Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

η πορτα. (βιβλοθηκες και τετοια απορριπτονται..)

Screenshot 2024-10-30 at 1.16.02 PM.jpg

Νομίζω πως το καλύτερο σενάριο με βάση αυτά που προτάθηκαν αλλά και την αισθητική των επίπλων που βλέπω στην φωτό είναι τα πάνελ που αναφέρθηκαν πιο πάνω (αυτό από το praktiker). Βέβαια και αυτά χρειάζονται βίδωμα/κόλλημα, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του προϊόντος

ΥΓ. Δική σου γατούλα έκανε έτσι τον καναπέ ή τον βρήκες στο σπίτι; :P

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Νομίζω πως το καλύτερο σενάριο με βάση αυτά που προτάθηκαν αλλά και την αισθητική των επίπλων που βλέπω στην φωτό είναι τα πάνελ που αναφέρθηκαν πιο πάνω (αυτό από το praktiker). Βέβαια και αυτά χρειάζονται βίδωμα/κόλλημα, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του προϊόντος

ΥΓ. Δική σου γατούλα έκανε έτσι τον καναπέ ή τον βρήκες στο σπίτι; :P

δικος μου ο αληταράς....χαχαχα

Screenshot 2024-10-30 at 2.42.36 PM.jpg

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.

Εμ κεραμιδόγατο ήθελες...
On topic, και γω την ιδέα της γυψοσανίδας θα πρότεινα αλλά θα καταστρέψεις την κάσα. ΑΝ συμφωνεί ο ιδιοκτήτης και υπάρχει χώρος αποθήκευσης, βγάζεις την πόρτα κρατάς την κάσα σαν σκελετό και βάζεις ραφάκια, αυτό προυποθέτει να βρεις ξύλα ίδια χρωματικά με την κάσα και να βρεις μια ψεύτικη πλάτη που μπορείς να την βάψεις απο την πίσω πλευρά, διακοσμείς όπως θέλεις και θεωρητικά η κάσα μπορεί να επανέλθει με στόκο και βάψιμο. αλλιώς μια πιο εύκολη στο ξύλωμα λύση είναι η κολλητή γυψοσανίδα κατα μήκος του τοίχου και έως το δοκάρι με κάποιο δόντι.
Γενικότερα αν η κάτοψη του διαμερίσματος συμφωνεί με την κατάργηση της πόρτας, πείσε τον ιδιοκτήτη να την βγάλετε εντελώς και να μπει γυψοσανίδα για να γίνει σωστή δουλειά

Δημοσ.

γυψοσανιδας με 2 που μιλησα μου ειπανε θα εξέχει 5 εκατοστά η γυψοσανίδα και θελει και στοκάρισμα.

η πορτα δεν θα παθει τπτ μου ειπε.

27 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

Εμ κεραμιδόγατο ήθελες...
On topic, και γω την ιδέα της γυψοσανίδας θα πρότεινα αλλά θα καταστρέψεις την κάσα. ΑΝ συμφωνεί ο ιδιοκτήτης και υπάρχει χώρος αποθήκευσης, βγάζεις την πόρτα κρατάς την κάσα σαν σκελετό και βάζεις ραφάκια, αυτό προυποθέτει να βρεις ξύλα ίδια χρωματικά με την κάσα και να βρεις μια ψεύτικη πλάτη που μπορείς να την βάψεις απο την πίσω πλευρά, διακοσμείς όπως θέλεις και θεωρητικά η κάσα μπορεί να επανέλθει με στόκο και βάψιμο. αλλιώς μια πιο εύκολη στο ξύλωμα λύση είναι η κολλητή γυψοσανίδα κατα μήκος του τοίχου και έως το δοκάρι με κάποιο δόντι.
Γενικότερα αν η κάτοψη του διαμερίσματος συμφωνεί με την κατάργηση της πόρτας, πείσε τον ιδιοκτήτη να την βγάλετε εντελώς και να μπει γυψοσανίδα για να γίνει σωστή δουλειά

πραγματικα εχει πορτα ακριβως στο διαδρομο. ποιος φωστηρας καταστρεφει ετσι το σαλόνι μια πορτα στο ακυρο. να πω πως δεν υπηρχε αλλη εισοδος... μιλαμε για.....

Δημοσ.
12 minutes ago, digitalarchive said:

γυψοσανιδας με 2 που μιλησα μου ειπανε θα εξέχει 5 εκατοστά η γυψοσανίδα και θελει και στοκάρισμα.

η πορτα δεν θα παθει τπτ μου ειπε.

πραγματικα εχει πορτα ακριβως στο διαδρομο. ποιος φωστηρας καταστρεφει ετσι το σαλόνι μια πορτα στο ακυρο. να πω πως δεν υπηρχε αλλη εισοδος... μιλαμε για.....

αναλογως, αν η γυψοσανιδα παει ως το τελος του τοιχου προφανως θα χρειαστει παραπανω φύλλα εξ ου και το στοκαρισμα, αλλα ειναι ολο ολο δουλεια μιση μερα αυτο. και συνηθως 35-40 ευρω το τετραγωνικο αν σε βαλουν διπλη(ενα φύλλο ανα πλευρά, εκτός αν πισω απο την πόρτα δεν σε νοιάζει να φαίνεται)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

αναλογως, αν η γυψοσανιδα παει ως το τελος του τοιχου προφανως θα χρειαστει παραπανω φύλλα εξ ου και το στοκαρισμα, αλλα ειναι ολο ολο δουλεια μιση μερα αυτο. και συνηθως 35-40 ευρω το τετραγωνικο αν σε βαλουν διπλη(ενα φύλλο ανα πλευρά, εκτός αν πισω απο την πόρτα δεν σε νοιάζει να φαίνεται)

πισω δεν με νοιαζει. οχι μου ειπε ο ενας μονο για τη πορτα θα καλυπτει

Δημοσ.

Συνεννοήσου με τον ιδιοκτήτη μήπως καταργήσετε πλήρως την πόρτα μιας και έχει άλλη 1 μέτρο πιο πέρα και είναι άχρηστη. Είτε με γυψοσανίδα είτε τούβλο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

πισω δεν με νοιαζει.

Φαντάσου να πάει κάποιος να την ανοίξει κατά λάθος

• Haha 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Φαντάσου να πάει κάποιος να την ανοίξει κατά λάθος

xaxaxaxaxaxaxa

τι ειπες ρε μεγαλε τωρα πεθανα στο γελιο χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, digitalarchive είπε

Ξεβιδώνεις πόμολο, βάζεις μπροστά ανοιχτή ραφιέρα χωρίς πλάτη, γεμίζεις τα ραφάκια παχύφυτα, πόθους και βιβλία. Βάζεις και ένα κομοδινάκι εκεί δίπλα στην πρίζα με κάνα λαμπατέρ και αράζεις με το γατί για διάβασμα/άραγμα/γουατέβερ

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, digitalarchive said:

Μάλλον κάποιος από τους πολύ "μοντέρνους" αρχιτέκτονες που χρυσοπληρώνονται για να σχεδιάζουν μ....ς!

Γνωστός μας βασίστηκε σε έναν τέτοιο για 400 τ.μ. μονοκατοικία, και κατέληξε με τόσο μικροσκοπικά δωμάτια που οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν προς τα έξω, όλα τα μπάνια είναι τυφλά χωρίς παράθυρο και το ένα η πόρτα του είναι στο σαλόνι!!! Στην είσοδο, μόλις μπαίνεις πέφτεις πάνω σε μια τεράστια κολόνα 1 μέτρου, η κουζίνα επίσης μικρή και σκοτεινή και πολλά άλλα τραγικά!

Δυστυχώς αυτός ήταν στο εξωτερικό και έβλεπε μόνο τα σχέδια. Όταν είδε το αποτέλεσμα φρίκαρε αλλά ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα θα εβαζα εναν ΜΕΓΑΛΟ πινακα στο πανω μερος. Ραφι 10-15 ποντους πανω απο το υψος του καναπε κ το απο κατω κομματι θα το καλυπτα με καποιο διακοσμητικο ξυλο απο ΙΚΕΑ, κρεμαστο σε βιδες με μηκος οσο ο καναπες. ή μπορεις και ολο να το καλυψεις με καποιο ξυλο με σχεδιο ραμποτε, που να αφαιρειται ευκολα.

ιδεα νο2 κρυβεις την πορτα πισω απο ενα παραβαν που λειτουργει ταυτοχρονα κ σαν διακοσμητικο για τον χωρο. Προφανως να εχει το υψος της πορτας κ αν το παραβαν ηταν cthrough, θα επαιρνα μια απο τις κουρτινες με σχεδια που προτειναν πιο πισω, να καλυψω την πορτα κ να αχνοφαινεται μεσα απο το παραβαν. αλλα κατα προτιμιση θα επελεγα ενα παραβαν με εξυπνο θεμα που θα εκρυβε 100% την πορτα.

edit. τελικα η 2η ιδεα μου αρεσει περισσοτερο. αν κοιταξεις στο σκρουτζ εχει μπολικα σχεδια. προσεχε το υψος να ειναι τουλαχιστον οσο της κασας της πορτας.

Διακοσμητικό Παραβάν Σε Καμβά Σαλβαδόρ Νταλί

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
Στις 30/10/2024 στις 1:16 ΜΜ, digitalarchive είπε

Όντως φαίνεται λίγο άκυρη. 
Νομίζω οτι τα ξύλινα πάνελ τοίχου που πρότειναν είναι η καλύτερη λύση.
Διαφορετικά βγάζεις την πόρτα και φτιάχνεις μια ραφιέρα στο χρωμα της κασας ακριβώς στις διαστασεις της. Στο σαλόνι την βάζεις σε ευθεία με τον τοίχο και ας προεξέχει μέσα στο δωμάτιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...