digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου εχω μια μηχανη στο παρκινγκ δεν τη κουναω, τον αυγουστο εληξε η ασφάλεια. ειμαι υποχρεωμενος να ανανεωσω; η μηχανη ειναι για πώληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Πινακίδες έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, majunior είπε Πινακίδες έχει; φυσικα και κτεο περασμενη κανονικα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από digitalarchive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Αν έχει πινακίδες πρέπει επισήμως να έχει και ασφάλεια. Ανεπισήμως και εντελώς προσωπική μου άποψη, αν δεν τη βγάζεις έξω κανένας δε θα το ψάξει. Κάτι φήμες για cross check των τελών κυκλοφορίας με το database των ασφαλισμένων οχημάτων θεωρώ ότι είναι… φήμες. Αν χρειαστεί να την κάνεις βόλτα για τον αγοραστή πρέπει να έχεις ασφάλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, majunior είπε Αν έχει πινακίδες πρέπει επισήμως να έχει και ασφάλεια. Ανεπισήμως και εντελώς προσωπική μου άποψη, αν δεν τη βγάζεις έξω κανένας δε θα το ψάξει. Κάτι φήμες για cross check των τελών κυκλοφορίας με το database των ασφαλισμένων οχημάτων θεωρώ ότι είναι… φήμες. Αν χρειαστεί να την κάνεις βόλτα για τον αγοραστή πρέπει να έχεις ασφάλεια. εχει σημα κανονικα. και εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα, γιατι την εχω αφησει ξανα ανασφαλιστη για 1-2 μηνες επειδη δεν τη κουνουσα και ηταν στο παρκινγκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, digitalarchive είπε εχω μια μηχανη στο παρκινγκ δεν τη κουναω, τον αυγουστο εληξε η ασφάλεια. ειμαι υποχρεωμενος να ανανεωσω; η μηχανη ειναι για πώληση. ναι,να περιμένεις να σου έρθει το πρόστιμο αν τα έλεγξαν όπως έλεγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου μια η αλλη ειναι παλι οταν ερθει για δοκιμη ο αγοραστης θα βγειτε στο δρομο ανασφαλιστοι,οποτε παραδωσε πινακιδες και οποιος θελει κανει το test drive ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 hour ago, dsi44 said: μια η αλλη ειναι παλι οταν ερθει για δοκιμη ο αγοραστης θα βγειτε στο δρομο ανασφαλιστοι,οποτε παραδωσε πινακιδες και οποιος θελει κανει το test drive ετσι. Wooot??? Ακόμα χειρότερα δηλαδή!! Κάνε την πιο απλή ασφάλεια για ένα μήνα. Το ποσό είναι γελοίο, κι εγώ αυτο έκανα όταν ήθελα να την πουλήσω. Ακόμα και για παραπάνω διάστημα να κάνεις, όταν πουληθεί, την ακυρώνεις, και πέρνεις το ποσό που αναλογεί στο διάστημα που απομένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalarchive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου παιδια η μηχανη θα μεινει στο παρκινγκ δεν θα την οδηγησει κανενας. προφανως το ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα