Ilias Tsafaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Καλησπέρες στην ομάδα. Μετά από 10 χρόνια με Redmi, Realme, Poco και με το F5 Pro στα πιτς λόγω νερού που έφαγε (δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ελλάδα οπότε οοοοταν έρθει,θα δω τι θα το κάνω), λέω να γυρίσω πάλι σε Samsung για αξιοπιστία και συμβατότητα (Bluetooth κράνους, σύνδεση με μηχανή Triumph, κα) αλλά μου πρότεινε φίλος που εμπιστεύομαι τυφλά και το OnePlus 12. Το OnePlus βγαίνει +50€ για άμεση αγορά αύριο. Any thoughts? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Samsung αφου είσαι ευχαριστημενος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Εγώ θα πήγαινα στο oneplus 12. Εκτός της κυρτής οθόνης και θέμα με tempered..σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό vfm. Προσωπικά δεν αγοράζω πλέον Samsung και ήμουν μεγάλος fun. Είχα S22 ultra, S21 Fe, Α52s κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στις 11/10/2024 στις 12:26 ΜΜ, Payne83 είπε Εγώ θα πήγαινα στο oneplus 12. Εκτός της κυρτής οθόνης και θέμα με tempered..σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό vfm. Προσωπικά δεν αγοράζω πλέον Samsung και ήμουν μεγάλος fun. Είχα S22 ultra, S21 Fe, Α52s κτλ Μπορείς να μας αναπτύξεις τους λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα