Tlykog Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, kallair είπε Kαλα οπως και να εχει, το παληκαρι παραπανω στο ποστ του αναφερεται στο iOS και τα κινητά και όχι τα τάμπλετ κ το ipadOS. Αρα είναι και εκτός θέματος γιατί εγώ έγραψα ξεκάθαρα για το iPad. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο τα κινητά. Η λειτουργία που αναφέρεται στο άρθρο αφορά κυρίως τα tablets. Τα κινητά, λόγω οθόνης, δεν βολεύουν. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tlykog είπε Αρα είναι και εκτός θέματος γιατί εγώ έγραψα ξεκάθαρα για το iPad. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο τα κινητά. Η λειτουργία που αναφέρεται στο άρθρο αφορά κυρίως τα tablets. Τα κινητά, λόγω οθόνης, δεν βολεύουν. βασικα εσύ εισαι εκτος θεματος γιατι εσυ εκανες αρχικα reply μηνυμα του παιδιου, οχι αυτός δικο σου. επισης μια χαρα βολευει το multitasking στα κινητα εκτος κ αν εχεις οθονουλα κατω απο 6". Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από kallair 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kallair είπε βασικα εσύ εισαι εκτος θεματος γιατι εσυ εκανες αρχικα reply μηνυμα του παιδιου, οχι αυτός δικο σου. Οχι φίλε μου. Αυτος αναφέρθηκε σε εμένα, αφού έγραψε ότι κάποιοι γράφουν για το floating του iOS. Ήμουν ο μόνος που το είχε αναφέρει, αλλά έγραψα ξεκάθαρα σε iPad, όχι σε iOS. Επιπλεον, γιατί είμαι εκτός θέματος; Τι έγραψα που είναι άσχετο με το θέμα; Ακόμα και αν όντως είχα κάνει reply χωρίς να εννοεί εμένα, πάλι εκτός θέματος δε θα ήμουν. Δεν ξέρεις τι σημαίνει εκτός θέματος; Στην περίπτωση του παιδιού ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε το άρθρο έγραφε ότι η λειτουργία είναι μόνο για κινητά. Ειναι για κινητά και tablets και αναφέρει ξεκάθαρα ότι κυρίως αφορά τα tablets, λόγω μεγέθους οθόνης. Εκτός αυτού, εσένα τι σε πείραξε;… Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, σωστά; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε Οχι φίλε μου. Αυτος αναφέρθηκε σε εμένα, αφού έγραψε ότι κάποιοι γράφουν για το multitasking του iOS. Ήμουν ο μόνος που το είχε αναφέρει, αλλά έγραψα ξεκάθαρα σε iPad. Επιπλεον, γιατί είμαι εκτός θέματος; Τι έγραψα που είναι άσχετο με το θέμα; Στην περίπτωση του παιδιού ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε το άρθρο έγραφε ότι η λειτουργία είναι μόνο για κινητά. Ειναι για κινητά και tablets και αναφέρει ξεκάθαρα ότι κυρίως αφορά τα tablets, λόγω μεγέθους οθόνης. Εκτις αυτού, εσένα τι σε πείραξε;… Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, σωστά; φιλε μου εχεις προβλημα κ ψαχνεσαι να αρπακτεις; ξερεις τι σημαινει συζητηση; αν ειναι να αρπαζεσαι καλυτερα να μην συμμετεχεις στις συζητησεις. Το ότι εγραψες πιο πριν απ αυτόν, δεν παει να πει οτι απανταει σε σενα. ΔΕΝ σε εχει κανει quote οποτε δεν απαντα σε σενα. Αντιθετως, εσυ τον κάνεις quote σε κατι που λεει οποτε αυτά που γραφεις ειναι εκτος θεματος επειδη αναφερεσαι, κανοντας τον quote, σε κατι που εγραψε. οποτε το να μιλας για ipadOS ενω εκεινος λεει για iOS σε βγαζει αυτοματως οφ τοπικ κ εκτος θεματος για αυτο που ελεγε το παληκαρι. end of story και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το μακρυ κ το κοντο του καθε ξυνισμενου εδω μεσα που καθεται να αρπαχτει κ δεν ξερει τι σημαινει συζητηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου δεν είναι το bubble anything που μας λείπει. Μας λείπει το σωστό split screen όπως ήταν η παλιά υλοποίηση , που άνοιγες πχ το youtube στο πάνω μέρος και στο κάτω πχ το chrome ή κάποια άλλη εφαρμογή για να διαβάζεις ειδήσεις και όταν έσερνες το δάχτυλο από κάτω για να πας στην αρχική και να ανοίξεις άλλη εφαρμογή (αντί πχ του chrome που είχες στο κάτω μέρος) κρατούσε ανοιχτό το youtube στο πάνω μέρος και ότι έκανες ήταν στο κάτω μισό. Τώρα αν το κάνεις κλείνουν αυτόματα και τα 2 μέρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kallair είπε φιλε μου εχεις προβλημα κ ψαχνεσαι να αρπακτεις; ξερεις τι σημαινει συζητηση; αν ειναι να αρπαζεσαι καλυτερα να μην συμμετεχεις στις συζητησεις. Το ότι εγραψες πιο πριν απ αυτόν, δεν παει να πει οτι απανταει σε σενα. ΔΕΝ σε εχει κανει quote οποτε δεν απαντα σε σενα. Αντιθετως, εσυ τον κάνεις quote σε κατι που λεει οποτε αυτά που γραφεις ειναι εκτος θεματος επειδη αναφερεσαι, κανοντας τον quote, σε κατι που εγραψε. οποτε το να μιλας για ipadOS ενω εκεινος λεει για iOS σε βγαζει αυτοματως οφ τοπικ κ εκτος θεματος για αυτο που ελεγε το παληκαρι. end of story και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το μακρυ κ το κοντο του καθε ξυνισμενου εδω μεσα που καθεται να αρπαχτει κ δεν ξερει τι σημαινει συζητηση. Δεν είναι έτσι φίλε μου. Έγραψε ξεκάθαρα: "Το floating που λέει ο φίλος πιο πάνω είναι για μια εφαρμογή την φορά δεν μπορείς να έχεις ανοικτά πάνω από μια." Είμαι ο μόνος "φίλος" που έχει γράψει για floating παραπάνω. Σε ποιον να αναφέρονταν; Αφού, λοιπόν, ήμουν ο πρώτος που το ανέφερα, έγραψα ξεκάθαρα ότι αναφέρομαι σε ipad και μου απαντάει ότι δεν υπάρχει σε iOS. Προφανώς να μη γνώριζε καν ότι υπάρχει το ipadOS. Μετά γράφει ότι υποστηρίζει μόνο μία εφαρμογή, το οποίο είναι λάθος έτσι κι αλλιώς Επιπλέον το άρθρο αναφέρει ξεκάθαρα: "Ωστόσο, ο μεγαλύτερος αντίκτυπος αναμένεται να είναι στα Android tablets." Το οποίο είναι και σωστό, μιας και έχουν οθόνη ικανή να στηρίξει σωστά τη λειτουργία που αναφέρεται στο άρθρο. Άρα αναφερόμαστε, κυρίως, στα tablets. Τέλος, δεν άφησες καν τον άνθρωπο να απαντήσει. Αυτόν μπορεί να μην τον πείραξε αυτό που του έγραψα. Ας έρθει να μας πει αυτός ποιον εννοεί. Αν εννοούσε κάποιον άλλο, τότε να ξεκαθαρίσει ποιον. Το ποιος είναι ξυνισμένος φαίνεται από το ύφος και το ποιος ψάχνεται να αρπαχτεί φαίνεται από τη διάθεση του να υποστηρίξει κάποιον, φαινομενικά έστω, άσχετο προκειμένου να αποβάλει τα νεύρα του... Πραγματικά, δε με πειράζει φίλε μου το να γράψεις ό,τι θέλεις. Αν σου δημιουργεί τόσος στρες, τότε μην γράφεις. Η υγεία πάνω από όλα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Βασικά και η One UI της Samsung και η EMUI της Huawei (και άλλες UI πολλών κατασκευαστών) έχουν χρόνια τώρα το bubble/floating window.. 3 ώρες πριν, salmp7 είπε Μας λείπει το σωστό split screen όπως ήταν η παλιά υλοποίηση , που άνοιγες πχ το youtube στο πάνω μέρος και στο κάτω πχ το chrome ή κάποια άλλη εφαρμογή για να διαβάζεις ειδήσεις και όταν έσερνες το δάχτυλο από κάτω για να πας στην αρχική και να ανοίξεις άλλη εφαρμογή (αντί πχ του chrome που είχες στο κάτω μέρος) κρατούσε ανοιχτό το youtube στο πάνω μέρος και ότι έκανες ήταν στο κάτω μισό. Τώρα αν το κάνεις κλείνουν αυτόματα και τα 2 μέρη. Στην One UI της Samsung μπορείς να το κάνεις μέσω του Edge Panel (αρκεί να το έχεις ενεργοποιημένο). Μπορείς ν' αντικαταστήσεις οποιαδήποτε από τις ανοιχτές - σε split screen - εφαρμογές, επιλέγοντας κάποια άλλη από to edge panel. Ακόμα κι αν δεν έχει βάλει εκεί ούτε μία, υπάρχει πάντα στο κάτω μέρος του panel το all apps button για να σε βοηθήσει. Με αυτόν τον τρόπο, κρατάει την εφαρμογή που θέλεις να μείνει ανοιχτή και δε σε γυρίζει στην αρχική οθόνη.. Νομίζω ότι το ίδιο κάνουν κι αντίστοιχες υλοποιήσεις άλλων κατασκευαστών (όπως και ανεξάρτητες sidebar εφαρμογές). Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από gadgetseek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Tlykog είπε Αρα είναι και εκτός θέματος γιατί εγώ έγραψα ξεκάθαρα για το iPad. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο τα κινητά. Η λειτουργία που αναφέρεται στο άρθρο αφορά κυρίως τα tablets. Τα κινητά, λόγω οθόνης, δεν βολεύουν. οτι δεν βολευει εσενα δεν σημαίνει οτι δεν βολευει. τα 6.9" κινητά πλεον δεν μπορουν να εχουν 2 εφαρμογες ταυτόχρονα ανοιχτες; οτι νανε εδω μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, hellghan είπε οτι δεν βολευει εσενα δεν σημαίνει οτι δεν βολευει. τα 6.9" κινητά πλεον δεν μπορουν να εχουν 2 εφαρμογες ταυτόχρονα ανοιχτες; οτι νανε εδω μεσα Εμένα γιατί να με βολεύει ή όχι; Έχεις ένα πρόγραμμα και θα το ανοίγεις σαν floated window σε οθόνη 6,8 ιντσών (πχ Samsung S24 galaxy ultra) σε αναλογία 19.5:9; Ok. Πάω πάσο. Καθένας με τα γούστα του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέχρι να εμφανιστεί η έκδοση 16 θα περάσουν δυο χρόνια όποτε πολύ υπομονή μέχρι τότε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Το λάθος που κάναμε (βάζω κι εμένα γιατί ούτε εγώ το είδα) και θα μπορούσε να τελειώσει εκεί είναι ότι δεν διαβάσαμε το άρθρο καλά. Λέει ότι το feature υπάρχει από Android 11. Αν μας κραζατέ για αυτό θα είχατε 100% δίκιο. Ο @Tlykog τόλμησε να γράψει την λέξη iPad σε ένα ποστ του και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να προσβάλει ή να μειώσει το Android. Και τόνισε ότι δεν είχε διάθεση ειρωνείας για να αποφύγει αυτό που ακολούθησε τελικά. Μάλιστα ο @csontheline με διόρθωσε προσθέτοντας ότι εκτός του Samsung Dex και η το P30 pro είχε πάνω από μια εφαρμογή δίπλα δίπλα. Χωρίς διάθεση μομφής, ειπώθηκαν ανακρίβειες για το iOS και σωστά διορθώθηκαν μιας και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ.. @kallair φίλε μου να είσαι πιο αντικειμενικός. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο @georgiosmag αναφερόταν στο ποστ του @Tlykog. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Καποτε πανε 10 χρονια με 3gb ram στο android ειχαμε multitasking με 4 εφαρμογες μαζι στην οθονη και δεν ενιωθε το κινητο. 10 χρονια μετα οι εφαρμογες παρεμειναν ιδιες οπτικα και λειτουργικα και εγιναν 100 φορες πιο βαριες για να πουλησουν καπως τα ολο και πιο δυνατα κινητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Το λάθος που κάναμε (βάζω κι εμένα γιατί ούτε εγώ το είδα) και θα μπορούσε να τελειώσει εκεί είναι ότι δεν διαβάσαμε το άρθρο καλά. Λέει ότι το feature υπάρχει από Android 11. Αν μας κραζατέ για αυτό θα είχατε 100% δίκιο. Ο @Tlykog τόλμησε να γράψει την λέξη iPad σε ένα ποστ του και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να προσβάλει ή να μειώσει το Android. Και τόνισε ότι δεν είχε διάθεση ειρωνείας για να αποφύγει αυτό που ακολούθησε τελικά. Μάλιστα ο @csontheline με διόρθωσε προσθέτοντας ότι εκτός του Samsung Dex και η το P30 pro είχε πάνω από μια εφαρμογή δίπλα δίπλα. Χωρίς διάθεση μομφής, ειπώθηκαν ανακρίβειες για το iOS και σωστά διορθώθηκαν μιας και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ.. @kallair φίλε μου να είσαι πιο αντικειμενικός. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο @georgiosmag αναφερόταν στο ποστ του @Tlykog. Δεν ήταν στη μορφή που είναι σήμερα. Αυτό γράφει το άρθρο. Ήταν μόνο για ειδοποιήσεις σε εφαρμογές μηνυμάτων. Προσωπικά έγραψα ότι δεν το γνωρίζω και ότι έχω καιρό να χρησιμοποιήσω android και θυμάμαι ότι την είχε. Εσύ συμφώνησες. Δε θυμάμαι να προσβάλαμε κανένα ή να κάναμε κάποιο λάθος. Ερώτηση έκανα και συμφώνησες. Όποιος θέλει βλέπει τα ποστς και κρίνει μόνος του. Το υπόλοιπο που ακολούθησε ήταν μια αλληλουχία πραγματικά ανούσιων γεγονότων και βάζω και τα δικά μου τα ποστ στον χαρακτηρισμό, μιας και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Καποτε πανε 10 χρονια με 3gb ram στο android ειχαμε multitasking με 4 εφαρμογες μαζι στην οθονη και δεν ενιωθε το κινητο. 10 χρονια μετα οι εφαρμογες παρεμειναν ιδιες οπτικα και λειτουργικα και εγιναν 100 φορες πιο βαριες για να πουλησουν καπως τα ολο και πιο δυνατα κινητα. Τώρα μαζεύουν πιο λεπτομερή δεδομένα από τον χρήστη... Το ότι τα πληρώνουμε δε σημαίνει ότι δουλεύουν 100% για εμάς... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στο android υπάρχει αυτό για την ώρα. Το έχει και η samsung και η huawei. Το dex έχει να κάνει με σύνδεση hdmi είναι άλλο πράγμα. Μακάρι αυτό να μπει και στο ios. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα