Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, benign είπε

Τι δεν σας αρεσει απο την οικονομικη λυση που σας προτεινα?Δεν εχω καταλαβει,παρα μονο οτι η χρηση των μηχανηματων ειναι πολυ ελαφρια.

Καλησπέρα

Η προτάσεις σου ειναι καλες αλλα

Η ετάιρια ειναι σε θέση να δώσει 5k για νέα μηχανήματα. Δεν ειμαι εγώ το αφεντικό αλλα εγω θέλω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γιατι ολα τα μηχανήματα πλέον ειναι εκτός εγγύησης. Κανω τους ελέγχους μου συχνά πυκνά απλα δεν ειμαι και εγώ μόνο IT ας πουμε.  Προσπαθω να εχω απλά τον σωστό έλεγχο σε αυτο το κομμάτι  Και παλευω ειτε μέσω των γνώσεων που εχω, είτε μέσω συνεργατών για τις γνώσεις που δεν έχω. 

Πολλές φορές δεν υπαρχει υπομονη γιατι ο εκάστοτε συνάδελφος η αφεντικό μπορει να νομίζει οτι οι τεχνικοί , it πχ ειναι μάγοι.  Και οτι σε 10-20 λεπτα θα ξαναδουλέψουν από την αρχή. 

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να μεταλαμπαδεύσεις την κάτασταση έτσι οπως ειναι πραγματικά. 

Για αυτό προσπαθω να ειμαι σιγουρος για καποια πράγματα. με το λιγότερο δυνατό downtime  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλτε 5 νέους Ryzen 5000 επάνω και ξεμπερδεύετε με 400€ το πολύ (άνευ ΦΠΑ) αφού δεν θέλετε rufus κ.λ.π.

Και κάτι ακόμα.

Πάρα πολλές από τις μητρικές των Dell optiplex, lenovo thnkcenter έχουν TMPM header.

Οπότε απλά αγοράζετε 5 TPM modules από amazon (ψάξτε τα συμβατά με το μοντέλο των μητρικών σας) τα φοράτε στα μηχανάκια και μετά αναβαθμίζονται αυτόματα σε Windows 11 χωρίς θέμα.

Ψάξτε στα εγχειρίδια των μητρικών.

Πχ. Σε μητρική δική μου της Gibabyte  το TPM module τοποθετείται εδώ :Screenshot_20241015-060358.png.8cb9bc2408d8936a7c46891880c7c1d3.png

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...