Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/11/2024 στις 11:05 ΜΜ, kostakiss είπε

Για όποιον ακόμα θέλει από το site της delonghi ισχύει η συγκεκριμένη από 449 στα 329 και έξτρα -10% άρα περίπου 290€ με άμεση αποστολή.

Εγώ αυτή πήρα με τη προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-s-smart-ecam250-33-tb/p/ECAM250.33.TB

Έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά;

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν ξεκίνησαν πάλι οι προσφορές για όσους είναι μέλη.

Κάντε εγγραφή και θα σας στείλουν και έξτρα κουπόνι για έκπτωση 10%.

Το είχα κάνει εγω το Σεπτέμβριο και πήρα την magnifica start με 278 ευρώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Έχει ο Κοτσοβωλος στο BF αυτή την καφετέρια, Magnifica Start, αξίζει στα 299€? Δίνει και 12000 bonus alpha bank + δώρο επιταγή 10€.

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/automates-mhxanes-espresso/268398-καφετιερα-espresso-delonghi-ecam22022gb

Τι λέτε, αξίζει? Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να περιμένω τέλος του μήνα.

Επεξ/σία από nikos2075
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos2075 είπε

Καλημέρα! Έχει ο Κοτσοβωλος στο BF αυτή την καφετέρια, Magnifica Start, αξίζει στα 299€? Δίνει και 12000 bonus alpha bank + δώρο επιταγή 10€.

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/automates-mhxanes-espresso/268398-καφετιερα-espresso-delonghi-ecam22022gb

Τι λέτε, αξίζει? Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να περιμένω τέλος του μήνα.

Περίμενε λίγο ακόμα κάτι θα βγάλουν και σε καφετιέρες σίγορυρα. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οι προσφορές "συνεχίζονται" - έχουν 20% (βέβαια σε μερικές ανεβαίνει και στο 26%) που σε συνδυασμό με το 10% από την εγγραφή στο newsletter φτάνουν πάνω από 30%. 

χτύπησα μια dinamica plus, θεωρητικά σήμερα παραλαμβάνω, λιγότερο από 36 ώρες από τότε που έβαλα την παραγγελία. 

έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, ελπίζω να μη διαψευστώ και να αποχωριστώ μια για πάντα τις nespresso vertuo κάψουλες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, koeltzakoatl said:

οι προσφορές "συνεχίζονται" - έχουν 20% (βέβαια σε μερικές ανεβαίνει και στο 26%) που σε συνδυασμό με το 10% από την εγγραφή στο newsletter φτάνουν πάνω από 30%. 

χτύπησα μια dinamica plus, θεωρητικά σήμερα παραλαμβάνω, λιγότερο από 36 ώρες από τότε που έβαλα την παραγγελία. 

έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, ελπίζω να μη διαψευστώ και να αποχωριστώ μια για πάντα τις nespresso vertuo κάψουλες....

Απο nespresso ειναι σιγουρα πολυ μεγαλη βελτιωση.

Απλα μεινε σε "σχετικα" απλους καφεδες(blend προς dark roast) γιατι δεν εχεις τρομερη δυνατοτητα ρυθμισης με αυτες και σε "δυσκολους" καφεδες δεν τα πανε καλα.

Και οπως παντα, σχετικα φρεσκους κοκκους και καλη/αεροστεγη φυλαξη εαν παιρνεις συσκευασια κιλου.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 2
Δημοσ.
On 06/11/2024 at 23:05, kostakiss said:

Για όποιον ακόμα θέλει από το site της delonghi ισχύει η συγκεκριμένη από 449 στα 329 και έξτρα -10% άρα περίπου 290€ με άμεση αποστολή.

Εγώ αυτή πήρα με τη προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-s-smart-ecam250-33-tb/p/ECAM250.33.TB

Ξανά σε έκπτωση στα 319 αυτή τη φορά, άρα ακόμα πιο κάτω με το +10%

Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 1:03 ΜΜ, koeltzakoatl είπε

Καλησπέρα, λογικά την παρέλαβες ήδη, είσαι ευχαριστημένος; μαζί με το dreamy box; αυτή των 629 ή των 669 ευρώ; η διαφορά τους, απ'οτι κατάλαβα, είναι ότι η δεύτερη έχει 4 επιπλέον ροφήματα στις επιλογές. Σκέφτομαι κι εγώ να την παραγγείλω, μιας κι είναι σε προσφορά, αλλά δε βιάζομαι ιδιαίτερα, καθώς η παλιά μου Philips 2200 δουλεύει ακόμη μια χαρά μετά από 9 χρόνια.

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, skoumprakis said:

Καλησπέρα, λογικά την παρέλαβες ήδη, είσαι ευχαριστημένος; μαζί με το dreamy box; αυτή των 629 ή των 669 ευρώ; η διαφορά τους, απ'οτι κατάλαβα, είναι ότι η δεύτερη έχει 4 επιπλέον ροφήματα στις επιλογές. Σκέφτομαι κι εγώ να την παραγγείλω, μιας κι είναι σε προσφορά, αλλά δε βιάζομαι ιδιαίτερα, καθώς η παλιά μου Philips 2200 δουλεύει ακόμη μια χαρά μετά από 9 χρόνια.

Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα εγώ πήρα αυτήν 

https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-mīchanή-kafέ-dinamica-plus-ecam382-70-b/p/ECAM382.70.B

παρέλαβα πριν 4 μέρες και χωρίς να έχω εμπειρία ιδιαίτερη πίνω πολύ καλύτερο καφέ σε σχέση με τη Nespresso. Αύριο θα έρθει (δωρεάν) ένας από τη deLonghi να μας κάνει επίδειξη στο σπίτι.

το dream box είναι ωραία προσφορά γιατί έχει 2 μεσαία και 2 μεγάλα φλιτζάνια, ένα θερμός, 2Χ500 καφέ (ο ένας decaf) και κάτι σοκολατάκια κτλ. 

ειναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη συνολική, αυτό που πίνω πάντως μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικό, μυρίζει το σπίτι καφέ! Σίγουρα έχει να κάνει και με τον καφέ που παίρνει κάποιος βέβαια.  

το μόνο αρνητικό είναι ότι παραδίδουν με UPS…. 

Επεξ/σία από koeltzakoatl
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα και εγώ την dinamica την απλή και έχω δοκιμάσει 3 τύπου καφέ για αρχή. Τον πρώτο δεν τη βρήκα τη ρύθμιση ποτέ. Αλλά στον 2ο έβγαζα φανταστικό καφέ. Τώρα είμαι στον 3ο και σχεδόν το έχω βρει. Σίγουρα δεν έχει καφέ σαν ένα καλό μαγαζί με καφέ, αλλά άμα το πετύχεις βγάζεις καφέ καλύτερο από ότι κάνουν οι περισσότερες καφετέριες.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Καλησπέρα, πήρα και εγώ την dinamica την απλή και έχω δοκιμάσει 3 τύπου καφέ για αρχή. Τον πρώτο δεν τη βρήκα τη ρύθμιση ποτέ. Αλλά στον 2ο έβγαζα φανταστικό καφέ. Τώρα είμαι στον 3ο και σχεδόν το έχω βρει. Σίγουρα δεν έχει καφέ σαν ένα καλό μαγαζί με καφέ, αλλά άμα το πετύχεις βγάζεις καφέ καλύτερο από ότι κάνουν οι περισσότερες καφετέριες.

Σε ποια ρυθμιση εβαλες το μυλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...