purespyros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Το έχω ανάγκη; Οχι, το θέλω; Ναιαιαιαιαιαι, τι κι αν ειμαι σχεδον 45; Το παιδί μέσα μου το θελει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Εχει τόσα γκατζετάκια στα οποία μπορείς να πετάξεις όχι θες για ήχο ή ακόμα και βίντεο που δεν βρίσκω τον λόγο.Ισως καθαρά σαν collectible κάποιος που ίσως είναι σουπερφαν ή ακόμα και ώς συλλεκτικό(σφραγισμένο μόνο) αφού δεν βλέπω να έχει πολλές γενειές στο μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μας προετοιμάζει... Σου λεει... 100 για να δείτε την ΩΡΑ! Καθίστε να δείτε πόσο θα κανει το Switch 2 που και την ώρα θα δείχνει και παιχνίδια θα παίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Γιατί κράζετε; έχει πιο δυνατό hardware από switch μονο να μη βγάζει drift το snooze 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Καλώδιο τροφοδοσίας διαβάζω, φορτιστή διαβάζω, άλλη μια μαλακία να έχει κάποιος στο νου του να φορτίζει λες και δεν είναι αρκετές τόσες συσκευές που φορτίζουμε καθημερινά, έρχεται να προστεθεί άλλη μια. Άχρηστη μαλακία όπως είπαν και πιο πάνω. Λυπάμαι αλλά αυτό το παιδί μέσα μου δεν ξυπνάει τόσο εύκολα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα