Προς το περιεχόμενο

Το YouTube διαβεβαιώνει: Το κουμπί παράλειψης διαφημίσεων παραμένει

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οτι κουμπια και να βαλουν , οτι και να κανουν , εχουν δημιουργησει τοση αντιπαθεια και μισος με τις τακτικες τους , που 5000 μισθο να επαιρνα απο αυριο , παλι ublock στο pc και newpipe στο κινητο , ετσι για αντιδραση . δεν εχει σχεση με λεφτα , ζουμε για να βλεπουμε το προιον τους ΤΣΑΜΠΑ .

• Like 5
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thread σα αυτά μου θυμηζουν πόσο εγωιστής /τζαμπάζης (για να μη χρησιμοποιησω κάποια άλλη ποιο βαρυα λέξη γνωστής μειονότητας) είναι ο λαός μας, ότι τα θέλουμε όλα τζάμπα χωρίς να θέλουμε να βάλουμε το χέρι στη τσέπη για να "δουλέψει" κάτι. 

Είτε αυτό λέγεται youtube premium είτε τη ΥΔΕ στο σπίτι του είτε τις διαφορές δορεαν παροχές που νομίζει ότι δικαιούται απλά γιατί υπάρχει... 

Κάνεις χρήση της πλατφόρμας; θα τα σκάσεις, τα περί "δεν πληρώνω" μας φτάσανε εδώ... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το YouTube διαβεβαιώνει: Το κουμπί παράλειψης διαφημίσεων παραμένει

...κι εγώ τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ uBlock.

Είναι τόσο σπαστικές οι διαφημίσεις, να τις κάνουν να είναι δεξιά του βίντεο στο τετραγωνάκι όπως ήταν στην αρχή αρχή, χωρίς animations και flash κτλ. Όχι μέσα στο βίντεο και άντε αν είναι το απλό overlay που έβαλαν αμέσως μετά να πω οκ, το πατάς ένα Χ και τελειώνεις.

On 11/10/2024 at 01:45, greek_pilot said:

Thread σα αυτά μου θυμηζουν πόσο εγωιστής /τζαμπάζης (για να μη χρησιμοποιησω κάποια άλλη ποιο βαρυα λέξη γνωστής μειονότητας) είναι ο λαός μας, ότι τα θέλουμε όλα τζάμπα χωρίς να θέλουμε να βάλουμε το χέρι στη τσέπη για να "δουλέψει" κάτι.

Είτε αυτό λέγεται youtube premium είτε τη ΥΔΕ στο σπίτι του είτε τις διαφορές δορεαν παροχές που νομίζει ότι δικαιούται απλά γιατί υπάρχει...

Κάνεις χρήση της πλατφόρμας; θα τα σκάσεις, τα περί "δεν πληρώνω" μας φτάσανε εδώ... 

...πόσες φορές θα την κάνουνε αυτή την συζήτηση; Εγώ στον υπολογιστή μου έχω firefox και uBlock και δεν είναι παράνομο, πατάω youtube.com και μπαίνει. Το τι θα εμφανιστεί στον υπολογιστή μου και τι θα φτάσει στα μάτια μου το επιλέγω εγώ. Αν δεν θέλουν να μπορώ να μπαίνω με τον browser που έχω επιλέξει τότε ας το μπλοκάρουν ή ας το κάνουν 100% συνδρομητικό.

Άλλοι χρησιμοποιούν browser brave, vivaldi κτλ που έχουν από μόνα τους ad-blocker και δεν χρειάζεται καν να έχεις addon. Εφόσον δεν απαγορεύεται ο browser τότε τι λάθος κάνουν; Μπαίνουν σε ένα site που είναι ανοιχτό και δωρεάν από τον browser που επέλεξαν.

~~
Στην τελική ας κάνουν έναν browser/addon που να φέρνει τις διαφημίσεις, να φαίνεται ότι εμφανίστηκε αλλά εγώ να μην την βλέπω. Να παίρνουν χρήματα οι πλατφόρμες και οι content creators αλλά εγώ να μην χρειάζεται να τις παρακάμπτω, αφού ούτως ή άλλως ποτέ στην ζωή μου δεν έχω αγοράσει προϊόν επειδή το είδα σε διαφήμιση ενώ την τελευταία δεκαετία δεν ξέρω τι θα πει διαφήμιση.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2

12 hours ago, Kercyn said:

Φαντάζομαι όταν βλέπεις τηλεόραση και βάζει διαφημίσεις δε σηκώνεσαι να κάνεις κάτι άλλο ή αλλάζεις κανάλι, έτσι;

Δε ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ τουλάχιστον (όταν ξεπέσω σε tv ή ραδιόφωνο) ζαπάρω συνεχόμενα μέχρι να τελειώσουν οι διαφημίσεις

• Moderators
59 λεπτά πριν, dewn735 είπε

Δε ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ τουλάχιστον (όταν ξεπέσω σε tv ή ραδιόφωνο) ζαπάρω συνεχόμενα μέχρι να τελειώσουν οι διαφημίσεις

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό σε παρόμοια θέματα, θα πρέπει όχι μόνο να καθόμαστε να τις βλέπουμε αλλά να κρατάμε και σημειώσεις. Οι καναλάρχες κλέφτες θα γίνουν; Ιδιωτικές εταιρείες έχουν.

• Haha 2

17 hours ago, Kercyn said:

Φαντάζομαι όταν βλέπεις τηλεόραση και βάζει διαφημίσεις δε σηκώνεσαι να κάνεις κάτι άλλο ή αλλάζεις κανάλι, έτσι;

Η πρωτη τηλεοπτικη διαφημιση εγινε το 1941. Η μαζικη διαδοση των τηλεορασεων στην Αμερικη εγινε τις δεκαετιες του 50 και του 60.
Οποτε, οπως καταλαβαινεις τηλεοραση και διαφημιση πανε πακετο για πανω απο 80 χρονια.
Το youtube ξεκινησε χωρις διαφημισεις, του πηρε 20 χρονια να εδραιωθει σε "καθε" σπιτι και τωρα θέλει να αρμέξει και να γίνει μονοπώλιο.
Εχουν μερικες διαφορες τα δυο μέσα

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Η πρωτη τηλεοπτικη διαφημιση εγινε το 1941. Η μαζικη διαδοση των τηλεορασεων στην Αμερικη εγινε τις δεκαετιες του 50 και του 60.
Οποτε, οπως καταλαβαινεις τηλεοραση και διαφημιση πανε πακετο για πανω απο 80 χρονια.
Το youtube ξεκινησε χωρις διαφημισεις, του πηρε 20 χρονια να εδραιωθει σε "καθε" σπιτι και τωρα θέλει να αρμέξει και να γίνει μονοπώλιο.
Εχουν μερικες διαφορες τα δυο μέσα

Βοήθησέ με λίγο γιατί δε βλέπω πού είναι η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαι εγώ και παρακολουθώ κάτι, και αυτό το κάτι διακόπτεται και μπαίνουν διαφημίσεις. Αυτοί λοιπόν που υποστηρίζουν ότι τα adblockers στο YouTube είναι ανήθικα/κακά/whatever, φαντάζομαι κάθονται οι ίδιοι και παρακολουθούν ανελλιπώς τις διαφημίσεις στην τηλεόρασή τους όταν βλέπουν κάποια ταινία ή εκπομπή. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: αν δεν είναι "σωστό" και "ηθικό" να κόβω τις διαφημίσεις στο YouTube, γιατί τότε μπορώ να σηκώνομαι ή να αλλάζω κανάλι στην τηλεόραση όταν βάζει διαφημίσεις; Εκτός αν κάποιος υποστηρίξει ότι κάθεται και βλέπει τις διαφημίσεις στην τηλεόραση γιατί δεν είναι σωστό να μην τις δει και πρέπει να υποστηρίξουμε τα κανάλια κλπ, όπου εκεί θα πω ένα οκ και θα συνεχίσω τη μέρα μου.

• Like 2

3 hours ago, Kercyn said:

Βοήθησέ με λίγο γιατί δε βλέπω πού είναι η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαι εγώ και παρακολουθώ κάτι, και αυτό το κάτι διακόπτεται και μπαίνουν διαφημίσεις. Αυτοί λοιπόν που υποστηρίζουν ότι τα adblockers στο YouTube είναι ανήθικα/κακά/whatever, φαντάζομαι κάθονται οι ίδιοι και παρακολουθούν ανελλιπώς τις διαφημίσεις στην τηλεόρασή τους όταν βλέπουν κάποια ταινία ή εκπομπή. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: αν δεν είναι "σωστό" και "ηθικό" να κόβω τις διαφημίσεις στο YouTube, γιατί τότε μπορώ να σηκώνομαι ή να αλλάζω κανάλι στην τηλεόραση όταν βάζει διαφημίσεις; Εκτός αν κάποιος υποστηρίξει ότι κάθεται και βλέπει τις διαφημίσεις στην τηλεόραση γιατί δεν είναι σωστό να μην τις δει και πρέπει να υποστηρίξουμε τα κανάλια κλπ, όπου εκεί θα πω ένα οκ και θα συνεχίσω τη μέρα μου.

Εγώ δεν είναι κατά των adblocker αντίθετα.

Και επειδή καταναλώνω αρκετό περιεχόμενο στο κινητό ,και δεν με βολεύουν οι διαφορές εφαρμογες πληρώνω τουρκικό youtube με 15€ τον χρόνο.

Αλλά σε  έκανα quote για να αναδείξω ότι είναι διαφορετικό το μέσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...