thermaikos4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου για αγορα μηχανης ας συνεχισουμε στο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kwnstantinoc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Δυστυχώς αν ψάχνεις για μηχανή του τεμπέλη δλδ να τα κάνει όλα με ένα κουμπί δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που θα κάνει αυθεντικό εσπρέσο. Πάρε μια αυτόματη με δυνατότητα κρύας εκχείλισης δλδ μια μηχανή που θα μπορείς να φτιάξει αυτόματα με ένα κουμπί πολλά διαφορετικά είδη καφέ. αλλά δε μπορώ να σου πω να δώσεις πάνω από 350 ευρώ σε αυτόματη… δε μου πάει .. στο γραφείο εγώ έχω μια μανιφικα. Για παράδειγμα αυτή εδώ https://www.delonghi.com/el-gr/eletta-explore-aytόmatī-kafetiέra-ecam450-86-t/p/ECAM450.86.T Oύτε κάποια ημιαυτόματη; όπως sage ή Ninja προτείνεις σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Sage και breville (ίδια εταιρεία) έχουν ενα τεραστιο μειονεκτημα μετά τα 2 έτη ο μύλος χαλάει και η μηχανή ειναι άχρηστη...διαφορετικά μια χαρά κάφε κάνουν και ειδικά η breville μαξ βγήκε προσφατα προσφορά στα 300 ευρώ απο αμαζον. συμπερασμα αν δεν ειχαν το προβλημα με το μύλο ειναι ανώτερη αγορά απο αυτόματη. Την ninja δεν την ξέρω δεν έχω άποψη. LELIT Anita PL042TEMD = 500 ΕΥΡΏ AMAZON.DE https://www.οδηγοσ-χρησησ.gr/lelit/anita-pl042temd/εγχειρίδιο Η καφετιέρα Lelit Anita PL042TEMD είναι μια συσκευή κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και προσφέρει επαγγελματική ποιότητα στην παραγωγή καφέ. Μπορεί να παράγει δύο φλιτζάνια καφέ ταυτόχρονα ενώ η πίεση της ανέρχεται σε 15 bar. Επιπλέον, διαθέτει μία θήκη για προθέρμανση φλιτζανιών και μία απορροή για τη διευκόλυνση της καθαριότητας. Επιπλέον, η Lelit Anita PL042TEMD διαθέτει έναν ανοξείδωτο ατμοποιητή για την παραγωγή αφρού γάλακτος και ένα τροχό για ευκολία στη μετακίνηση της συσκευής. Ο σχεδιασμός της είναι κομψός και στιβαρός, ενώ το μέγεθος της είναι ιδανικό για μικρούς χώρους. Συνολικά, η Lelit Anita PL042TEMD είναι μια υψηλής ποιότητας καφετιέρα κατάλληλη για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση. Η ανθεκτική κατασκευή της και η δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων της την καθιστούν μια αξιόπιστη και πρακτική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. https://www.skroutz.gr/s/16406893/Lelit-Macchine-Caffe-Anita-Epagelmatiki-Michani-Espresso-me-1-Group-P31-5xV25-5xY36-8cm-PL042TEMD.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Τωρα δοκιμασα την Dedica Arte που μου ηρθε (με το pressurized portafilter το αλλο δεν εχει ερθει) αρχισαμε απογοητευτικα μαλλον θελω διαβασμα! Κοβω με τον χειροκινητο μυλο τερμα λεπτο δοκιμαζω σταματαει αμεσως δεν περναει σταγονα. Δοκιμαζω λιγοτερο λεπτο κοψιμο τιποτα. Μην τα πολυλογω εκοψα 5 φορες για να τρεξει καφες!!! Ετρεξε στο μονο εσπρεσσο 4-5 δευτερολεπτα στο 5ο κοψιμο. Τι παιζει δεν θελει τοσο λεπτο κοψιμο η παιζει τιποτα με την πιεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, touristas1985 είπε Τωρα δοκιμασα την Dedica Arte που μου ηρθε (με το pressurized portafilter το αλλο δεν εχει ερθει) αρχισαμε απογοητευτικα μαλλον θελω διαβασμα! Κοβω με τον χειροκινητο μυλο τερμα λεπτο δοκιμαζω σταματαει αμεσως δεν περναει σταγονα. Δοκιμαζω λιγοτερο λεπτο κοψιμο τιποτα. Μην τα πολυλογω εκοψα 5 φορες για να τρεξει καφες!!! Ετρεξε στο μονο εσπρεσσο 4-5 δευτερολεπτα στο 5ο κοψιμο. Τι παιζει δεν θελει τοσο λεπτο κοψιμο η παιζει τιποτα με την πιεση? Κόβεις πάρα πολύ λεπτο τον καφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 7 hours ago, avacan23 said: Sage και breville (ίδια εταιρεία) έχουν ενα τεραστιο μειονεκτημα μετά τα 2 έτη ο μύλος χαλάει και η μηχανή ειναι άχρηστη...διαφορετικά μια χαρά κάφε κάνουν και ειδικά η breville μαξ βγήκε προσφατα προσφορά στα 300 ευρώ απο αμαζον. συμπερασμα αν δεν ειχαν το προβλημα με το μύλο ειναι ανώτερη αγορά απο αυτόματη. Την ninja δεν την ξέρω δεν έχω άποψη. LELIT Anita PL042TEMD = 500 ΕΥΡΏ AMAZON.DE https://www.οδηγοσ-χρησησ.gr/lelit/anita-pl042temd/εγχειρίδιο Η καφετιέρα Lelit Anita PL042TEMD είναι μια συσκευή κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και προσφέρει επαγγελματική ποιότητα στην παραγωγή καφέ. Μπορεί να παράγει δύο φλιτζάνια καφέ ταυτόχρονα ενώ η πίεση της ανέρχεται σε 15 bar. Επιπλέον, διαθέτει μία θήκη για προθέρμανση φλιτζανιών και μία απορροή για τη διευκόλυνση της καθαριότητας. Επιπλέον, η Lelit Anita PL042TEMD διαθέτει έναν ανοξείδωτο ατμοποιητή για την παραγωγή αφρού γάλακτος και ένα τροχό για ευκολία στη μετακίνηση της συσκευής. Ο σχεδιασμός της είναι κομψός και στιβαρός, ενώ το μέγεθος της είναι ιδανικό για μικρούς χώρους. Συνολικά, η Lelit Anita PL042TEMD είναι μια υψηλής ποιότητας καφετιέρα κατάλληλη για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση. Η ανθεκτική κατασκευή της και η δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων της την καθιστούν μια αξιόπιστη και πρακτική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. https://www.skroutz.gr/s/16406893/Lelit-Macchine-Caffe-Anita-Epagelmatiki-Michani-Espresso-me-1-Group-P31-5xV25-5xY36-8cm-PL042TEMD.html 500€ την έχει το αμαζον μεταχειρισμένη "acceptable" με αρκετά σημάδια και χτυπήματα δηλαδή. Και υποθέτω έχει και μεταφορικά , εμένα τουλάχιστον μου βγάζει μεταφορικά. Εκτός αν παραβλέπω κάτι. Αλλά γιατί δε συνεχίζετε τη κουβέντα στο νήμα για καφετιέρες του μπλα μπλα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Παρέλαβα σήμερα, θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες. Πολύ γρήγορη αποστολή πράγματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perlepes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μου ήρθε και εμένα σήμερα η Magnifica evo, θα καθίσω το ΣΚ να την δουλέψω. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε φυλλάδιο στα ελληνικά, ενώ υπήρχανε φυλλάδια σε τουλάχιστον 20 γλώσσες. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από perlepes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, perlepes είπε Μου ήρθε και εμένα σήμερα η Magnifica evo, θα καθίσω το ΣΚ να την δουλέψω. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε φυλλάδιο στα ελληνικά, ενώ υπήρχανε φυλλάδια σε τουλάχιστον 20 γλώσσες. Online υπαρχει κανονικα.. https://www.delonghi.com/el-gr/s/ECAM292.81.B EX:2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2024 στις 9:42 ΜΜ, touristas1985 είπε Τωρα δοκιμασα την Dedica Arte που μου ηρθε (με το pressurized portafilter το αλλο δεν εχει ερθει) αρχισαμε απογοητευτικα μαλλον θελω διαβασμα! Κοβω με τον χειροκινητο μυλο τερμα λεπτο δοκιμαζω σταματαει αμεσως δεν περναει σταγονα. Δοκιμαζω λιγοτερο λεπτο κοψιμο τιποτα. Μην τα πολυλογω εκοψα 5 φορες για να τρεξει καφες!!! Ετρεξε στο μονο εσπρεσσο 4-5 δευτερολεπτα στο 5ο κοψιμο. Τι παιζει δεν θελει τοσο λεπτο κοψιμο η παιζει τιποτα με την πιεση? παιζει να σου εχει μπουκωσει το portafilter απο το πολυ ψιλό κόψιμο. πλυνε καλα ολα τα μερη του pressurized πριν την καθε επομενη προσπαθεια. Θελει αρκετα πιο χοντρο κοψιμο, σε σχεση με το bottomless. Για αυτόν το λογο σε προηγουμενο ποστ σου ειχα πει να πας σε καφεκοπτειο κ να τους πεις τι portafilter χρησιμοποιεις για να σου κανουν το αναλογο κοψιμο. εγω, που η γυναικα δεν μπορουσε να πιει απο το bottomless επειδη της φαινοταν πολυ βαρυς, αναγκαστικά χρησιμοποιουσα κ τα 2 portafilter, με αποτελεσμα να πρεπει να κοβω αλλο καφε για μενα κ αλλο για την γυναικα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από kallair 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kallair said: παιζει να σου εχει μπουκωσει το portafilter απο το πολυ ψιλό κόψιμο. πλυνε καλα ολα τα μερη του pressurized πριν την καθε επομενη προσπαθεια. Θελει αρκετα πιο χοντρο κοψιμο, σε σχεση με το bottomless. Για αυτόν το λογο σε προηγουμενο ποστ σου ειχα πει να πας σε καφεκοπτειο κ να τους πεις τι portafilter χρησιμοποιεις για να σου κανουν το αναλογο κοψιμο. εγω, που η γυναικα δεν μπορουσε να πιει απο το bottomless επειδη της φαινοταν πολυ βαρυς, αναγκαστικά χρησιμοποιουσα κ τα 2 portafilter, με αποτελεσμα να πρεπει να κοβω αλλο καφε για μενα κ αλλο για την γυναικα. Ναι την βρηκα την ακρη Με τον χειροκινητο μυλο μια χαρα παιζει με το Pressurized ωραιοτατο καφε κανει. Απο σημερα αρχιζουν οι δοκιμες με τον μυλο (graef) και το unpressurized. Οσο για την γυναικα...αιτια χωρισμου Εμενα δεν εχει πιει ποτε καφε αρα δεν εχω τετοιο θεμα απλα γκρινια τι ειναι ολα αυτα καφετερια θα ανοιξουμε εχω Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από touristas1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) λαθος Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από touristas1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Για όποιον δε πρόλαβε έχει ο Γερμανός τις delonghi με 20% επιστροφή payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Για όποιον ακόμα θέλει από το site της delonghi ισχύει η συγκεκριμένη από 449 στα 329 και έξτρα -10% άρα περίπου 290€ με άμεση αποστολή. Εγώ αυτή πήρα με τη προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-s-smart-ecam250-33-tb/p/ECAM250.33.TB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:48 μμ 41 λεπτά πριν, kostakiss είπε Για όποιον ακόμα θέλει από το site της delonghi ισχύει η συγκεκριμένη από 449 στα 329 και έξτρα -10% άρα περίπου 290€ με άμεση αποστολή. Εγώ αυτή πήρα με τη προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-s-smart-ecam250-33-tb/p/ECAM250.33.TB Είναι καλύτερη από την απλή Magnifica S ή δεν έχουν μεγάλες διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα