digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Ενοικιασα ενα καινουργειο σπιτι και εχει μια πορτα που θα επιθημουσα να μην φενετια μιας και πιανει αρκετό τοίχο και φενεται περιεργο αν βάλω καποιον καναπέ. Δεν με ενδιαφερει να εχω προσβαση στο συγκεκριμένο δωμάτιο μιας και εχω αλλη πορτα να μπαίνω. απλως δεν φενεται ωραια μεσα στο σαλόνι. τι οικονομικοι τρόποι υπαρχουν; 1
Sablj Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Την καλύπτεις με Γυψοσανίδα. Απλά καλό θα είναι να βάψεις όλο τον τοίχο για να μην φαίνεται σαν μπάλωμα 1
Δημοφιλής ανάρτηση Charismo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Κάνε ό,τι έκανες όταν πόσταρες τη φώτο, γιατί η πόρτα δεν φαίνεται. 2 1 38
slaughter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου βάζεις μια βιβλιοθήκη ή γενικά ραφιέρα ή ντουλάπα και την κλείνεις.. έτσι λέω οτι μια μέρα θα κλείσω κ εγώ μια πόρτα που έχω. Αν είσαι τυχερός στις διαστάσεις θα κάνεις και δουλειά με κανένα ΙΚΕΑ. Άν όχι μπορεί να πρέπει να πας σε custom κατασκευή με το ανάλογο κόστος.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου https://vi.aliexpress.com/item/1005006895551786.html?src=google&gatewayAdapt=glo2vnm Koυρτίνα "βιβλιοθήκη" 3
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου ποσο ειναι το κοστος μια γυψοσανίδα; μετά αφαρείται ευκολα η ειναι μεγάλος μπελας; δεν υπαρχει επιλογη να μπει κατι εκει διοτι θα μπει ο καναπες.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ποσο ειναι το κοστος μια γυψοσανίδα; μετά αφαρείται ευκολα η ειναι μεγάλος μπελας; δεν υπαρχει επιλογη να μπει κατι εκει διοτι θα μπει ο καναπες. Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί με την αλλαγή που σκέφτεσαι; 1
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί με την αλλαγή που σκέφτεσαι; κανω οτι θελω αρκει να μην γκρεμισω, και μια μικρη ξυλινη κατασκευη με ενα χειλος πιστευω θα κανε τη δουλεια βαμενη στο χρωμα του τοιχου. αν οχι γυψοσανιδα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από digitalarchive
konc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Κρεμάς πανί σαν κουρτίνα, μεγάλο πίνακα, κάποιο είδος τέχνης που δεν έχει πάχος και μπορεί να την κρύψει. Προφανώς όχι κουρτίνα της γιαγιάς σατέν κεντητή ξερω 'γω αλλά κατι ως διακοσμηση και χρώμα.
xsterg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, digitalarchive είπε κανω οτι θελω αρκει να μην γκρεμισω, οχι φιλε μου, δεν κανεις οτι θελεις. ο ιδιοκτητης ειναι γνωστης της μετατροπης? το διαμερισμα δεν σου ανηκει. σου το λεω φιλικα μην βρεθεις προ εκπληξεως. μετατροπες χωρις την γραπτη εγκριση του ιδιοκτητη ειναι λογος εξωσης και αποζημιωσης...
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, digitalarchive είπε Ενοικιασα ενα καινουργειο σπιτι και εχει μια πορτα που θα επιθημουσα να μην φενετια μιας και πιανει αρκετό τοίχο και φενεται περιεργο αν βάλω καποιον καναπέ. Δεν με ενδιαφερει να εχω προσβαση στο συγκεκριμένο δωμάτιο μιας και εχω αλλη πορτα να μπαίνω. απλως δεν φενεται ωραια μεσα στο σαλόνι. τι οικονομικοι τρόποι υπαρχουν; https://www.loloom.com/ Καμιά κουρτίνα τέτοιας φάσης. Έχω δει το μαγαζί από κοντά, είναι παράνοια το πόσα έχει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Lucifer 1
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, xsterg είπε οχι φιλε μου, δεν κανεις οτι θελεις. ο ιδιοκτητης ειναι γνωστης της μετατροπης? το διαμερισμα δεν σου ανηκει. σου το λεω φιλικα μην βρεθεις προ εκπληξεως. μετατροπες χωρις την γραπτη εγκριση του ιδιοκτητη ειναι λογος εξωσης και αποζημιωσης... εχω μιλησει ρε παιδια με τον ιδιοκτητη. δηλαδη ολοι μου απαντατε για κατι που δεν αφορα την ερωτηση μου σου ειπα οτι κανω οτι θελω εκτος να μη γκρεμησω. φιλικα παντα
SabotazNic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Το δωματιο σε ενδιαφερει να μην φαινεται? Θα μπορουσες απλα να βγαλεις την πορτα. Αν δεν σε ενδιαφερει η οποια φασαρια μεταξυ των 2 δωματιων, αλλα θελεις να μην εχουν ορατοτητα μεταξυ τους, μπορεις να παρεις την βιβλιοθηκη απο ικεα με τα 8 κουτια/ραφια (που ειναι 4 και 4 σε καθετη διαταξη) και να την χωσεις στην πορτα με διαφορα βιβλια, διακοσμητικα κτλ.
1comment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, digitalarchive είπε εχω μιλησει ρε παιδια με τον ιδιοκτητη. δηλαδη ολοι μου απαντατε για κατι που δεν αφορα την ερωτηση μου Σου απάντησαν στην ερώτηση. Γυψοσανίδα, κουρτίνα, έπιπλο. Και χωρίς να έχεις ποστάρει φωτο να δούμε πώς φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να σου δώσει λύση. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, digitalarchive είπε εχω μιλησει ρε παιδια με τον ιδιοκτητη. δηλαδη ολοι μου απαντατε για κατι που δεν αφορα την ερωτηση μου σου ειπα οτι κανω οτι θελω εκτος να μη γκρεμησω. φιλικα παντα Μήπως το να μην γκρεμίσεις εμπεριέχει το να μην κάνεις κάτι μόνιμο; Γιατί το να βάλεις γυψοσανίδα, είναι αρκετά μόνιμο, για να μπει σωστά σίγουρα θα γίνουν ζημιές στα ξύλα που θα πρέπει να πιάσει ο σκελετός της, θα πρέπει ίσως ακόμα να βγει το πηχακι που θα έχει περιμετρικά η πόρτα, κτλ. Πράγματα που κοστίζει να αποκατασταθούν. Ξανά, είσαι σίγουρος ότι συμφωνεί ο ιδιοκτήτης με τις αλλαγές που σκέφτεσαι; Τις έχεις συζητήσει ή έμεινες μόνο στο να μην γκρεμίσεις και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε αλλο θέλεις; Δηλαδή αν θέλεις να κλείσεις το μπαλκόνι και να το κάνεις δωμάτιο, που δεν είναι γκρέμισμα, πάλι παίρνουμε σαν δεδομένο ότι το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα