Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας, θα αγοράσω σκούτερ. Τα χρήματα τα' χω σε μετρητά. Μετρητά αυτή η αντιπροσωπεία δέχεται μέχρι 500€, τα νόμιμα. Οπότε θα του κάνω κατάθεση τα χρήματα σε λογαριασμό του. Μου φαίνεται μεγάλο ποσό και φοβάμαι για εφορία. Πιστεύετε θα έχω θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Αν μπορείς να δικαιολογησεις από που προέρχονται τι φοβασαι.Εξαλου ο λογιστής σου για να δηλώση οτι εχεις ένα χ όχημα θα σου ζητησει παραστατικό που θα δηλώσει στην εφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, soteras είπε Αν μπορείς να δικαιολογησεις από που προέρχονται τι φοβασαι.Εξαλου ο λογιστής σου για να δηλώση οτι εχεις ένα χ όχημα θα σου ζητησει παραστατικό που θα δηλώσει στην εφορία. δεν έχω εισόδημα, από μαύρη εργασία είναι τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nikolis_05 είπε δεν έχω εισόδημα, από μαύρη εργασία είναι τα χρήματα Μιλα με το λογιστή καλύτερα είναι ο μόνος που ξέρει να σου απαντήσει σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Συγγενή δεν έχεις να κάνεις εκεί την μεταβίβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, fragos είπε Συγγενή δεν έχεις να κάνεις εκεί την μεταβίβαση? Σωστά. Δεν το σκέφτηκα. Απλώς... Η απορία μου είναι, δεν πρέπει να μένει, να υπάρχει δηλαδή ένα τέτοιο ποσό στην τράπεζα; Διότι το εισόδημά μου φέτος ήταν 6.000€ αλλά τα έχω δώσει σε ενοίκιο και supermarket όλα, οπότε θεώρησα ότι και πάλι δε δικαιολογείται να έχω τέτοιο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Nikolis_05 είπε Σωστά. Δεν το σκέφτηκα. Απλώς... Η απορία μου είναι, δεν πρέπει να μένει, να υπάρχει δηλαδή ένα τέτοιο ποσό στην τράπεζα; Διότι το εισόδημά μου φέτος ήταν 6.000€ αλλά τα έχω δώσει σε ενοίκιο και supermarket όλα, οπότε θεώρησα ότι και πάλι δε δικαιολογείται να έχω τέτοιο ποσό. Το εισόδημα σου αυτή τη στιγμή ποιο ειναι κάθε μήνα ? Υπάρχει αν δεν υπάρχει ή υπάρχει και είναι πολυ μικρό και δεν δικαιολογεί και ενοίκιο και σούπερ και και θα έχεις θέμα 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, soteras είπε Το εισόδημα σου αυτή τη στιγμή ποιο ειναι κάθε μήνα ? Υπάρχει αν δεν υπάρχει ή υπάρχει και είναι πολυ μικρό και δεν δικαιολογεί και ενοίκιο και σούπερ και και θα έχεις θέμα 100% Δεν έχω εισόδημα. Είχα εργαστεί νωρίτερα φέτος εξωτερικό για τρεις μήνες κι έβγαλα αυτό το ποσό. Πληρώθηκα Revolut όπου είναι συνδεδεμένο το ΑΦΜ μου. Ενοίκιο πλήρωνα εκεί, εδώ μένω με τους γονείς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μιλάς άμεσα με λογιστή. Για σοβαρά θέματα δε συμβουλευόμαστε ένα forum. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Μιλάς άμεσα με λογιστή. Για σοβαρά θέματα δε συμβουλευόμαστε ένα forum. Βεβαίως, ωστόσο το θεωρώ μικρό ποσό και ρωτώ πιο πολύ για σιγουριά, μιας και οι περισσότεροι γνωστοί μου μού είπαν ότι είναι εντάξει. Επίσης χρησιμοποιώ την λογίστρια του πατέρα μου που είναι χαζή και δεν την έχω εμπιστοσύνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Για να καταλάβεις πόσο λάθος επιλογή είναι να ρωτάς σε forum για τέτοια θέματα, σκέψου οτι μπορεί μια από τις παραπάνω απαντήσεις να είναι από τη λογίστρια του πατέρα σου! 3 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Εκανα μεταφορά 3000 ευρω απο λογαριασμό (εξωτερικού) στο ονομα μου, σε λογαριασμό του πατέρα μου στην Ελλάδα για να μου πληρώσει κάτι. Η μεταφορά δεν ολοκληρώθηκε γιατι η Πειραιώς την πάγωσε, πηραν τηλέφωνο τον πατέρα μου να τον ρωτήσουν τη φυση της μεταφοράς και πηραν και εμενα. Μου εξήγησαν ότι αυτοματα πιανουν καποιες συναλλαγές και είπα οκ, ακυρώστε τη μεταφορά και θα κανω την πληρωμή εγω απ'ευθειας. Γιατι δεν ήθελα να μαρκαριστει για τον οποιοδήποτε λόγο ο λογαριασμός του πατέρα μου. Αρα να εχεις στο νου σου οτι καποια πράγματα ειναι πιο σφιχτα πλεον και τα ποσα ειναι "μικρα". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, dbrillis είπε Εκανα μεταφορά 3000 ευρω απο λογαριασμό (εξωτερικού) στο ονομα μου, σε λογαριασμό του πατέρα μου στην Ελλάδα για να μου πληρώσει κάτι. Η μεταφορά δεν ολοκληρώθηκε γιατι η Πειραιώς την πάγωσε, πηραν τηλέφωνο τον πατέρα μου να τον ρωτήσουν τη φυση της μεταφοράς και πηραν και εμενα. Μου εξήγησαν ότι αυτοματα πιανουν καποιες συναλλαγές και είπα οκ, ακυρώστε τη μεταφορά και θα κανω την πληρωμή εγω απ'ευθειας. Γιατι δεν ήθελα να μαρκαριστει για τον οποιοδήποτε λόγο ο λογαριασμός του πατέρα μου. Αρα να εχεις στο νου σου οτι καποια πράγματα ειναι πιο σφιχτα πλεον και τα ποσα ειναι "μικρα". Εσένα να πάρουν τηλέφωνο, το καταλαβαίνω. Τον πατέρα σου δε καταλαβαίνω το λόγο. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα είναι πιο σφιχτά, το είχα γράψει κι εγώ σε άλλο θέμα, αλλά μη τρομοκρατούμε και τον κόσμο Κι εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο αλλά δεν έχει να κάνει με την εφορία αλλά με την ασφάλεια. Όταν το κάθε χαϊβάνι δίνει κωδικούς και στέλνει χρήματα στον κάθε πρίγκηπα της Ζαμούντας και σα να μην έφτανε αυτό κατηγορούν τις τράπεζες για τη βλακεία που τους δέρνει, τι να κάνουν ; Πειραιώς, Είχα χρεωστική κάρτα που δεν είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ. Κάνω ηλεκτρονικά πληρωμή σε εξωτερικό. Η πληρωμή δε περνάει, παγώνει η κάρτα και με παίρνουν τηλέφωνο. Τους εξηγώ τι έγινε και όλα οκ. Αλφα, Λογαριασμός σχεδόν ανενεργός. Έβαζα κάποια χρήματα μέσα ίσια ίσα να μη μου τον παγώσουν. Ένας φίλος ζητάει δανεικά, Είχε μόνο αλφα. Πάω να του στείλω τα χρήματα (μικρό ποσό) δε περνούσε με τίποτα. Μίλησα με 2 υπαλλήλους για να βγάλω άκρη. Που θέλετε να στείλετε τα λεφτα, για ποιον λόγο, σας είπε κάποιος να του στείλετε χρήματα, γνωρίζετε τον παραλήπτη; Εντωμεταξύ στο συγκεκριμένο άτομο είχα ξαναστείλει δανεικά (μικρό ποσό 150-200€) και μου τα είχε επιστρέψει μέσω της άλφα. Εντωμεταξύ η υπάλληλος δε χαμπάριαζε και συνέχιζε σαν ρομποτ να ρωτάει. Πειραιώς, έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού (6000€). Σκάει τηλέφωνο πάλι με τα γνωστά. Γνωρίζετε τον παραλήπτη, σας ζήτησε κανείς να του στείλετε χρήματα; Και αν θυμάμαι καλά η Πειραιώς με ξαναπήρε και 2η φορά για μικρότερο έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού. Τα υπόλοιπα τα έκανα με Phone banking (για όσους δε το ξέρουν έχουν δωρεάν εμβάσματα) οπότε δεν είχε νόημα να με πάρουν. Αγόρασε το μηχανάκι 50-50 με τον πατέρα σου ή όλο στο όνομα του. Είχα κάνει κι εγώ το ίδιο. Το ποσό είναι μικρό και αν σπάσει περνάει απαρατήρητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Neptu είπε Εσένα να πάρουν τηλέφωνο, το καταλαβαίνω. Τον πατέρα σου δε καταλαβαίνω το λόγο. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα είναι πιο σφιχτά, το είχα γράψει κι εγώ σε άλλο θέμα, αλλά μη τρομοκρατούμε και τον κόσμο Κι εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο αλλά δεν έχει να κάνει με την εφορία αλλά με την ασφάλεια. Όταν το κάθε χαϊβάνι δίνει κωδικούς και στέλνει χρήματα στον κάθε πρίγκηπα της Ζαμούντας και σα να μην έφτανε αυτό κατηγορούν τις τράπεζες για τη βλακεία που τους δέρνει, τι να κάνουν ; Πειραιώς, Είχα χρεωστική κάρτα που δεν είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ. Κάνω ηλεκτρονικά πληρωμή σε εξωτερικό. Η πληρωμή δε περνάει, παγώνει η κάρτα και με παίρνουν τηλέφωνο. Τους εξηγώ τι έγινε και όλα οκ. Αλφα, Λογαριασμός σχεδόν ανενεργός. Έβαζα κάποια χρήματα μέσα ίσια ίσα να μη μου τον παγώσουν. Ένας φίλος ζητάει δανεικά, Είχε μόνο αλφα. Πάω να του στείλω τα χρήματα (μικρό ποσό) δε περνούσε με τίποτα. Μίλησα με 2 υπαλλήλους για να βγάλω άκρη. Που θέλετε να στείλετε τα λεφτα, για ποιον λόγο, σας είπε κάποιος να του στείλετε χρήματα, γνωρίζετε τον παραλήπτη; Εντωμεταξύ στο συγκεκριμένο άτομο είχα ξαναστείλει δανεικά (μικρό ποσό 150-200€) και μου τα είχε επιστρέψει μέσω της άλφα. Εντωμεταξύ η υπάλληλος δε χαμπάριαζε και συνέχιζε σαν ρομποτ να ρωτάει. Πειραιώς, έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού (6000€). Σκάει τηλέφωνο πάλι με τα γνωστά. Γνωρίζετε τον παραλήπτη, σας ζήτησε κανείς να του στείλετε χρήματα; Και αν θυμάμαι καλά η Πειραιώς με ξαναπήρε και 2η φορά για μικρότερο έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού. Τα υπόλοιπα τα έκανα με Phone banking (για όσους δε το ξέρουν έχουν δωρεάν εμβάσματα) οπότε δεν είχε νόημα να με πάρουν. Αγόρασε το μηχανάκι 50-50 με τον πατέρα σου ή όλο στο όνομα του. Είχα κάνει κι εγώ το ίδιο. Το ποσό είναι μικρό και αν σπάσει περνάει απαρατήρητο. εμενα δεν με ξέρουν ως πελάτη, πως να με πάρουν τηλέφωνο πριν μιλησουν με τον πελάτη τους, τον πατέρα μου; Αν ειχα λογαριασμό στην Πειραιώς θα τα έστελνα σε εμενα. Την εμπειρια μου την μοιράστηκα για να τονίσω οτι αυτοματα επιασαν την συναλλαγή. Αρα τρέχουν ρουτινες που πιανουν πράγματα, μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο, μπορεί και να μην σε πάρουν και απλα να σε μαρκαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, dbrillis είπε εμενα δεν με ξέρουν ως πελάτη, πως να με πάρουν τηλέφωνο πριν μιλησουν με τον πελάτη τους, τον πατέρα μου; Αν ειχα λογαριασμό στην Πειραιώς θα τα έστελνα σε εμενα. Την εμπειρια μου την μοιράστηκα για να τονίσω οτι αυτοματα επιασαν την συναλλαγή. Αρα τρέχουν ρουτινες που πιανουν πράγματα, μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο, μπορεί και να μην σε πάρουν και απλα να σε μαρκαρουν. εσένα ποιος σε πήρε τηλέφωνο, η πειραιώς; Πήρε τηλέφωνο σε κάτοχο λογαριασμού εξωτερικού; Και που βρήκε το τηλέφωνο σου, μίλησαν με τον πατέρα σου και τους το έδωσε; Κι αυτοί πήραν τηλέφωνο κάπου που τους είπε ο πατέρας σου, ρωτώντας τι; - Φιλαράκι φήμες λένε ότι έχεις ένα λογαριασμό πχ στη Γερμανία και έστειλες λεφτά σε πελάτη μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα