Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι παλιότερο μέλος αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Δυστυχώς έσβησε απροσδόκητα το κινητό μου που το είχα συνδεμενο στο gmail και δεν μπορω να θυμηθω το κωδικο google account για να μπορεσω να συνδεθώ απο αλλου.  Μου λεει ότι δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση γιατί δεν έχω δηλώσει τηλέφωνο και να προσπαθήσω να συνδεθώ απο άλλη συσκευή που είχα ξαναμπεί. Δυστυχώς  ουτε 2 υπολογιστές ουτε το παλιό τηλεφωνο εχουν κρατησει κωδικο.

Το τηλεφωνο ειναι ενα Xiaomi 9 pro και προχτές ενώ ήμουν στο fb δεν χαμηλωνε ο ηχος από το volume down. Πατησα το on- off για να κάνω επανεκκίνηση και έβγαλε "Fastboot" και έμεινε εκεί. Όταν το πατώ να ανοίξει δονεί και μένει στο fastboot.Δυστυχως κάποιους μήνες δεν είχα κάνει backup αρχείων. Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να κόλλησε το volume down και πατώντας να κάνω επανεκκίνηση το έβαλα σε fastboot και ίσως ισχύει γιατί μια κινεζοθηκη που του έβαλα δεν έδινε καλή αίσθηση του volume down.

Του το έδωσα να απομονώσει τα πλαϊνά πλήκτρα και να δοκιμάσει να το ανοίξει. Έχει να προτείνει κάποιος κατι; Ή συσκευή δεν με ενδιαφέρει τόσο, όσο τα αρχεία,τα τηλ. και να μπορέσω να μπω στο λογαριασμό google γιατί πάνω Σ αυτόν ειναι συνδεμενα ενα σωρο αλλα πραγματα. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε Βοή θεια γιατί δεθηκαν τα χέρια μου.

Δημοσ.

Βασικά ( αν κόλλησε το κουμπί προσωρινά) σε οποιοδήποτε pc με εγκατεστημένο το adb αν το συνδέσεις γράφεις fastboot reboot και ξεκινάει ( ή πατάς vol+ και power παρατεταμένα). Όσο για το σενάριο να σε κλειδώσει η Google απέξω δεν ακούγεται ρεαλιστικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ όμως αυτό συμβαίνει, δεν θα έγραφα εδώ αλλιώς. Δεν με πέταξε η google,εκλεισε το κινητό και δεν μπορώ να συνδεθώ απο αλλού γιατί δεν θυμάμαι το κωδικο. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.  2 μέρες το παλεύω κ έχω σκάσει. Να διευκρινίσω ότι του κινητού τα πλήκτρα κόλλησαν,όχι του υπολογιστη. Και όντως δεν με βοηθά η google περισσότερο. Το λινκ στο screenshot οδηγεί εδω: https://support.google.com/accounts/answer/7299973?hl=en 

20241010_202940.jpg

Επεξ/σία από Ioanbo
Δημοσ.

Η google δεν ξυπνάει ένα ωραίο πρωινό και κάνει αποσυνδεση καμία συσκευή όπως και καμία συσκευή ένα πρωινό δεν λεει θα κλειδωσω τον χρήστη.Δηλαδή αν πατησεις ξέχασα τον κωδικό δεν ειχες δηλώσει τρόπο επαναφοράς κωδικού η google δεν θα βοηθισει καθόλου μην περιμένεις να στο ανοίξουν από εκεί.

Δημοσ.

Βρε παιδια συγνωμη αν δεν το εξηγω καλα. Μαλλον απο βλαβη εκλεισε το κινητο και δεν ανοιγει, δεν με πεταξε καμμια google.Απλα μονο εκει ημουν συνδεμενος και δεν μπορω να μπω απο αλλου και εχασα σχεδον ολα. Υπάρχει περιπτωση να υπάρχει κάπου στον υπολογιστή ή στο κινητό κάποιο κρυμμενο αρχείο με τους κωδικούς μου που έχω βάλει κατά καιρους; στο chrome του υπολογιστή λέει πως δεν έχει αποθηκευμένο κωδικό αλλά περισσότερο δεν ξέρω να ψάξω. 

Δημοσ.

Δοκιμαζεις πιθανους κωδικους. Μαλλον αυτο το εκανες ηδη βεβαια, για να σου βγαζει πλεον αυτην την εικονα. Στο "more tips to recover your account" τι βγαζει

Δημοσ.

Αν το κινητό έκλεισε από βλάβη και δοκίμασες να μπεις μέσω του fastboot με διαγραφη ή επαναφορά το κινητό δεν θα ανοίξει με εύκολο τρόπο αν δεν μπει το μαιλ και ο κωδικός που υπήρχε όταν το κινητό δούλευε σωστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...