LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Αν δεν ειχε Curved οθονη που δεν βρισκεις σωστη προστασια με τιποτα θα ηταν αριστο.
GATE123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Εγώ Tempered δεν βάζω ποτέ σε όλα τα κινητά μου. Μόνο μια θήκη (πλάτη) και είμαι κομπλέ. Υ.Γ το κινητό σκοτώνει. 1
dtk-386 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Ούτε θήκη. Θέλω να το ευχαριστιεμαι. Το 1+ είναι πολύ καλό.
Payne83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Από τα πιο ολοκληρωμένα vfm κινητά που έχουν βγει τελευταία. Θα το χτυπήσω σύντομα
koutsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ Tempered δεν βάζω ποτέ σε όλα τα κινητά μου. Μόνο μια θήκη (πλάτη) και είμαι κομπλέ. Υ.Γ το κινητό σκοτώνει. Και δεν γεμιζει γρατζουνιές η οθόνη? 🤔
dtk-386 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 51 λεπτά πριν, koutsis είπε Και δεν γεμιζει γρατζουνιές η οθόνη? 🤔 όχι μην τα κακομαθαίνετε με προδερμ
koutsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε όχι μην τα κακομαθαίνετε με προδερμ Φίλε μου αν έχεις το κινητό χωρίς θήκη και τζαμι, εκτός αν το προσέχεις υπερβολικά πολυ, γεμίζει γρατζουνιές και σημάδια. Και δεν πιάνω καν το ενδεχόμενο οτι μπορει να σου πέσει και να σπάσει! Άρα και εμένα να μην με πειράζει που θα γίνει ετσι, θα πειράζει τον επόμενο αγοραστή και θα χάσει το μισό της αξίας του. Δε λέει με τίποτα.
GATE123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, koutsis είπε Και δεν γεμιζει γρατζουνιές η οθόνη? 🤔 Στα τόσα χρόνια που τα κρατάω όχι. Τουλάχιστον εγώ. Η γυναίκα μου πάλι ότι θες έχει βάλει 😅 Βλέπε το OnePlus 6 που το έχω ακόμα όταν πρώτο βγήκε 6 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου αν έχεις το κινητό χωρίς θήκη και τζαμι, εκτός αν το προσέχεις υπερβολικά πολυ, γεμίζει γρατζουνιές και σημάδια. Και δεν πιάνω καν το ενδεχόμενο οτι μπορει να σου πέσει και να σπάσει! Άρα και εμένα να μην με πειράζει που θα γίνει ετσι, θα πειράζει τον επόμενο αγοραστή και θα χάσει το μισό της αξίας του. Δε λέει με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι εάν τα κακομεταχειρίζεσαι δεν θα έχεις καμία μεταπώληση. Εγώ προσπαθώ να μην έχω κλειδιά και διάφορα αντικείμενα στην τσέπη μου η σε κάποιο τσαντάκι. Το έχω πάντα σε ξεχωριστό μέρος μόνο του. 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατι το DXO δεν εχει τεστ για αυτο το κινητο; Σιγά μην δω τεστ από τον DXO.... Ο πιο μεγάλος απατεώνας. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από GATE123 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα