blitzNikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Έχεις ήδη δώσει κάποιο τριψήφιο ευρωνούμερο. Θα χρειαστεί να δώσεις πιθανότατα άλλα τόσα και, αν είσαι τυχερός και φτιαχτεί, θα έχεις ένα επισκευασμένο/ταλαιπωρημένο ψυγείο 15ετίας με λάστιχα στις πόρτες που θα έχουν αρχίσει να ξεραίνονται, με αυξημένες πιθανότητες να ξαναπαρουσιάσει κάποιο θέμα σύντομα και με αυξημένη κατανάλωση ρευματος... Πριν τρια χρόνια βρέθηκα σε παρόμοια θέση. Ήρθε ένας τεχνικός, το είδε, το συζητάσαμε και μετά ... παράγγειλα ένα καινούργιο και ησύχασα! Νομίζω ότι ταλαιπωρείσαι και ξοδεύεσαι άδικα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, kostadinosnno είπε Το ότι η κατάψυξη στο πάνω μέρος είναι θεόστραβη και έχει σπάσει κιόλας δεν το είδε κανείς? Άμα έκανες απόψυξη και σε λίγες μέρες έπιασε φουλ πάγο σημαίνει ότι από κάπου μπαίνει αέρας και με βάση τα από πάνω δεν φαίνεται περίεργο. Επίσης έχει υγρές σταγόνες, άρα πέρα από το ότι μπάζει δεν πιάνει και ψύξη Στο σπάσιμο υπάρχει και ίχνος ότι είχε μπει κολλητική ταινία για να μπαλωθεί κάποτε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γίνει με το θέμα της ψύξης αλλά βλέπω ότι είναι πολύ ταλαιπωρημένο
kostadinosnno Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 57 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το ότι η κατάψυξη στο πάνω μέρος είναι θεόστραβη και έχει σπάσει κιόλας δεν το είδε κανείς? Άμα έκανες απόψυξη και σε λίγες μέρες έπιασε φουλ πάγο σημαίνει ότι από κάπου μπαίνει αέρας και με βάση τα από πάνω δεν φαίνεται περίεργο. Επίσης έχει υγρές σταγόνες, άρα πέρα από το ότι μπάζει δεν πιάνει και ψύξη Στο σπάσιμο υπάρχει και ίχνος ότι είχε μπει κολλητική ταινία για να μπαλωθεί κάποτε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γίνει με το θέμα της ψύξης αλλά βλέπω ότι είναι πολύ ταλαιπωρημένο Ναι ήταν σπασμένο εκεί στο κέντρο καιρό τώρα. Εγώ είχα βάλει μια ταινία. Αλλά δεν είχε πρόβλημα ήταν έτσι χρόνια. Οι σταγόνες πιθανόν έγιναν επειδή το είχα ανοιχτό ώρα γιατί τα κρέατα γενικά είναι παγωμένα. Αν δεν ήταν θα έκανε θόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα