xristos97 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, tsf είπε Το ίδιο και εδώ, ίσως και παραπάνω από δευτερόλεπτο. Επίσης.. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν φταίει η αρχική έκδοση 24Η2 αλλά οι επόμενες ενημερώσεις ποιότητας-ασφαλείας, ειδικά η προεπισκόπηση ΚΒ5042178 μου παρουσίασε πρόβλημα με το SFC /SCANNOW (γνωστό bug πλέον μαζί με το θέμα της εκκαθάρισης των 8,63Gb), όπου με το πέρας της εκτέλεσης φαίνεται να διορθώνει κάποια προβλήματα αλλά τρέχοντας εκ νέου το εργαλείο, αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονταν ξανά και πάλι φαινόταν πως τα διορθώνει αλλά στο τέλος διαπιστώνεις πως αυτό συνεχίζεται επ' άπειρον. Αυτή η ενημέρωση όμως ήταν προαιρετική και έχοντας ξετικάρει στις ρυθμίσεις των Windows Update την εντολή "Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μόλις είναι διαθέσιμες" η ενημέρωση φαινόταν ναι μεν αλλά δεν γινόταν εγκατάσταση (μάλλον επειδή ήταν προεπισκόπηση). Αυτή την ενημέρωση λοιπόν την είχα εγκαταστήσει και κατάφερα και την απεγκατέστησα και όλα καλά! Όμως η MS (για λόγους αντεκδίκησης;;) φέρθηκε ύπουλα και παρουσίασε μια ακόμη ενημέρωση, την KB5044284 που ενσωματώνει την προηγούμενη προεπισκόπηση και είναι υποχρεωτική (εκτός και αν απενεργοποιήσεις τις ενημερώσεις εντελώς), προσωπικά, μετά από αυτή την ενημέρωση εντόπισα και το θέμα των 8,63Gb στην εκκαθάριση των Windows και άσχετα αν διέγραψα τα Updates χειροκίνητα στο τέλος και δεν υπάρχουν πλέον, τα 8,67Gb φαίνονται πως έχουν στοιχειώσει και εμένα αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πράγματι αν υπάρχουν κάπως κάπου και καταναλώνουν χώρο στον δίσκο ή απλώς είναι ένα ακόμη bug (δεν έκανα συσχετισμό με τον σκληρό δίσκο πριν διαγράψω τα updates ώστε να διαπιστώσω αν απελευθέρωσε χώρο). Τέλος, μπορεί το πρόβλημα με τα 8,63 να υπήρχε και στην KB5042178 αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το διασταυρώσω πλέον.. UPDATE: Εδώ σε ένα σχόλιο, αναφέρεται πως η έκδοση insider 26100.2152 έχει λύσει το πρόβλημα με το sfc! και εγω ετρεξα ποσες φορες sfc με restart καθε φορα και δεν σταματησε να βρισκει προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Όλα καλά. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ciccirya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 8:46 ΜΜ, Retromaniac είπε Μόλις αυτό προσπαθούσα να κάνω και μπαίνω insomnia και βλέπω την είδηση. Πάλι καλά γιατί πίστευα ότι πήγαινε κάτι λάθος με το δικό μου installation. Μα φυσικά κάτι πηγαίνει πολύ στραβά με το δικό σου installation: Spoiler Τα Windows 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Παιδιά, έχουμε κανένα νεότερο με το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 10:03 ΜΜ, petran66 είπε Παιδιά, έχουμε κανένα νεότερο με το θέμα? Εχει διορθωθει κανε κανενα Windows Update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εχει διορθωθει κανε κανενα Windows Update Έκανα!! Σ ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aiolos-Vangelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Γεια σας αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα μετά την εγκατάσταση 24H2 (KB5044384) και ενώ έγινε επανεκκίνηση του συστήματος μετά την εγκατάσταση, συνεχίζει να μου βγάζει ότι χρειάζεται επανεκκίνηση όσες φορές και να έκανα δεν αλλάζει τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν μου φαίνεται και τόσο για bug το συγκεκριμένο cache που δημιούργησε η MS πακέτο με κάποια από τα updates των W11, περισσότερο σαν "πείραμα" μου μοιάζει ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν επιπρόσθετο partition για τις νέες λειτουργίες του ΑΙ που έχει ενσωματώσει πρόσφατα στον πυρήνα της. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος στον λογισμό μου και όντως να είναι άλλο ένα "αθώο" bug.... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 5 hours ago, Ne0n said: Δεν μου φαίνεται και τόσο για bug το συγκεκριμένο cache που δημιούργησε η MS πακέτο με κάποια από τα updates των W11, περισσότερο σαν "πείραμα" μου μοιάζει ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν επιπρόσθετο partition για τις νέες λειτουργίες του ΑΙ που έχει ενσωματώσει πρόσφατα στον πυρήνα της. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος στον λογισμό μου και όντως να είναι άλλο ένα "αθώο" bug.... Έφτιαξε πάντως μετά από το CU αυτή της βδομάδας, όπως και το να βγάζει συνεχεια errors στο sfc /scannow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Έφτιαξε πάντως μετά από το CU αυτή της βδομάδας, όπως και το να βγάζει συνεχεια errors στο sfc /scannow. Έκαναν τις δοκιμές τους και το τερμάτισαν φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα