Prasino Mantarinh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Οχι 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Ισως και refurbished 5) Μέγεθος οθόνης Κατω απο 6.8 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Kυριο focus 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Φωτογραφιες κυριως, λιγο social δεν μας νοιαζει το gaming Long story short, Προσπαθω εδω και καιρο να αντικαταστησω το poco x3 μου θελοντας να φυγω απο Xiaomi γιατι μετα απο 5 χρονια ε χρειαζεται μια αλλαγη. Το κακο ειναι οτι το ενα μου βρωμαει το αλλο μου ξινιζει. Google: χωρις Official service και η κακη μπαταρια + φορτιση που θελει 1:30 ++ για να φορτισει ... δεν Samsung: Αδιαφορη συσκευη, ιδιες καμερες απο το S20 banana blur, δεν ξερω αμα ισχυει αλλα εχω διαβασει για θεματα με ghosting στην οθονη μετα απο καιρο. ( Μικρο το κακο αλλα εξωτερικα μοιαζει το ιδιο με το Α35/Α55) Oneplus: Λιγο φευγουμε απο το budget αλλα μου φαινεται λιγο overrated to OP12 IPhone: (refurbished 13/13 Pro): Ισως ηρθε η ωρα να δοκιμασω IOS αλλα το πληκτρολογιο χωρις κομμα και χωρις sideloading εφαρμογες ( οπως πχ revanced youtube music/youtube) δεν με βλεπω να καθομαι πολυ.. Honor: Φαινεται δυνατη συσκευη το Honor 200 Pro αλλα πολυ overpriced + κακο software support + χωρις επισημο service Motorola: Ακομα και το 50 ultra στα 900 ευρω χωρις LTPO ειναι λιγο αμαρτια... Και κακο software support Οποτε αυτα... Υπαρχουν αλλες επιλογες ή της εχω χαντακωσει ολες? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Οχι 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Ισως και refurbished 5) Μέγεθος οθόνης Κατω απο 6.8 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Kυριο focus 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Φωτογραφιες κυριως, λιγο social δεν μας νοιαζει το gaming Long story short, Προσπαθω εδω και καιρο να αντικαταστησω το poco x3 μου θελοντας να φυγω απο Xiaomi γιατι μετα απο 5 χρονια ε χρειαζεται μια αλλαγη. Το κακο ειναι οτι το ενα μου βρωμαει το αλλο μου ξινιζει. Google: χωρις Official service και η κακη μπαταρια + φορτιση που θελει 1:30 ++ για να φορτισει ... δεν Samsung: Αδιαφορη συσκευη, ιδιες καμερες απο το S20 banana blur, δεν ξερω αμα ισχυει αλλα εχω διαβασει για θεματα με ghosting στην οθονη μετα απο καιρο. ( Μικρο το κακο αλλα εξωτερικα μοιαζει το ιδιο με το Α35/Α55) Oneplus: Λιγο φευγουμε απο το budget αλλα μου φαινεται λιγο overrated to OP12 IPhone: (refurbished 13/13 Pro): Ισως ηρθε η ωρα να δοκιμασω IOS αλλα το πληκτρολογιο χωρις κομμα και χωρις sideloading εφαρμογες ( οπως πχ revanced youtube music/youtube) δεν με βλεπω να καθομαι πολυ.. Honor: Φαινεται δυνατη συσκευη το Honor 200 Pro αλλα πολυ overpriced + κακο software support + χωρις επισημο service Motorola: Ακομα και το 50 ultra στα 900 ευρω χωρις LTPO ειναι λιγο αμαρτια... Και κακο software support Οποτε αυτα... Υπαρχουν αλλες επιλογες ή της εχω χαντακωσει ολες? 🤣 Realme gt6 ειδες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) OnePlus 12R OnePlus Nord 4 Και τα δύο δες τα 16 άρια. Νομίζω στα λεφτά σου και πιο κάτω είναι μια χαρά. Κάτοχος OnePlus (10+ χρόνια) Απόλυτα ευχαριστημένος. Ααα δες και κάποιο Realme ή Oppo. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από GATE123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Θα σου πρότεινα πάνω κάτω τα ίδια. Oneplus 12R Realme Gt 6 Και το honor 200 pro σαν τελευταία επιλογή δεν είναι άσχημο. Αλλά λίγο τσιμπημενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prasino Mantarinh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Με συγχωρειτε για το delay, εκανα μια βολτα απο τον Κωτσο που τα εχει ολα ( περα απο το honor 200 που δεν το εχει κανεις) και μου φανηκαν ολα αδιαφορα... Δεν ξερω πως να το εξηγησω. Δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με καποια απο αυτα τα τηλεφωνα περα απο το Nord 4 ( και αυτο επειδη δεν εχει κυρτη οθονη) Επισης ενα μπραβο στον Κωτσο που περασε ColorOS στο Realme gt 6 και του περασε Android 15 🤣 Βack to reality. Γραφω τα παρακατω ισως βοηθησω καποιον που ειναι και αυτος στην αναζητηση OP12R: Σιγουρα εχει καταπλητικη main καμερα, βεβαια ειναι λιγο τεραστιο για τα γουστα μου. Επισης το κινητο παει σφαιρα Xiaomi 13T και 14Τ: Δεν βλεπω πολλες διαφορες στην καμερα και αυτη καλη βεβαια. Realme GT6: Και αυτο το κινητο παει σφαιρα, βεβαια η καμερα δεν με εντυπωσιασε καθολου τα παντα τα εβγαζε θολα.. Δεν ξερω αμα καποιος πειραξε τις ρυθμισεις στο συγκεκριμενο και τα βγαζει ετσι. Επαιξα λιγο με τα iPhones και μου φαινονται πιο "ολοκληρωμενα" κινητα, ισως ειναι καιρος για μια δοκιμη... Θα δειξει πιο μετα διοτι μου ηρθε τεραστιο εξοδο οποτε παει σε παυση η αναζητηση για την ωρα. Ευχαριστω για το input σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2024 στις 11:38 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε 3 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Επαιξα λιγο με τα iPhones και μου φαινονται πιο "ολοκληρωμενα" κινητα, ισως ειναι καιρος για μια δοκιμη... IPhone: (refurbished 13/13 Pro): Ισως ηρθε η ωρα να δοκιμασω IOS αλλα το πληκτρολογιο χωρις κομμα και χωρις sideloading εφαρμογες ( οπως πχ revanced youtube music/youtube) δεν με βλεπω να καθομαι πολυ.. Δεν έχεις καθόλου άδικο σε όσα έχεις κατά νου για τα iPhone καθώς, από προσωπική εμπειρία, επιβεβαιώνω τα όσα λες. Θα σου πω το εξής. Είχα το iPhone 12. Κάποια στιγμή, με πιάνει η φαγούρα να γυρίσω σε android. Εκεί, αντιλαμβάνομαι ότι δύσκολα θα βρω κάτι αντάξιο, τουλάχιστον σε budget λογικό και όχι κοντά στο χιλιάρικο. Ο λόγος; Επειδή όντως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση. Πιστεύω ότι τον μέσο χρήστη, τον καλύπτει και με το παραπάνω. Και σκέψου, το ότι πρόκειται για ολοκληρωμένη συσκευή, το έβλεπα με μια συσκευή η οποία δε φημίζεται καθόλου για την αυτονομία της. Με τα πολλά, έκανα την αλλαγή σε android, η εμπειρία όμως με απογοήτευσε συνεπώς, αποφάσισα να επιστρέψω στα του iOS. Γενικά, σε όσες περιπτώσεις σε android έψαχνα τότε, πάντα θα υπήρχε κάποιο μείον, κάθε πρόταση θα ήταν κορυφή σε κάτι συγκεκριμένο αλλά θα υστερούσε σε κάτι άλλο, δεν υπήρχε κάποιο καλό all around κατά τη γνώμη μου. Πρόσφατα, αναβαθμισα σε iPhone 14 και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορώ να πω ότι όντως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, το προτείνω να το έχεις κατά νου. Τώρα καταλαβαίνω το ότι το 12αρι όντως δεν έχει και τόσο καλή αυτονομία επομένως, δε νιώθω να μου λείπει απολύτως τίποτα, είμαι καλυμμένος από όλες τις απόψεις. Πολλοί λένε ότι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με το 13αρι (έχουν όμως μια αξιοσέβαστη διαφορά τιμής), παρόλα αυτά, θα πρότεινα το 14αρι, εφόσον απ' όσο κατάλαβα, κρατάς για καιρό το κινητό σου οπότε, το 14αρι έχει περισσότερο μέλλον συγκριτικά με το 13 οπότε, καλύτερα να πας εκεί. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από tsimisdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απλά επειδή εγώ πήρα το gt6, να σου πω ότι έχει φοβερή main camera (οι υπόλοιπες ψιλό αδιάφορες) και σε μέρα και σε νύχτα. Τα υπόλοιπα ντάξει τα ξέρεις. Αν σε χαλάει τοοοσο πολύ η curved οθόνη τότε μακρυά. Η οθόνη του φοβερή και αυτή επίσης και με πολύ καλή αυτόματη φωτεινότητα Edit: εννοείται ότι δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Εγώ ρίσκαρα και το πήρα απ' έξω. Αν δε το πάρεις τουλάχιστον από σκρουτζ σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 800 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από afentiko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prasino Mantarinh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 16 minutes ago, afentiko said: Απλά επειδή εγώ πήρα το gt6, να σου πω ότι έχει φοβερή main camera (οι υπόλοιπες ψιλό αδιάφορες) και σε μέρα και σε νύχτα. Τα υπόλοιπα ντάξει τα ξέρεις. Αν σε χαλάει τοοοσο πολύ η curved οθόνη τότε μακρυά. Η οθόνη του φοβερή και αυτή επίσης και με πολύ καλή αυτόματη φωτεινότητα Edit: εννοείται ότι δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Εγώ ρίσκαρα και το πήρα απ' έξω. Αν δε το πάρεις τουλάχιστον από σκρουτζ σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 800 Σε ευχαριστω για το feedback, σιγουρα η αγορα αμα γινει δεν θα γινει απο Κωτσοβολο, ετυχε να παω απο εκει επειδη εχει ολα τα κινητα τα οποια αναφερθηκαν απο τους συμφουρητες οποτε 2 birds 1 stone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Για το GT6 θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Σύμφωνοι, είναι τέρας επιδόσεων, στα χρήματα που πωλείται όμως, πιστεύω θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, η αίσθηση που σου δίνει, δεν είναι αντάξια της αξίας του πιστεύω. Αν δεν απατωμαι, είναι πλαστικό, ίσως να έχει αλουμινένιο πλαίσιο, δεν είμαι όμως σίγουρος. Να ήταν το GT5, πιστεύω θα τα άξιζε περισσότερο τα λεφτά του, είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής, σε εκείνο ναι, να τα έδινα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 14/10/2024 στις 11:50 ΜΜ, tsimisdel είπε Δεν έχεις καθόλου άδικο σε όσα έχεις κατά νου για τα iPhone καθώς, από προσωπική εμπειρία, επιβεβαιώνω τα όσα λες. Θα σου πω το εξής. Είχα το iPhone 12. Κάποια στιγμή, με πιάνει η φαγούρα να γυρίσω σε android. Εκεί, αντιλαμβάνομαι ότι δύσκολα θα βρω κάτι αντάξιο, τουλάχιστον σε budget λογικό και όχι κοντά στο χιλιάρικο. Ο λόγος; Επειδή όντως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση. Πρόσφατα, αναβαθμισα σε iPhone 14 και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορώ να πω ότι όντως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, το προτείνω να το έχεις κατά νου. Καθόλου ολοκληρωμένη πρόταση δεν ήταν το Iphone 12, μια χαρά μπόλικα μειονεκτήματα έχει και αυτό, όπως και το 14ρι για τα χρήματα του. 2 ώρες πριν, tsimisdel είπε Αν δεν απατωμαι, είναι πλαστικό, ίσως να έχει αλουμινένιο πλαίσιο, δεν είμαι όμως σίγουρος. Γυαλί είναι με πλαστικό πλαίσιο. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Καθόλου ολοκληρωμένη πρόταση δεν ήταν το Iphone 12, μια χαρά μπόλικα μειονεκτήματα έχει και αυτό, όπως και το 14ρι για τα χρήματα του. Αντικειμενικά αν το δούμε, ναι, υπάρχουν μειονεκτήματα, είναι τα 60 Hz της οθόνης, η μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας, η έλλειψη ταχείας φόρτισης και πολλά άλλα καλουδια που δίνουν τα Android σε αντίστοιχες τιμές. Όμως, για τον μέσο χρήστη ο οποίος απλά θέλει μια συσκευή για να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, να σκρολλάρει σε social & internet, να είναι ήσυχος και ξέγνοιαστος σε θέμα χρήσης, χωρίς σκοτούρες, είναι μια αξιοπρόσεκτη επιλογή. Φυσικά και παίζει ρόλο το τι ζητάει ο καθένας, ενδεχομένως να θεωρώ ολοκληρωμένη πρόταση το 14αρι, επειδή ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές μου προσδοκίες και γενικά, τα όποια μειονεκτήματα του, δεν αποτελούν deal breaker για μένα. Σαφώς και δεν αξίζει για πάνω από 700€, για 599 όμως που το βρήκα σε προσφορά, πιστεύω ότι ήταν μια καλή περίπτωση. Xiaomi των 500€ που είχα πριν, ήταν για τ' ανάθεμα πάνω στο τετράμηνο, σε αυτά τα χρήματα, αξίζει το Apple. Και εδώ, εγείρεται η εξής απορία. Σύμφωνοι, η Apple είναι υπερβολική στις τιμές της, δεν είναι όμως υπερβολική και η Realme που ζητάει 800€ για ένα μοντέλο το οποίο κατ' εμέ (κυρίως λόγω ποιότητας κατασκευής), πάλι δεν είναι ολοκληρωμένη πρόταση; Το OnePlus 12R πχ στα 649, το θεωρώ ασυζητητί καλύτερη αγορά. Σαν να αντικρούω τα όσα είπα πριν για το iPhone, όταν πάμε όμως σε αυτή την κατηγορία τιμής, θαρρώ ότι είναι προτιμότερο να πάει κάποιος σε κάποιο στανταράκι, όπως Samsung & Apple, τις άλλες μάρκες προσωπικά, δεν θα τις εμπιστευομουν. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από tsimisdel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Και εδώ, εγείρεται η εξής απορία. Σύμφωνοι, η Apple είναι υπερβολική στις τιμές της, δεν είναι όμως υπερβολική και η Realme που ζητάει 800€ για ένα μοντέλο το οποίο κατ' εμέ (κυρίως λόγω ποιότητας κατασκευής), πάλι δεν είναι ολοκληρωμένη πρόταση; Το OnePlus 12R πχ στα 649, το θεωρώ ασυζητητί καλύτερη αγορά. Σαν να αντικρούω τα όσα είπα πριν για το iPhone, όταν πάμε όμως σε αυτή την κατηγορία τιμής, θαρρώ ότι είναι προτιμότερο να πάει κάποιος σε κάποιο στανταράκι, όπως Samsung & Apple, τις άλλες μάρκες προσωπικά, δεν θα τις εμπιστευομουν. Οχι συμφορουμίτη, γιατί κοιτάτε τιμές Ελληνικών αλυσίδων full price τιμών με καπέλο και συγκεκριμένα την πιο ακριβή έκδοση των 512GB. Από Γαλλικό amazon πχ, ωρίστε το Realme 12/256 στα 550ευρ και σκρουτζ φυσικά Οι μεγάλες αλυσίδες και το S24 Ultra το πουλάνε στα 1500ευρώ. Ποιος θα το αγοράσει όταν το βρισκει 950-1000ευρώ σε skroutz/bestprice? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου δες και το realme 12 pro plus. Ναι οκ snap 7 αλλά την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. Το εχω προτείνει σε 2 συγγενείς, η μια μάλιστα γυναίκα που είναι ολη μέρα στα σοσιαλ και στις φωτογραφίες και δεν εχει παραπονεθεί για το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kp1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Οχι συμφορουμίτη, γιατί κοιτάτε τιμές Ελληνικών αλυσίδων full price τιμών με καπέλο και συγκεκριμένα την πιο ακριβή έκδοση των 512GB. Από Γαλλικό amazon πχ, ωρίστε το Realme 12/256 στα 550ευρ και σκρουτζ φυσικά Οι μεγάλες αλυσίδες και το S24 Ultra το πουλάνε στα 1500ευρώ. Ποιος θα το αγοράσει όταν το βρισκει 950-1000ευρώ σε skroutz/bestprice? Γιατί να το πάρω απο Γαλλία στο best Price έχει 580€ με τα 16 Ραμ και εγγύηση κανονικά από Ελλάδα.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου για xiaomi 14t και 14 το 14τ το εχει και το best price προσφορα πως τα βρισκεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα