gregdel Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Στις 6/11/2024 στις 11:05 ΜΜ, kostakiss είπε Για όποιον ακόμα θέλει από το site της delonghi ισχύει η συγκεκριμένη από 449 στα 329 και έξτρα -10% άρα περίπου 290€ με άμεση αποστολή. Εγώ αυτή πήρα με τη προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-s-smart-ecam250-33-tb/p/ECAM250.33.TB Έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:18 πμ 10 hours ago, gregdel said: Έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά; Έτσι φαίνεται, ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ κάντε λίγη υπομονή, λογικά στο BF θα ξαναβγάλει 35%. Κάθε λίγο καιρό το βγάζει απ'ότι έχω παρατηρήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou1991 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ Λοιπόν ξεκίνησαν πάλι οι προσφορές για όσους είναι μέλη. Κάντε εγγραφή και θα σας στείλουν και έξτρα κουπόνι για έκπτωση 10%. Το είχα κάνει εγω το Σεπτέμβριο και πήρα την magnifica start με 278 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα