση ποσού σημαίνει ότι δεν έγινε η χρέωση οπότε εσύ καθυστερημένα τα πήρανε τωρα. @filipprin Το λογιστικό υπόλοιπο δεν αλλάζει με τος δεσμεύσεις/αποδεσμεύσεις. Μόνο το διαθέσιμο. Στην κίνηση λογαριασμού βλέπεις το λογιστικό, επομένως εύκολα βλέπεις αν αφαιρέθηκαν τα λεφτά τότε που έγινε η αγορά . Δεν περιμένεις να δεις «επιστροφή» επειδή δεν αφαιρούνται με τη δέσμευση. Ούτε πεοσητιθενται με την αποδέσμευση, οπότε αν κάποιος στην κίνηση βλέπει αφαίρεση του ποσού και τον Αύγουστο και τώρα, τότε τον διπλοχρέωσαν και θα τα πει με την τράπεζα. @elen46 . Δεν χρειάζεσαι κάποια απόδειξη ούτε από Pos ούτε από ΑΤΜ (που του ΑΤΜ δεν κολλάει με αυτό ούτως ή άλλως) . Κάθε συναλλαγή είναι μοναδική (έχει έναν τεράστιο κωδικό) οπότε η τράπεζα εύκολα μπορεί να δει αν αυτή που σου χρέωσε τώρα είχε χρεωθεί και παλαιότερα. Ξεκινάς από το αν όντως είχες ψωνίσει με την κάρτα τότε από αυτό το μαγαζί, αν αναγνωρίζεις δηλαδή την συναλλαγή. Μετά κοίτα κίνηση λογαριασμού αν αφαιρέθηκε το πόσο τον Αύγουστο. Αν φαίνεται στην κίνηση η αφαίρεση οκ έχεις πρόβλημα και θα ζητήσεις επιστροφή από την τράπεζα . Αν δεν φαίνεται στην κίνηση απλά θυμάσαι το διαθέσιμο υπόλοιπο μειωμένο και θεωρείς ότι σου τα τράβηξαν ενώ απλώς δεσμεύτηκαν και μετά αποδεσμεύτηκαν χωρίς να τραβηχτούν (οι δεσμεύσεις συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης) Δεν θα πω ότι δεν γίνονται λάθη (άλλωστε το ότι χρεώθηκαν ποσά δυο μήνες μετά, λάθος είναι άσχετα αν είναι του παρόχου ή την τράπεζας) αλλά οι συναλλαγές αυτές σίγουρα διπλό-τσεκαρίστηκαν πριν χρεωθούν τώρα . Πάντως αν όντως έπεσες σε τέτοια περίπτωση θα βρεις άκρη Επαναλαμβάνω το δεσμευμένο πόσο αφαιρέθηκε τότε από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Από τότε έως τις 10 Οκτώβρη δεν διαπίστωσα στο διαθέσιμο υπόλοιπο καμία μεταβολή του ποσού αυτού σαν πίστωση δηλαδή αύξηση του υπολοίπου, παρά μόνο εκ νέου χρέωση και αφαίρεση του ποσού. Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα (εστίασης),έκανα δύο ακόμη συναλλαγές. Μια την επόμενη μέρα με κανονική χρέωση που εμφανίζεται κανονικά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μία 4 ημέρες μετά που επίσης είναι χρονικά οκ.Και μάλιστα μεγαλύτερα ποσά. Είναι δυνατόν στο ίδιο κατάστημα ή προγενεστερη συναλλαγή να μην χρεώθηκε και οι υπόλοιπες να υφίστανται κανονικά?(εκφράζω απορία).Και ακόμη σε επικοινωνία με την τράπεζα με καταγεγραμμενη συνομιλία, την πρώτη φορά μου ανέφεραν ότι βλέπουν την διπλοχρεωση του ποσού κι ότι όντως θα μου επιστραφούν τα χρήματα μέχρι το βράδυ στο λογαριασμό και αφού αυτό δεν έγινε, όταν ξανακαλεσα την επόμενη μέρα, δεν το αναγνώριζαν και επικαλεστηκαν την μεταχρονλογημενη συναλλαγή. Αφού επεμεινα μπας και βρω το δίκιο μου, με παρότρυναν να επισκεφτώ κατάστημα της τράπεζας. Δεν ξέρω πώς θα βρω τρόπο να δικαιωθω, καθώς διαπίστωσα σε άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα, ότι υπάρχουν κι άλλοι παθοντες. 1
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Ναι δεν σου λέω ότι αποκλείεται να έγινε λάθος . Άλλωστε είπαμε και το στο μήνες μετά χρέωση λάθος είναι. Απλώς μην κοιτάς το διαθέσιμο απλά από ΑΤΜ, δες την κίνηση του λογαριασμού. Αν θέλεις όντως να διαπιστώσεις ότι έγινε διπλή χρέωση, πάρε κίνηση λογαριασμού από 16/8 μέχρι προχθές. Την βρίσκεις από evanking εύκολα. Αν δεις χρέωση λίγες μέρες μετά τις 16/8 και την ίδια χρέωση μετά, έχεις διπλοχρεωθεί, αν όχι δεν έχει γίνει διπλή χρέωση. Το διαθέσιμο μειώθηκε 16/8 που έκανες την αγορά επειδή έγινε δέσμευση του ποσού. Κανονικά δυο τρεις μέρες μετά γίνεται η κίνηση (η ανάληψη δηλαδή). Σε αυτή την περίπτωση αντί να γίνει η ανάληψη έληξε η δέσμευση μετά από κάποιες μέρες χωρίς να γίνει ανάληψη. Μην περιμένεις να δεις κατάθεση στο λογαριασμό, απλώς αποδεσμεύτηκε το πόσο. Η δέσμευση και η αποδέσμευση δεν φαίνονται ως κινήσεις στη κίνηση λογαριασμού. και ναι, είναι δυνατό να υπήρξε δυσλειτουργία των συστημάτων είτε του παρόχου είτε της τράπεζας και έτσι ενώ κάποιες συναλλαγές περάσανε κανονικά , κάποιες δεν περάσανε και αντί να γίνει ανάληψη του ποσού έληξε απλά η δέσμευση . Κανονικά δεν πρέπει να γίνεται αλλά από τεχνικά λάθη έχει γίνει και άλλες φορές .
Insane84 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, panostza είπε Άλλο η δέσμευση και άλλο η ανάληψη του ποσού . Εφόσον δεν το βλέπεις στις κινήσεις του λογαριασμού, τότε δεν έφυγαν ποτέ τα λεφτά. Απλά δεσμεύτηκαν με την αγορά και από κάποιο λάθος (αυτό που η Πειραιώς λέει στο μήνυμα ότι δεν ήταν υπαιτιότητά της) έληξε η δέσμευση χωρίς να φύγουν τα λεφτά. Το πήρανε χαμπάρι και απλά έγινε τώρα η ανάληψη. Δεν είναι κάτι τρομερό, αφού επιβεβαίωσες ότι όντως αφορά αγορά που έκανες και όντως βλέπεις ότι δεν είχαν ξαναπαρθεί τα χρήματα, είναι οκ. Γίνονται συχνά σχετικά τέτοια λάθη, λίγο πολύ σε όλες. Αδερφέ προσπαθώ να καταλαβω γιατί θυμάμαι ότι τότε εμφανίστηκε δεσμευμένο το 25ευρω και μου μείωσε το υπόλοιπο (η Πειραιώς μειώνει το υπόλοιπο και για τα δεσμευμένα και το έχω καταγράψει σε excel) και γιατί μεταφέρθηκε τώρα αδέσμευτο και ξαναμειώθηκε το υπόλοιπο. Κοινως έγινα τότε φτωχότερος κατά 25 ευρώ και έγινα και τώρα φτωχότερος κατά 25 ευρώ. Δεν έχω ανάγκη να με πιστέψει κάποιος, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να πολύ ασχοληθώ λόγω ποσού. Αν ήταν 500αρικο θα άλλαζε το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς με τις τράπεζες δε τα βάζεις ότι θέλουν κάνουν. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, elen46 είπε Επαναλαμβάνω το δεσμευμένο πόσο αφαιρέθηκε τότε από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Από τότε έως τις 10 Οκτώβρη δεν διαπίστωσα στο διαθέσιμο υπόλοιπο καμία μεταβολή του ποσού αυτού σαν πίστωση δηλαδή αύξηση του υπολοίπου, παρά μόνο εκ νέου χρέωση και αφαίρεση του ποσού. Να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα (εστίασης),έκανα δύο ακόμη συναλλαγές. Μια την επόμενη μέρα με κανονική χρέωση που εμφανίζεται κανονικά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μία 4 ημέρες μετά που επίσης είναι χρονικά οκ.Και μάλιστα μεγαλύτερα ποσά. Είναι δυνατόν στο ίδιο κατάστημα ή προγενεστερη συναλλαγή να μην χρεώθηκε και οι υπόλοιπες να υφίστανται κανονικά?(εκφράζω απορία).Και ακόμη σε επικοινωνία με την τράπεζα με καταγεγραμμενη συνομιλία, την πρώτη φορά μου ανέφεραν ότι βλέπουν την διπλοχρεωση του ποσού κι ότι όντως θα μου επιστραφούν τα χρήματα μέχρι το βράδυ στο λογαριασμό και αφού αυτό δεν έγινε, όταν ξανακαλεσα την επόμενη μέρα, δεν το αναγνώριζαν και επικαλεστηκαν την μεταχρονλογημενη συναλλαγή. Αφού επεμεινα μπας και βρω το δίκιο μου, με παρότρυναν να επισκεφτώ κατάστημα της τράπεζας. Δεν ξέρω πώς θα βρω τρόπο να δικαιωθω, καθώς διαπίστωσα σε άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα, ότι υπάρχουν κι άλλοι παθοντες. αφου αφαιρέθηκε το ποσό την πρώτη φορά τότε έχεις την τότε κίνηση στην καρτέλα σου,έχεις και την ίδια κίνηση τώρα.Εκτύπωσε τις κινήσεις και δείξτους τους
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 44 minutes ago, Insane84 said: Αδερφέ προσπαθώ να καταλαβω γιατί θυμάμαι ότι τότε εμφανίστηκε δεσμευμένο το 25ευρω και μου μείωσε το υπόλοιπο (η Πειραιώς μειώνει το υπόλοιπο και για τα δεσμευμένα και το έχω καταγράψει σε excel) και γιατί μεταφέρθηκε τώρα αδέσμευτο και ξαναμειώθηκε το υπόλοιπο. Κοινως έγινα τότε φτωχότερος κατά 25 ευρώ και έγινα και τώρα φτωχότερος κατά 25 ευρώ. Δεν έχω ανάγκη να με πιστέψει κάποιος, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να πολύ ασχοληθώ λόγω ποσού. Αν ήταν 500αρικο θα άλλαζε το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς με τις τράπεζες δε τα βάζεις ότι θέλουν κάνουν. Όπως και η άλλη συνφορουμίτισσα επιμένετε για το διαθέσιμο. Θα το πω και χωριάτικα μπας και συνεννοηθούμε. Χέστε το διαθέσιμο και τη δέσμευση. Δες την ΚΙΝΗΣΗ του λογαριασμού αν έχει ανάληψη των €25 από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. Όπως η δέσμευση που δεν φαίνεται στην κίνηση μειώνει το διαθέσιμη έτσι και η αποδέσμευση που επίσης δεν φαίνεται το αυξάνει. Αν όντως αφαιρέθηκαν χρήματα θα φαίνεται στην ΚΙΝΗΣΗ. Η δέσμευση/αποδεσμευση απλώς διασφαλίζουν ότι ΟΤΑΝ γίνει η ανάληψη θα βρει λεφτά. Δεν αλλάζουν επι της ουσίας το ποσό του λογαριασμού σου για αυτό και δεν φαίνονται στην κίνηση λογαριασμού,
elen46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, panostza είπε Ναι δεν σου λέω ότι αποκλείεται να έγινε λάθος . Άλλωστε είπαμε και το στο μήνες μετά χρέωση λάθος είναι. Απλώς μην κοιτάς το διαθέσιμο απλά από ΑΤΜ, δες την κίνηση του λογαριασμού. Αν θέλεις όντως να διαπιστώσεις ότι έγινε διπλή χρέωση, πάρε κίνηση λογαριασμού από 16/8 μέχρι προχθές. Την βρίσκεις από evanking εύκολα. Αν δεις χρέωση λίγες μέρες μετά τις 16/8 και την ίδια χρέωση μετά, έχεις διπλοχρεωθεί, αν όχι δεν έχει γίνει διπλή χρέωση. Το διαθέσιμο μειώθηκε 16/8 που έκανες την αγορά επειδή έγινε δέσμευση του ποσού. Κανονικά δυο τρεις μέρες μετά γίνεται η κίνηση (η ανάληψη δηλαδή). Σε αυτή την περίπτωση αντί να γίνει η ανάληψη έληξε η δέσμευση μετά από κάποιες μέρες χωρίς να γίνει ανάληψη. Μην περιμένεις να δεις κατάθεση στο λογαριασμό, απλώς αποδεσμεύτηκε το πόσο. Η δέσμευση και η αποδέσμευση δεν φαίνονται ως κινήσεις στη κίνηση λογαριασμού. και ναι, είναι δυνατό να υπήρξε δυσλειτουργία των συστημάτων είτε του παρόχου είτε της τράπεζας και έτσι ενώ κάποιες συναλλαγές περάσανε κανονικά , κάποιες δεν περάσανε και αντί να γίνει ανάληψη του ποσού έληξε απλά η δέσμευση . Κανονικά δεν πρέπει να γίνεται αλλά από τεχνικά λάθη έχει γίνει και άλλες φορές . Αυτό εξηγώ ότι όταν έληξε η δέσμευση το ποσό δεν επανήλθε στο διαθέσιμο υπόλοιπο και η χρέωση της συναλλαγής φαίνεται μόνο στις 10 του μήνα και όχι τότε. Τέλος πάντων φαίνεται ότι δεν θα βρούμε άκρη τα χρήματα χάθηκαν, αλλά η ανασφάλεια που δημιουργείται και η ανησυχία είναι μεγάλη δυστυχώς!
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Και αυτό σου εξηγώ επίσης. Ότι περιμενεις η αποδέσμευση να φανεί με πίστωση που δεν ισχύει. Επίσης το έληξε η δέσμευση και δεν υπάρχει το ποσό διαθέσιμη είναι αντιφατικό, Είτε έληξε η δέσμευση και όλα είναι καλά. Είτε φαίνεται ακόμα δεσμευμένο το πόσο στο λογαριασμό σου. Δλδ έχεις πχ λογιστικό ποσό €100 και διαθέσιμη €50 που όμως είναι προφανές ότι δεν ισχύει από αυτά που λες. είτε αφαιρέθηκε το ποσό δυο φορές οπότε θα φαίνεται στην κίνηση λογαριασμού, Είτε κάτι δεν κατάλαβες καλά από το πως δουλεύει ο λογαριασμός σου. Προσωπικά απλά κουράστηκα. Σου εύχομαι να βρεις την άκρη με την τράπεζα και να πάρεις ότι θέλεις .
elen46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, panostza είπε Και αυτό σου εξηγώ επίσης. Ότι περιμενεις η αποδέσμευση να φανεί με πίστωση που δεν ισχύει. Επίσης το έληξε η δέσμευση και δεν υπάρχει το ποσό διαθέσιμη είναι αντιφατικό, Είτε έληξε η δέσμευση και όλα είναι καλά. Είτε φαίνεται ακόμα δεσμευμένο το πόσο στο λογαριασμό σου. Δλδ έχεις πχ λογιστικό ποσό €100 και διαθέσιμη €50 που όμως είναι προφανές ότι δεν ισχύει από αυτά που λες. είτε αφαιρέθηκε το ποσό δυο φορές οπότε θα φαίνεται στην κίνηση λογαριασμού, Είτε κάτι δεν κατάλαβες καλά από το πως δουλεύει ο λογαριασμός σου. Προσωπικά απλά κουράστηκα. Σου εύχομαι να βρεις την άκρη με την τράπεζα και να πάρεις ότι θέλεις . Επειδή ξέρω πώς δουλεύει ο λογαριασμος μου, γι αυτό επιμένω...αλλά εν πάση περιπτώσει δεν θα συνεχίσω..το ότι υπάρχουν κι άλλοι παθοντες αυτό κάτι λέει, να είσαι καλά!
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Την στιγμή που από την κίνηση δεν έφυγε με ανάληψη κάτι το ότι επιμένεις να δεις κάτι να επιστρέφει δείχνει ότι δεν κατανόησες πως δουλεύει το πράγμα.
filipprin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ δεν εφυγε αλλα δεσμευτηκε και στη συνεχεια ετεροχρονισμενα εγινε καινουργια δεσμευση και τραβηχτηκε.Το παλιο ποσο εξακολουθει να ειναι δεσμεμυνο στο λογιστικο και να μην φαίνεται στο διαθεσιμο. Σε καθε συναλαγη αμέσως δεσμευεται το ποσο και αφαιρείτε απο το διαθεσιμο και στη συνεχεια εκτελειτε η συναλαγη η δεν εκτελείτε για χ λογους οποτε το ποσο επιστρεφει στο διαθεσιμο.Κανονικα θα επρεπε να τραβηξουν απο το λογιστικο που ειναι δεσμευμενο παλια χωρίς νεα δεσμευση. Οστοσο αν δεσμεύτηκε το ποσο θα υπαρχει η συναλλαγη και το αντιστροφο.Η τραπεζα υποστηρίζει οτι εγινε η συναλλαγη αλλα δεν δεσμευτικε ποτε το ποσο οποτε το εκανε ετροχρονισμενα , κατι που δεν μπορει να αποδειξει ο καταναλωτης απο τι συναλαγες του, μιας και η κινηση του λογιστικου δεν καταγραφεται πουθενα. Μονο απο την ιδια την συναλαγη οπως με τον λογαριασμο της δεη Φυσικα υπαρχει περιπτωση να μη δεσμευτηκε τοτε το ποσο και να εγινε τωρα και να θυμουνται ολοι οσοι φωναζουν λαθος.Θα δειξει........ Μονο ετσι στέκει και ειναι λογικο.Δεσμευση και καπακι καινούργια δεσμευση για το ιδιο ποσο δεν μπορει να γινει. 3 ώρες πριν, panostza είπε Την στιγμή που από την κίνηση δεν έφυγε με ανάληψη κάτι το ότι επιμένεις να δεις κάτι να επιστρέφει δείχνει ότι δεν κατανόησες πως δουλεύει το πράγμα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2024 από filipprin
elen46 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, filipprin είπε ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ δεν εφυγε αλλα δεσμευτηκε και στη συνεχεια ετεροχρονισμενα εγινε καινουργια δεσμευση και τραβηχτηκε.Το παλιο ποσο εξακολουθει να ειναι δεσμεμυνο στο λογιστικο και να μην φαίνεται στο διαθεσιμο. Σε καθε συναλαγη αμέσως δεσμευεται το ποσο και αφαιρείτε απο το διαθεσιμο και στη συνεχεια εκτελειτε η συναλαγη η δεν εκτελείτε για χ λογους οποτε το ποσο επιστρεφει στο διαθεσιμο.Κανονικα θα επρεπε να τραβηξουν απο το λογιστικο που ειναι δεσμευμενο παλια χωρίς νεα δεσμευση. Οστοσο αν δεσμεύτηκε το ποσο θα υπαρχει η συναλλαγη και το αντιστροφο.Η τραπεζα υποστηρίζει οτι εγινε η συναλλαγη αλλα δεν δεσμευτικε ποτε το ποσο οποτε το εκανε ετροχρονισμενα κατι που δεν μπορει να αποδειξει ο καταναλωτης απο τι συναλαγες του...μιας και η κινηση του λογιστικου δεν καταγραφεται πουθενα παραμονο απο την ιδια την συναλαγη οπως με τον λογαριασμο της δεη Φυσικα υπαρχει περιπτωση να μη δεσμευτηκε τοτε το ποσο και να εγινε τωρα και να θυμουνται ολοι οσοι φωναζουν λαθος.Θα δειξει........ Μονο ετσι στέκει και ειναι λογικο.Δεσμευση και καπακι καινούργια δεσμευση για το ιδιο ποσο δεν μπορει να γινει. Άρα λοιπόν αντί να γίνει η χρέωση στο λογιστικό υπόλοιπο, έγινε στο διαθέσιμο μεταχρονολογημενα,εγώ αυτό καταλαβαίνω και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί λογικά, διότι τον λογαριασμό μου τον ελέγχω καθημερινά χρόνια τώρα και ξέρω πάντα ποιο είναι το υπόλοιπο μετά από κάθε συναλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα