Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, haris_216 said: αυτή (από την δική μου οπτική) αποτελεί "μεμονωμένο περιστατικό" μελέτης. Η μελέτη παρατήρησε 139 άτομα, η δική σου εμπειρία 1. Δεν υπάρχει "μεμονωμένο περιστατικό" σε μια μελέτη καθώς συλλέγονται δεδομένα από μεγάλο πλήθος ανθρώπων, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι σα να πεις κάποιος έφαγε φυστίκια και πέθανε, άρα μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για τα φυστίκια. Τεσπα, ο καθένας προφανώς ακολουθεί την μέθοδο που τον βολεύει κι έχει αποτέλεσμα γι αυτόν. Αυτό που θίγω και από αρχικό μήνυμα και στα επόμενα, είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι στην απώλεια βάρους. 1 hour ago, haris_216 said: εγώ δεν απάντησα δογματικά, ως κάτοχος της υπέρτατης αλήθειας Ούτε εγώ. Δεδομένα παρέθεσα 1 hour ago, haris_216 said: Προφανώς αν συνεχίσουμε το googlάρισμα θα βρούμε 10άδες που άλλες θα υποστηρίζουν τη μία θέση και άλλες την άλλη. Η πηγή που παραθέτουμε κάνει τη διαφορά όμως. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Kostasspil
Προτεινόμενες αναρτήσεις