anesidora Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δωρίσετε λίγο από τον χρόνο σας για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο της διπλωματικής μου που απευθύνεται σε χρήστες που πραγματοποιούν διαδικτυακές αγορές. Αφορά την αξιολόγηση ενός καταστήματος επιτραπέζιων παιχνιδιών που έφτιαξα, με διαρκεια περίπου 5 λεπτών και θα είναι ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecBVbpXka7Bz9RMK0vlkO-bxBp71cQ4P0Jqq5VKAp0cG12rQ/viewform?usp=sf_link Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2024 από anesidora
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Είπα να το συμπληρώσω, όπως συνηθίζω να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να βοηθηθεί η όποια εργασία. Σε αντίθεση με άλλες φορές, εδώ μου ζητάει να είμαι πρώτα συνδεδεμένος με το google account. Ενδεχομένως να μην είναι σημαντικό αλλά το ερώτημα είναι...γιατί; (γιατί το ζητάει αυτή η εργασία/ερωτηματολόγιο και όχι άλλες) Οπότε sorry αλλά δεν. Καλή επιτυχία όπως και να 'χει
NSR00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Το έκανα, ούτε 5 λεπτά δεν πήρε, κάνα 10 λεπτό έφαγα να βλέπω τα επιτραπέζια! 😄 Μόνη μου ένσταση οι επιλογές - σε ότι αφορά τον συνδυασμό - χρωμάτων background και γραμμάτων σε κάποια σημεία, όπου κάνουν δύσκολη την ανάγνωση τους. Καλή επιτυχία!
anesidora Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NSR00 είπε Το έκανα, ούτε 5 λεπτά δεν πήρε, κάνα 10 λεπτό έφαγα να βλέπω τα επιτραπέζια! 😄 Μόνη μου ένσταση οι επιλογές - σε ότι αφορά τον συνδυασμό - χρωμάτων background και γραμμάτων σε κάποια σημεία, όπου κάνουν δύσκολη την ανάγνωση τους. Καλή επιτυχία! Ευχαριστώ πολύ! 12 λεπτά πριν, haris_216 είπε Είπα να το συμπληρώσω, όπως συνηθίζω να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να βοηθηθεί η όποια εργασία. Σε αντίθεση με άλλες φορές, εδώ μου ζητάει να είμαι πρώτα συνδεδεμένος με το google account. Ενδεχομένως να μην είναι σημαντικό αλλά το ερώτημα είναι...γιατί; (γιατί το ζητάει αυτή η εργασία/ερωτηματολόγιο και όχι άλλες) Οπότε sorry αλλά δεν. Καλή επιτυχία όπως και να 'χει Καλησπέρα, ζητάει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Google για να διασφαλιστεί οτι ο κάθε συμμετέχων θα απαντήσει μόνο μία φορά. Ο έλεγχος γίνεται αυτόματα από την Google χωρίς να έχω πρόσβαση στο mail σας ή στο username σας. Όλες οι απαντήσεις δίνονται ανώνυμα, όπως αναφέρω στις οδηγίες. Εναλλακτικά μπορείτε να το ανοίξετε μέσω Chrome χωρίς να σας ζητηθεί σύνδεση εφόσον το χρησιμοποιείτε με τον λογαριασμό σας. Καλό βράδυ! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2024 από anesidora 1
NSR00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, haris_216 είπε Είπα να το συμπληρώσω, όπως συνηθίζω να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να βοηθηθεί η όποια εργασία. Σε αντίθεση με άλλες φορές, εδώ μου ζητάει να είμαι πρώτα συνδεδεμένος με το google account. Ενδεχομένως να μην είναι σημαντικό αλλά το ερώτημα είναι...γιατί; (γιατί το ζητάει αυτή η εργασία/ερωτηματολόγιο και όχι άλλες) Οπότε sorry αλλά δεν. Καλή επιτυχία όπως και να 'χει Φίλε Χάρη docs.google.com είναι, δεν μπαίνεις σε ξένη σελίδα. Αν ανοίξεις τον σύνδεσμο από browser που είσαι ήδη συνδεμένος στο google λογαριασμό σου, θα στο ανοίξει κατευθείαν χωρίς να σου ζητήσει να κάνεις login. Το ότι στο ζητάει είναι γιατί λογικά θέλει να επιβεβαιώνει ότι ο κάθε χρήστης που το συμπληρώνει ειναι μοναδικός, κι όχι ο ίδιος που μπήκε και το έκανε 200 φορές!
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, NSR00 είπε Φίλε Χάρη docs.google.com είναι, δεν μπαίνεις σε ξένη σελίδα. Αν ανοίξεις τον σύνδεσμο από browser που είσαι ήδη συνδεμένος στο google λογαριασμό σου, θα στο ανοίξει κατευθείαν χωρίς να σου ζητήσει να κάνεις login. Το ότι στο ζητάει είναι γιατί λογικά θέλει να επιβεβαιώνει ότι ο κάθε χρήστης που το συμπληρώνει ειναι μοναδικός, κι όχι ο ίδιος που μπήκε και το έκανε 200 φορές! Ναι το καταλαβαίνω αυτό και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Και προφανώς είναι και λογικό ίσως. Απλά όπως ανέφερα, επειδή έχω συμπληρώσει και άλλα παρόμοια ερωτηματολόγια από παιδιά που έχουν ανεβάσει εδώ στο insomnia, δεν υπήρχε αυτό το "σκάλωμα"
anesidora Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ναι το καταλαβαίνω αυτό και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Και προφανώς είναι και λογικό ίσως. Απλά όπως ανέφερα, επειδή έχω συμπληρώσει και άλλα παρόμοια ερωτηματολόγια από παιδιά που έχουν ανεβάσει εδώ στο insomnia, δεν υπήρχε αυτό το "σκάλωμα" Επειδή το δικό μου ερωτηματολόγιο αφορά αξιολόγηση και βαθμολόγηση από την μεριά σας, κρίθηκε σκόπιμο να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των απαντήσεων ετσι ώστε να μην κατηγορηθώ οτι έβαλα κάποια άτομα να το συμπληρώσουν πολλές φορές και να μου δώσουν 5 αστέρια. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
anesidora Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, vanni είπε Done Ευχαριστώ πολύ!
Charismo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Το συμπλήρωσα. Στο εισαγωγικό και επεξηγηματικό κείμενο στην αρχή, πριν το ερωτηματολόγιο διόρθωσε τη λέξη "υπολογίζεται" πριν τα "5 λεπτά" γιατί είναι παθητική φωνή. Λεπτομέρεια, αλλά αφού πρόκειται για διπλωματική, μην το πάρει κανένα μάτι. 😅
anesidora Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Το συμπλήρωσα. Στο εισαγωγικό και επεξηγηματικό κείμενο στην αρχή, πριν το ερωτηματολόγιο διόρθωσε τη λέξη "υπολογίζεται" πριν τα "5 λεπτά" γιατί είναι παθητική φωνή. Λεπτομέρεια, αλλά αφού πρόκειται για διπλωματική, μην το πάρει κανένα μάτι. 😅 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για την επισήμανση του λάθους. 😃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα