Προς το περιεχόμενο

OnePlus 12 vs Samsung S24+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες στην ομάδα.

Μετά από 10 χρόνια με Redmi, Realme, Poco και με το F5 Pro στα πιτς λόγω νερού που έφαγε (δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ελλάδα οπότε οοοοταν έρθει,θα δω τι θα το κάνω), λέω να γυρίσω πάλι σε Samsung για αξιοπιστία και συμβατότητα (Bluetooth κράνους, σύνδεση με μηχανή Triumph, κα) αλλά μου πρότεινε φίλος που εμπιστεύομαι τυφλά και το OnePlus 12. Το OnePlus βγαίνει +50€ για άμεση αγορά αύριο. Any thoughts?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στο oneplus 12. Εκτός της κυρτής οθόνης και θέμα με tempered..σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό vfm. 

Προσωπικά δεν αγοράζω πλέον Samsung και ήμουν μεγάλος fun. Είχα S22 ultra, S21 Fe, Α52s κτλ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/10/2024 στις 12:26 ΜΜ, Payne83 είπε

Εγώ θα πήγαινα στο oneplus 12. Εκτός της κυρτής οθόνης και θέμα με tempered..σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό vfm. 

Προσωπικά δεν αγοράζω πλέον Samsung και ήμουν μεγάλος fun. Είχα S22 ultra, S21 Fe, Α52s κτλ

Μπορείς να μας αναπτύξεις τους λόγους;

Δημοσ.

Οι λόγοι που δεν αγοράζω πλέον Samsung. Αρχικά είχα ξενερώσει με τον exynos στο ultra με τα κολλήματα που έκανε πχ όταν τραβούσες φωτογραφίες και ήθελες να τις δείς στο άλμπουμ όπως και σε άσχετες περιπτώσεις σε απλά πράγματα. Απαράδεκτο για ναυαρχίδα. Το S21 FE πχ δεν είχε κανένα τέτοιο θέμα ούτε το Α52.

Μετέπειτα φωτογραφικά που είναι βασικό για μένα δεν με ικανοποιεί ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούν και το τελικό αποτέλεσμα. Προτιμώ Huawei, Oneplus ναυαρχίδες και τα iPhone σε αυτόν τον τομέα.

Τώρα έχω το p60 pro και μου αρέσει αρκετά. Έχω περάσει και Google Services οπότε όλα νορμάλ σε όλους τους τομείς.

Από τότε που η Huawei έφαγε ban και έπεσε ο ανταγωνισμός νομίζω ότι η Samsung έχει πέσει όσον αφορά την εξέλιξη που είχε πιο πριν. 

Αυτά δική μου άποψη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...