maou1991 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, rkb είπε Όσοι παραγγείλατε μπορείτε να πείτε σε πόσες μέρες παραλάβατε και σε ποιο μέρος; Σε εμένα για παραγγελία που έγινε την Παρασκευή 11/10 η παραγγελία έφυγε σήμερα από Ιταλία με UPS και λέει εκτιμώμενη παράδοση την επόμενη Δευτέρα 21/10 στο Βόλο... Ήλπιζα να την έχω μέσα στην εβδομάδα. Στην Αθήνα μου ήρθε μέσα σε σε μια μέρα και δεν το πίστευα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thermaikos4 είπε εμεις που την χασαμε την προσφορα περιμενουμε εντυπωσεις απο τις νεες αγορες σας για να ειμαστε ετοιμοι τις μερες της black friday magnifica evo εδω. ειμαι ακομα στην φαση που κανω δοκιμες, εχω κατασταλαξει λιγο, αλλά λογικα θα αργησω να ειμαι 100% ευχαριστημενος γιατι θελει μικρες αλλαγες την φορα. Η γυναικα ειναι τρομερα ικανοποιημενη (και εγω) με το αφρογαλα που κανει μονη της η μηχανη. ρυθμισα την μηχανη να βγαζει περιπου 30ml στο single espresso, κατεβασα το κοψιμο στο 4, και ο φρεντο εσπρεσσο που εκανα, ηταν σχετικα κοντα στα γουστα μου. καπουτσινο σουπερ (με διπλη δοση εσπρεσο). Θα δοκιμασω να το κατεβασω το κοψιμο στο 3 αλλά φοβαμαι οτι θα γινει πολυ βαρυς ο καφες για τα γουστα της γυναικας μου. Προηγουμενη μου μηχανη ήταν η delonghi dedica με bottomless portafilter και ειχα καλό μυλο la cimbali. o freddo espresso που εκανα ήταν πολυ κοντα στη γευση με αυτο της καφετέριας που εχει ιδιο καφε με αυτό που χρησιμοποιω (ipanema). Για την ευκολια χρησης, δεν το συζηταω καν. σε 3 λεπτα εχεις ετοιμο το καφε σου. Εχεις στο ψυγειο το δοχειακι γεματο με το γαλα, το κουμπωνεις στην καφετιερα κ πατας καπουτσινο. Αν τον θες πιο δυνατο, πατας να ριξει αλλη μια δοση εσπρεσσο. Ειδικα τα πρωινα που πρεπει να ετοιμαστεις γρηγορα κ να φυγεις, ειναι σωτηριο το να μην εχεις να ετοιμασεις καφε. 26 λεπτά πριν, rkb είπε Όσοι παραγγείλατε μπορείτε να πείτε σε πόσες μέρες παραλάβατε και σε ποιο μέρος; Σε εμένα για παραγγελία που έγινε την Παρασκευή 11/10 η παραγγελία έφυγε σήμερα από Ιταλία με UPS και λέει εκτιμώμενη παράδοση την επόμενη Δευτέρα 21/10 στο Βόλο... Ήλπιζα να την έχω μέσα στην εβδομάδα. παραγγελια 9/10, απογευμα. 11/10 μου ειχε παραδωθει με ups στην περιοχη του πειραια. Αν θυμαμαι τα βηματα, απο ιταλια εγραψε οτι πηγε γερμανια κ εφτασε ελλαδα 11/10 πρωι. μεσημερι μου την ειχαν παραδωσει. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από kallair 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου για οποιον θελει παντως εχει ο γερμανος cashback με payzy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, kallair είπε magnifica evo εδω. ειμαι ακομα στην φαση που κανω δοκιμες, εχω κατασταλαξει λιγο, αλλά λογικα θα αργησω να ειμαι 100% ευχαριστημενος γιατι θελει μικρες αλλαγες την φορα. Η γυναικα ειναι τρομερα ικανοποιημενη (και εγω) με το αφρογαλα που κανει μονη της η μηχανη. ρυθμισα την μηχανη να βγαζει περιπου 30ml στο single espresso, κατεβασα το κοψιμο στο 4, και ο φρεντο εσπρεσσο που εκανα, ηταν σχετικα κοντα στα γουστα μου. καπουτσινο σουπερ (με διπλη δοση εσπρεσο). Θα δοκιμασω να το κατεβασω το κοψιμο στο 3 αλλά φοβαμαι οτι θα γινει πολυ βαρυς ο καφες για τα γουστα της γυναικας μου. Προηγουμενη μου μηχανη ήταν η delonghi dedica με bottomless portafilter και ειχα καλό μυλο la cimbali. o freddo espresso που εκανα ήταν πολυ κοντα στη γευση με αυτο της καφετέριας που εχει ιδιο καφε με αυτό που χρησιμοποιω (ipanema). Για την ευκολια χρησης, δεν το συζηταω καν. σε 3 λεπτα εχεις ετοιμο το καφε σου. Εχεις στο ψυγειο το δοχειακι γεματο με το γαλα, το κουμπωνεις στην καφετιερα κ πατας καπουτσινο. Αν τον θες πιο δυνατο, πατας να ριξει αλλη μια δοση εσπρεσσο. Ειδικα τα πρωινα που πρεπει να ετοιμαστεις γρηγορα κ να φυγεις, ειναι σωτηριο το να μην εχεις να ετοιμασεις καφε. παραγγελια 9/10, απογευμα. 11/10 μου ειχε παραδωθει με ups στην περιοχη του πειραια. Αν θυμαμαι τα βηματα, απο ιταλια εγραψε οτι πηγε γερμανια κ εφτασε ελλαδα 11/10 πρωι. μεσημερι μου την ειχαν παραδωσει. Πράγματι αυτή είναι η διαδρομή, εμένα έφτασε στα Σπάτα σήμερα το πρωί, οπότε αν ήμουν στην Αττική προλάβαιναν να την παραδώσουν ακόμη και σήμερα. Ελπίζω να μην χρειαστεί πάνω από 2 μερες για το Αθήνα-Βόλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kwnstantinoc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Παιδιά έχει ακόμη σε προσφορά 2 καφετιέρες η delongi : -24% την dinamica plus https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-mīchanή-kafe-dinamica-plus-ecam370-85-sb/p/ECAM380.85.SB και η eletta evo -11% https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-kapoytsίno-eletta-cappuccino-evo-ecam46-860-b/p/ECAM46.860.B Αν αξίζει δεν ξέρω. Η Ninja υπάρχει στο αμαζον.δε για προπαραγγελία ε δωρεάν μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Για να κρατήσω λίγο το θέμα ανοιχτό. Με 200 ευρώ μια τίμια λύση από αμαζον Γερμανίας για τίμιο καφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλο! Εγω οπως ειπα πηρα την 885 (και ηρθε μεσα σε 2 μερες θα την ανοιξω σημερα). Για μυλο τωρα με τρωει...αυτος ο CM502 τι λεει? Ελεγα για Graef CM702 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Βλέπω έβαλες εικονίδιο confused.. τι σε μπερδεύει να σε βοηθήσω; είναι με απόλυτο κριτήριο τα λεφτά ή πιο οικονομική λύση που θα αντέξει στο χρόνο και θα πίνεις τίμιο καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Με 21% απο τις 334 κριτικες στο αμαζον, να ειναι με 1 αστερι, δεν νομιζω να το εμπιστευομουν τον μυλο αυτόν. επισης διαβασα καποιες κριτικες οτι δεν κοβει αρκετα ψιλά για εσπρεσσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ποτέ δεν προτείνω κάτι από κριτικές Σκρουτζ ή αμαζον. Ασχολούμαι με το σπορ και προτείνω ένα τίμιο μύλο κάτω από 100 ευρώ που θα κάνε δουλειά. Ήθελα να προτείνω ένα πακέτο που όποιος το πάρει θα κάνει τίμιο καφέ. Όποιος θέλει με εμπιστεύεται. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από avacan23 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 19 minutes ago, avacan23 said: Βλέπω έβαλες εικονίδιο confused.. τι σε μπερδεύει να σε βοηθήσω; είναι με απόλυτο κριτήριο τα λεφτά ή πιο οικονομική λύση που θα αντέξει στο χρόνο και θα πίνεις τίμιο καφέ. απλα ελεγα μηπως να παω σε Graef CM702...η διαφορα δεν ειναι μεγαλη μαξ 20-30 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου https://www.technikzuhause.de/testbericht/5-kaffeemuehlen-von-100-bis-250-euro-im-test/ Αν θες μόνο μύλο πες μου να σου προτείνω κάτι καλυτεροΖ αυτός εδώ είναι μόνο για όποιο έχει πολύ σφιχτό μπατζετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 13 minutes ago, avacan23 said: https://www.technikzuhause.de/testbericht/5-kaffeemuehlen-von-100-bis-250-euro-im-test/ Αν θες μόνο μύλο πες μου να σου προτείνω κάτι καλυτεροΖ αυτός εδώ είναι μόνο για όποιο έχει πολύ σφιχτό μπατζετ Ε και εγω δεν θελω να παω πανω απο 100...Οριακα ειμαι απο τις κριτικες να παρω αυτον τον Adler https://www.skroutz.gr/s/41636025/Adler-AD-4450-Ilektrikos-Mylos-Kafe-300W-me-CHoritikotita-300gr-kai-31-Epipeda-Alesis-Mayros.html?from=catspan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kwnstantinoc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, avacan23 είπε ποτέ δεν προτείνω κάτι από κριτικές Σκρουτζ ή αμαζον. Ασχολούμαι με το σπορ και προτείνω ένα τίμιο μύλο κάτω από 100 ευρώ που θα κάνε δουλειά. Ήθελα να προτείνω ένα πακέτο που όποιος το πάρει θα κάνει τίμιο καφέ. Όποιος θέλει με εμπιστεύεται. Δώσε παρακαλώ τα φώτα σου τι θα έπαιρνες με 500-750 για καλό καφέ στο γραφείο. Είτε φουλ αυτόματη είτε ημιαυτόματη, σίγουρα να κάνει και καλό αφρόγαλο και ιδανικά να κάνουμε και κρύους καφέδες το καλοκαίρι με καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με τον καφέ νωρίτερα, εδώ και 2 εβδομάδες που ψάχνω έχω διαβάσει πάρα πολλά άρθρα και ακούσει πολλά video στο youtube σχετικά, όμως εσύ που γνωρίζεις προσωπικά θα με βοηθήσεις περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δυστυχώς αν ψάχνεις για μηχανή του τεμπέλη δλδ να τα κάνει όλα με ένα κουμπί δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που θα κάνει αυθεντικό εσπρέσο. Πάρε μια αυτόματη με δυνατότητα κρύας εκχείλισης δλδ μια μηχανή που θα μπορείς να φτιάξει αυτόματα με ένα κουμπί πολλά διαφορετικά είδη καφέ. αλλά δε μπορώ να σου πω να δώσεις πάνω από 350 ευρώ σε αυτόματη… δε μου πάει .. στο γραφείο εγώ έχω μια μανιφικα. Για παράδειγμα αυτή εδώ https://www.delonghi.com/el-gr/eletta-explore-aytόmatī-kafetiέra-ecam450-86-t/p/ECAM450.86.T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα