Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, kp1 είπε Γιατί να το πάρω απο Γαλλία στο best Price έχει 580€ με τα 16 Ραμ και εγγύηση κανονικά από Ελλάδα.. Την 2ρη φωτογραφία που είναι από skroutz, την είδες συμφορουμίτη??? Εγραψα εγώ πουθενά στο σχόλιο μου ότι είναι μονόδρομος η αγορά από Γαλλία?? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 11:21 ΜΜ, afentiko είπε Απλά επειδή εγώ πήρα το gt6, να σου πω ότι έχει φοβερή main camera (οι υπόλοιπες ψιλό αδιάφορες) και σε μέρα και σε νύχτα. Τα υπόλοιπα ντάξει τα ξέρεις. Αν σε χαλάει τοοοσο πολύ η curved οθόνη τότε μακρυά. Η οθόνη του φοβερή και αυτή επίσης και με πολύ καλή αυτόματη φωτεινότητα Edit: εννοείται ότι δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Εγώ ρίσκαρα και το πήρα απ' έξω. Αν δε το πάρεις τουλάχιστον από σκρουτζ σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 800 Στις 16/10/2024 στις 9:57 ΠΜ, tsimisdel είπε Για το GT6 θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Σύμφωνοι, είναι τέρας επιδόσεων, στα χρήματα που πωλείται όμως, πιστεύω θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, η αίσθηση που σου δίνει, δεν είναι αντάξια της αξίας του πιστεύω. Αν δεν απατωμαι, είναι πλαστικό, ίσως να έχει αλουμινένιο πλαίσιο, δεν είμαι όμως σίγουρος. Να ήταν το GT5, πιστεύω θα τα άξιζε περισσότερο τα λεφτά του, είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής, σε εκείνο ναι, να τα έδινα.... Καλημέρα να σας ρωτήσω τους κατοχους. Για point & click φωτογραφίες (οποτε 90% main καμερα και οχι να παιξεις με ρυθμισεις) και λιγο selfies, θα καλυπτε για καθημερινες φωτογραφιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, greekboy είπε Καλημέρα να σας ρωτήσω τους κατοχους. Για point & click φωτογραφίες (οποτε 90% main καμερα και οχι να παιξεις με ρυθμισεις) και λιγο selfies, θα καλυπτε για καθημερινες φωτογραφιες; Για φωτογραφίες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν έχω στην κατοχή μου τη συσκευή για να έχω πλήρη εικόνα, τα όσα έγραψα είναι μετά από σύντομη δια ζώσης επαφή που είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, greekboy είπε Καλημέρα να σας ρωτήσω τους κατοχους. Για point & click φωτογραφίες (οποτε 90% main καμερα και οχι να παιξεις με ρυθμισεις) και λιγο selfies, θα καλυπτε για καθημερινες φωτογραφιες; Ναι φίλε μου. Ακριβώς όπως είπες. Κατά 90% θα σε καλύψει. Την ημέρα ή σε χώρους που τέλος πάντων υπάρχει καλός φωτισμός οι φωτογραφίες στο αυτόματο, point n click είναι άψογες. Οι νυχτερινές είναι επίσης πολύ καλές. Εγώ δεν έχω παράπονο και σκέψου ότι στα προηγούμενα κινητά μου είχα ασχοληθεί με gcam μπας και βγάλω καμιά φω΄το της προκοπής. Εδώ χωρίς να ασχοληθώ με τίποτα είμαι φουλ ικανοποιημένος από τις φωτογραφιές. Υπάρχουν και καλύτερα; Προφανώς. Τα χρειάζεσαι; Αυτό μόνο εσύ θα το απαντήσεις. Εμένα με καλύπτει πλήρως για να στείλω μια φώτο στη κοπέλα μου, στην ομαδική της παρέας , να ανεβάσω ένα στορυ κλπ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timon2pc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 6:24 ΠΜ, GATE123 είπε OnePlus 12R OnePlus Nord 4 Και τα δύο δες τα 16 άρια. Νομίζω στα λεφτά σου και πιο κάτω είναι μια χαρά. Κάτοχος OnePlus (10+ χρόνια) Απόλυτα ευχαριστημένος. Ααα δες και κάποιο Realme ή Oppo. Καλημέρα! Εχω κι εγω πανω κατω τις ιδιες αναζητησεις κι αποριες για τα κινητα που ανεφερε ο θεματοθετης και ειχα καταλήξει στα δυο κινητα που προτεινες της Oneplus. Έκανα όμως μια βόλτα από το Reddit να διαβασω περισσοτερες γνωμες και εντυπωσιαστηκα απο τις αρνητικες κριτικες και τα παραπονα για την 1+. Ενδεικτικα θα αναφερω μερικά και θα ήθελα τη γνωμη σου γιατι ειλικρινα στα χαρτια το hardware που προσφερει η 1+ ειναι επιπεδου flagship killer για το 12r: - Το λογισμικο σκοτωνει συνεχεια τις εφαρμογες στο παρασκήνιο, με αποτελεσμα να χανεται δουλεια σε αυτες - κατι στραβο εχει το συστημα ειδοποιησεων απο τις διαφορες εφαρμογες πχ social media, viber κτλ που δεν ερχονται ή ειναι καθυστερημενες - η εταιρεια ...κάρφωσε στα βιαστικά το νεο λογισμικο βασικα απο τα συρταρια της μαμας εταιρείας Oppo με αποτελεσμα το λογισμικο να μην τρεχει ομαλά κι οχι μονο αυτο αλλα τα updates αργουν ή δεν γινονται καθόλου για χρονια προβλήματα που εχουν αναφερει χρηστες απο την εποχη ηδη του 10T. Επιπλεον φαινεται η 1+ να εχει σαν εταιρεια παρει μια ελιτιστικη αντιμετωπιση στα προβλήματα υποστηριξης των χρηστων λες και κανει χαρη σε αυτους που προτιμανε τα κινητα της. - κυρτη οθονη για το 12r - δυσκολιες για προστατευτικο γυαλι οθόνης - θεματα με την αδιαβροχοποιηση που δεν ειναι τοσο καλη οσο αναφερεται - χρηστης ειχε υγρασια στο τζαμι κατω απο τις καμερες αφου αφησε το κινητο στο παγκο του μπανιου κατα τη διαρκεια ντουζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στο realme 8 που εχω και εγω και η συζυγος μου,οι ειδοποιησεις στο viber δεν ερχονται κανονικα.Πρεπει να ανοιγεις το viber για να ερθει.Η realme βεβαια ειναι αδερφακι της 1+....αν κατι λεει αυτο. Αντιθετα σε samsung tablet οι ειδοποιησεις μου στο viber ερχονται κανονικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Timon2pc είπε Καλημέρα! Εχω κι εγω πανω κατω τις ιδιες αναζητησεις κι αποριες για τα κινητα που ανεφερε ο θεματοθετης και ειχα καταλήξει στα δυο κινητα που προτεινες της Oneplus. Έκανα όμως μια βόλτα από το Reddit να διαβασω περισσοτερες γνωμες και εντυπωσιαστηκα απο τις αρνητικες κριτικες και τα παραπονα για την 1+. Ενδεικτικα θα αναφερω μερικά και θα ήθελα τη γνωμη σου γιατι ειλικρινα στα χαρτια το hardware που προσφερει η 1+ ειναι επιπεδου flagship killer για το 12r: - Το λογισμικο σκοτωνει συνεχεια τις εφαρμογες στο παρασκήνιο, με αποτελεσμα να χανεται δουλεια σε αυτες - κατι στραβο εχει το συστημα ειδοποιησεων απο τις διαφορες εφαρμογες πχ social media, viber κτλ που δεν ερχονται ή ειναι καθυστερημενες - η εταιρεια ...κάρφωσε στα βιαστικά το νεο λογισμικο βασικα απο τα συρταρια της μαμας εταιρείας Oppo με αποτελεσμα το λογισμικο να μην τρεχει ομαλά κι οχι μονο αυτο αλλα τα updates αργουν ή δεν γινονται καθόλου για χρονια προβλήματα που εχουν αναφερει χρηστες απο την εποχη ηδη του 10T. Επιπλεον φαινεται η 1+ να εχει σαν εταιρεια παρει μια ελιτιστικη αντιμετωπιση στα προβλήματα υποστηριξης των χρηστων λες και κανει χαρη σε αυτους που προτιμανε τα κινητα της. - κυρτη οθονη για το 12r - δυσκολιες για προστατευτικο γυαλι οθόνης - θεματα με την αδιαβροχοποιηση που δεν ειναι τοσο καλη οσο αναφερεται - χρηστης ειχε υγρασια στο τζαμι κατω απο τις καμερες αφου αφησε το κινητο στο παγκο του μπανιου κατα τη διαρκεια ντουζ Για το 12r θα σου πει ο @milos_ που το έχει. Εγώ έχω το 12(πριν είχα το 1+6)και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Στο realme 8 που εχω και εγω και η συζυγος μου,οι ειδοποιησεις στο viber δεν ερχονται κανονικα.Πρεπει να ανοιγεις το viber για να ερθει.Η realme βεβαια ειναι αδερφακι της 1+....αν κατι λεει αυτο. Αντιθετα σε samsung tablet οι ειδοποιησεις μου στο viber ερχονται κανονικα. Το 8i εχω εγω.Το viber καμια φορα κολλαει και οταν σου ερχεται μηνυμα,απλα αναβει η οθονη και μετα κλεινει χωρις να βγαζει οτι εχεις μυνημα.Αν πας στην εφαρμογη εννοειτε οτι στο δειχνει κανονικα.Βεβαι το κανει τοσο σπανια που το θυμηθηκα μολις διαβασα το μυνημα σου.Κατα τα αλλα 3 χρονια που το εχω για τα χρηματα του δεν εχω το παραμικρο παραπονο.Αγορασα πριν λιγες μερες δωρο για την συζυγο το 12 pro+,πολυ καλη συσκευη και σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω για μενα το GT 6 αλλα δεν εχω κανενα θεμα με το 8i και το σκεφτομαι.Πολυ καλη η Realme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Το 8i εχω εγω.Το viber καμια φορα κολλαει και οταν σου ερχεται μηνυμα,απλα αναβει η οθονη και μετα κλεινει χωρις να βγαζει οτι εχεις μυνημα.Αν πας στην εφαρμογη εννοειτε οτι στο δειχνει κανονικα.Βεβαι το κανει τοσο σπανια που το θυμηθηκα μολις διαβασα το μυνημα σου.Κατα τα αλλα 3 χρονια που το εχω για τα χρηματα του δεν εχω το παραμικρο παραπονο.Αγορασα πριν λιγες μερες δωρο για την συζυγο το 12 pro+,πολυ καλη συσκευη και σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω για μενα το GT 6 αλλα δεν εχω κανενα θεμα με το 8i και το σκεφτομαι.Πολυ καλη η Realme. Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το 8αρι.Περαν αυτου δεν εχω κανενα αλλο παραπονο 2,5 χρονια που τα εχουμε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από osfp1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Εγω εχω ενα της πλακας Realme C55 8/256 και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα στις ειδοποιησεις. Αντιθετα αυτο το κινητο με εχει εκπληξει, αρκετα καλες φωτογραφιες πολυ δυνατος ηχος απο το ηχειο πολυ δυνατος ηχος στα ακουστικα (εχω ενα ζευγαρι ψειρες Samsung που τα εχω βαλει σε ολα τα κινητα που εχω αλλαξει) και πολυ καλη μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 19/10/2024 στις 10:40 ΠΜ, Timon2pc είπε Καλημέρα! Εχω κι εγω πανω κατω τις ιδιες αναζητησεις κι αποριες για τα κινητα που ανεφερε ο θεματοθετης και ειχα καταλήξει στα δυο κινητα που προτεινες της Oneplus. Έκανα όμως μια βόλτα από το Reddit να διαβασω περισσοτερες γνωμες και εντυπωσιαστηκα απο τις αρνητικες κριτικες και τα παραπονα για την 1+. Ενδεικτικα θα αναφερω μερικά και θα ήθελα τη γνωμη σου γιατι ειλικρινα στα χαρτια το hardware που προσφερει η 1+ ειναι επιπεδου flagship killer για το 12r: - Το λογισμικο σκοτωνει συνεχεια τις εφαρμογες στο παρασκήνιο, με αποτελεσμα να χανεται δουλεια σε αυτες - κατι στραβο εχει το συστημα ειδοποιησεων απο τις διαφορες εφαρμογες πχ social media, viber κτλ που δεν ερχονται ή ειναι καθυστερημενες - η εταιρεια ...κάρφωσε στα βιαστικά το νεο λογισμικο βασικα απο τα συρταρια της μαμας εταιρείας Oppo με αποτελεσμα το λογισμικο να μην τρεχει ομαλά κι οχι μονο αυτο αλλα τα updates αργουν ή δεν γινονται καθόλου για χρονια προβλήματα που εχουν αναφερει χρηστες απο την εποχη ηδη του 10T. Επιπλεον φαινεται η 1+ να εχει σαν εταιρεια παρει μια ελιτιστικη αντιμετωπιση στα προβλήματα υποστηριξης των χρηστων λες και κανει χαρη σε αυτους που προτιμανε τα κινητα της. - κυρτη οθονη για το 12r - δυσκολιες για προστατευτικο γυαλι οθόνης - θεματα με την αδιαβροχοποιηση που δεν ειναι τοσο καλη οσο αναφερεται - χρηστης ειχε υγρασια στο τζαμι κατω απο τις καμερες αφου αφησε το κινητο στο παγκο του μπανιου κατα τη διαρκεια ντουζ λοιπόν, ως κάτοχος του 12r, πρόστατευτικό τζάμι που να κάθετε ακριβώς δε θα βρείς... όταν κάνω μπάνιο δεν το παίρνω μαζί μου στο ντουζ, ούτε κάνα ποτήρι νερό έπεσε πάνω του οπότε θέμα με την αδιαβροχοποίση δεν έχω από updates μέχρι στιγμής σχεδόν κάθε μήνα δίνει security patch. πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η τελευταία αναβάθμιση. οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά απλά πχ στο βαημπερ δεν βγαζει νούμερο ότι έχεις 4 μηνύματα απλά βλέπεις το κόκκινο σημάδι. Για το πρώτο που λες, τις εφαρμογές που θέλω τις έχω κλειδώσει να τρέχουν παρασκήνιο οπότε δεν έχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timon2pc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 5:23 ΠΜ, milos_ είπε λοιπόν, ως κάτοχος του 12r, πρόστατευτικό τζάμι που να κάθετε ακριβώς δε θα βρείς... όταν κάνω μπάνιο δεν το παίρνω μαζί μου στο ντουζ, ούτε κάνα ποτήρι νερό έπεσε πάνω του οπότε θέμα με την αδιαβροχοποίση δεν έχω από updates μέχρι στιγμής σχεδόν κάθε μήνα δίνει security patch. πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η τελευταία αναβάθμιση. οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά απλά πχ στο βαημπερ δεν βγαζει νούμερο ότι έχεις 4 μηνύματα απλά βλέπεις το κόκκινο σημάδι. Για το πρώτο που λες, τις εφαρμογές που θέλω τις έχω κλειδώσει να τρέχουν παρασκήνιο οπότε δεν έχω θέμα Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση! Κάτι τελευταίο - το πρόβλημα με την πρασινη γραμμή στην οθόνη πόσο συχνό είναι κι υπάρχει θέμα με το after sales της εταιρείας; Αρκετοί πάλι αναφέρουν οτι η 1+ δεν το διορθώνει μέσα στην εγγυηση (μιλαμε για χρηστες εξωτερικού πάντα). Δεν θα με πείραζε ενα τεχνικό πρόβλημα οταν η εταιρεια στηριζει τα προιοντα της, αλλά λένε οτι πρεπει να σταλει το κινητο κάπου εξω για 3 εβδομαδες (?Πολωνία) κι οτι υπάρχει σχετικο κοστος για το χρηστη παρα το οτι ειναι μεσα στην εγγυηση αλομη το κινητο. Υπάρχει καποιος φίλος να μας πει την εμπειρια του σε προβλημα οθονης με πρασινη γραμμη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δεν αντιμετώπισα ως τώρα το πρόβλημα αυτό κα ελπίζω να μη βγει ποτέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα