Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εδω τι ακριβως εννοει; Οτι αν το αγορασεις μεσω Web, δλδ αγορα με καρτα, θα ειναι σα να στο δινουν με τιμη χωρις Φ.Π.Α ;; Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο;; Επισης, να φανταστω δε μπορεις να κανεις αγορα με τιμολογια και τιμη web; Αν οχι, τοτε δεν αξιζει. Απο το skroutz με τιμολογιο βγαινει στα 430 αυτο που ψαχνω. Εκτος αν δεν μπορεις να αγορασεις ουτε απο το skroutz χωρις ΦΠΑ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2024 από Witcher1st
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Ναι κάτι κάνουν και δίνουν τιμή χωρίς ΦΠΑ σε ιδιώτες που δεν δικαιούνται απαλλαγή φπα. Δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι αλλά κερδίζει και ο πελάτης και το κατάστημα.
Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 12 minutes ago, Arkin said: Ναι κάτι κάνουν και δίνουν τιμή χωρίς ΦΠΑ σε ιδιώτες που δεν δικαιούνται απαλλαγή φπα. Δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι αλλά κερδίζει και ο πελάτης και το κατάστημα. Επειδή είμαι άσχετος. Ο αδερφός της γυναίκας έχει γνωστό που μπορεί να αγοράσει χωρίς ΦΠΑ. Η αγορά γίνεται στα στοιχεία του και με δικές του κάρτες; Δλδ δεν μπορεί να γίνει στα στοιχεία του και να βάλω την πιστωτική μου κάρτα; Ρωτάω επειδή έχω Πειραιώς και μπορώ να βάλω 12 δόσεις σε οποιαδήποτε αγορά κάνω.
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επειδή είμαι άσχετος. Ο αδερφός της γυναίκας έχει γνωστό που μπορεί να αγοράσει χωρίς ΦΠΑ. Η αγορά γίνεται στα στοιχεία του και με δικές του κάρτες; Δλδ δεν μπορεί να γίνει στα στοιχεία του και να βάλω την πιστωτική μου κάρτα; Ρωτάω επειδή έχω Πειραιώς και μπορώ να βάλω 12 δόσεις σε οποιαδήποτε αγορά κάνω. Δεν γίνεται όχι. Θα πρέπει να φαίνεται ότι η αγορά έγινε από την επιχείρηση. Από λογαριασμό επιχείρησης δηλαδή και συγκεκριμένα όψεως. Σε ενδεχόμενο έλεγχο αν βρουν ότι η αγορά έγινε από άλλη κάρτα ή λογαριασμό το πρόστιμο είναι μεγάλο. 1
Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Παντως η τιμη ειναι καλη για αγορα web. Το καταστημα ομως ειναι αξιοπιστο; Διαβαζω κατα καιρους οτι ολα αυτα τα καταστηματα μετα απο λιγο καιρο χανονται, δε γνωριζω το λογο. Και μετα ερχονται ξανα καινουρια με αλλες επωνυμιες. Το θεμα ειναι, μηπως οταν αποφασισει το καταστημα να χαθει, και εχω κανει την αγορα, την πατησω.. Αποψεις;;
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Παντως η τιμη ειναι καλη για αγορα web. Το καταστημα ομως ειναι αξιοπιστο; Διαβαζω κατα καιρους οτι ολα αυτα τα καταστηματα μετα απο λιγο καιρο χανονται, δε γνωριζω το λογο. Και μετα ερχονται ξανα καινουρια με αλλες επωνυμιες. Το θεμα ειναι, μηπως οταν αποφασισει το καταστημα να χαθει, και εχω κανει την αγορα, την πατησω.. Αποψεις;; Από foxstore πήρα 4080 super Φεβρουάριο σε 3 μέρες την είχα σπίτι και πριν κανα μήνα 5700x3d επίσης σε 5 μέρες σπίτι μου. Το θεωρώ απόλυτα αξιόπιστο. Καμία σχέση δηλαδή με jmtech και perishop.
Witcher1st Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 4 hours ago, Arkin said: Από foxstore πήρα 4080 super Φεβρουάριο σε 3 μέρες την είχα σπίτι και πριν κανα μήνα 5700x3d επίσης σε 5 μέρες σπίτι μου. Το θεωρώ απόλυτα αξιόπιστο. Καμία σχέση δηλαδή με jmtech και perishop. Πάντως βλέπω καταστήματα που έχουν ίδια τιμή με το foxatore αλλά χωρίς ΦΠΑ πάει πολύ παρακάτω. Βέβαια έχει ολόκληρη διαδικασία , πολλά δικαιολογητικά και πολλά μικρά γράμματα.. Σαν να σου λένε, mission impossible.
Arkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Πάντως βλέπω καταστήματα που έχουν ίδια τιμή με το foxatore αλλά χωρίς ΦΠΑ πάει πολύ παρακάτω. Βέβαια έχει ολόκληρη διαδικασία , πολλά δικαιολογητικά και πολλά μικρά γράμματα.. Σαν να σου λένε, mission impossible. Ναι μακρια απο αυτα. Αθλια μην τα εμπιστευεσε καθολου.
SabotazNic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επειδή είμαι άσχετος. Ο αδερφός της γυναίκας έχει γνωστό που μπορεί να αγοράσει χωρίς ΦΠΑ. Η αγορά γίνεται στα στοιχεία του και με δικές του κάρτες; Δλδ δεν μπορεί να γίνει στα στοιχεία του και να βάλω την πιστωτική μου κάρτα; Ρωτάω επειδή έχω Πειραιώς και μπορώ να βάλω 12 δόσεις σε οποιαδήποτε αγορά κάνω. 5 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν γίνεται όχι. Θα πρέπει να φαίνεται ότι η αγορά έγινε από την επιχείρηση. Από λογαριασμό επιχείρησης δηλαδή και συγκεκριμένα όψεως. Σε ενδεχόμενο έλεγχο αν βρουν ότι η αγορά έγινε από άλλη κάρτα ή λογαριασμό το πρόστιμο είναι μεγάλο. Να πω οτι η αγορα θα περασει κανονικα. Σε πολυ ακραια περιπτωση ελεγχου θα υπαρχει θεμα, και για να γινει, λογικα θα πρεπει να χτυπησουν αλλα καμπανακια και να ελεγχθει ολη η επιχειρηση. Δηλαδη, αν τυχει ελεγχος για 1 αγορα καρτας σε αλλο ονομα, μαλλον αυτο θα ειναι το λιγοτερο προβλημα που θα εχει. 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Βέβαια έχει ολόκληρη διαδικασία , πολλά δικαιολογητικά και πολλά μικρά γράμματα.. Σαν να σου λένε, mission impossible. Αν δεν εχουν το κλασικο κουμπι απαλλαγης ΦΠΑ (που τσεκαρει τον ΑΦΜ), τοτε ναι, κανουν οτι μπορουν για να αποτρεψουν τετοιες πωλησεις. Βασικα και αυτοι ειναι σαν να πουλανε με τιμες web και τιμες καταστηματος οπως το fox Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2024 από SabotazNic
Witcher1st Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 15 hours ago, SabotazNic said: Να πω οτι η αγορα θα περασει κανονικα. Σε πολυ ακραια περιπτωση ελεγχου θα υπαρχει θεμα, και για να γινει, λογικα θα πρεπει να χτυπησουν αλλα καμπανακια και να ελεγχθει ολη η επιχειρηση. Δηλαδη, αν τυχει ελεγχος για 1 αγορα καρτας σε αλλο ονομα, μαλλον αυτο θα ειναι το λιγοτερο προβλημα που θα εχει. Αν δεν εχουν το κλασικο κουμπι απαλλαγης ΦΠΑ (που τσεκαρει τον ΑΦΜ), τοτε ναι, κανουν οτι μπορουν για να αποτρεψουν τετοιες πωλησεις. Βασικα και αυτοι ειναι σαν να πουλανε με τιμες web και τιμες καταστηματος οπως το fox Όχι αυτοί έχουν πολύ καλύτερη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά φαντάζομαι η αποστολή είναι αδύνατη. Όπως πχ στο παρακάτω site.. https://hashtagtrade.gr/index.php?route=product/product&product_id=5137 Ιδιωτική με fox store, αλλά εδώ σου βγαίνει 465 ευρώ χωρίς ΦΠΑ! Αμφιβάλλω αν έστω και ενας έχει βγάλει άκρη όμως.. Να το ρισκάρω; Ή θα ταλαιπωρηθεί ο γνωστός του γνωστού μου;;
SabotazNic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Όχι αυτοί έχουν πολύ καλύτερη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά φαντάζομαι η αποστολή είναι αδύνατη. Όπως πχ στο παρακάτω site.. Άλλο εννοώ, αλλά τεσπα. 21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε https://hashtagtrade.gr/index.php?route=product/product&product_id=5137 Ιδιωτική με fox store, αλλά εδώ σου βγαίνει 465 ευρώ χωρίς ΦΠΑ! Εμένα μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι στο σκρουτζ το κινητό έχει ελάχιστη 720 ευρώ... Για αυτό λέω ότι κάποιοι άλλοι έχουν ήδη χαμηλότερη γενική τιμή, αντί για τιμή καταστήματος και τιμή web.
Witcher1st Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι το ιδιο λεμε. Το εχει 100 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz. Και μπορεις να το παρεις και χωρις ΦΠΑ. 'Η δεν μπορεις;;; Ζητανε τοσα πραγματα, ενω κανονικα θελει απλα να βαλεις το ΑΦΜ σου, στα αξιοπιστα καταστηματα. Και αφου καταφερεις να τα κανεις ολα αυτα, θα πρεπει να περιμενεις και 30 ημερες. Για αυτο ρωταω. Εχει καταφερει κανεις να αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα ή αλλα παρομοια, χωρις ΦΠΑ; Δε μιλαω για το foxstore και το mrmobile οπου εκει εχουν τιμη web ιδια με τιμη χωρις ΦΠΑ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2024 από Witcher1st
lucidsteve Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Πώς σου έβγαλε την τιμή web. Απο περιέργεια μπήκα και οι τιμές ειναι κανονικές χωρις να δηλώνει τιμή web.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα