perlepes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Καλησπέρα, παρήγγειλα και εγώ την Magnifica evo στα 386,91 €, μετά την προσφορά και το κουπονι με το newsletter -10% που είπε ο φίλος παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, Kwnstantinoc είπε Καλησπέρα! Εάν επιτρέπεται τι θα κοιτούσες στα χρήματα της Dinamica plus? Και γιατί όχι καμία αυτόματη? Να φανταστώ sage? Με ενδιαφέρει να πάρω στα χρήματα της Dinamica μια καλή αυτόματη και είμαι ένα βήμα πριν πάρω την τελική απόφαση. Σε Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Nαι σε αυτα τα χρηματα θα ξεκινουσα να κοιταω για καποια sage. Δεν θα ήταν αυτόματη προφανως (κανει καπου 1200 η σχεδον αυτόματη λυση της) αλλά θα εκανε καλυτερο καφε. ο λογος που θα κοιτουσα σε sage ειναι οτι οι μηχανες εσπρεσσο της delonghi, εσωτερικα ειναι ιδιες. δεν θα παω να της δωσω 600-700-800 ευρώ για να εχω ιδιο μυλο κ τα παντα εσωτερικα, με την μηχανη των 300 ευρώ, απλα για να εχω περισσοτερους αυτοματισμους κ να μου δουλευει ο μυλος 1-2 δευτερολεπτα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Ενέδωσα κι εγώ στην προσφορά και παρήγγειλα μία Magnigifica S Smart, πρώτη φορά σε αυτόματη για το γραφείο μετά από διάφορες καφετιέρες με κάψουλες. Ελπίζω να άξιζε η αγορά, τώρα πρέπει να δω για κόκκους καφέ... γενικά μου αρέσουν οι πιο ήπιοι και όχι οι όξινοι, δεκτές οι προτάσεις, θα δω και το αντίστοιχο θέμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την πληροφορία της προσφοράς και το έξτρα 10% με την εγγραφή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Καλορίζικη και καλούς καφέδες! Όταν άνοιξα το θέμα ο σκοπός ήταν αυτός ακριβώς, έστω κι ένας να φύγει από τις κάψουλες και το μπαγιάτικο καφέ. Για καφέ θα το βρεις μόνο σου διάβασε και το θέμα που άνοιξα για την παγκόσμια μέρα του καφέ όπου πολλοί κάνουν προτάσεις. σήμερα άνοιξα αυτόν τον καφέ στη φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 10 minutes ago, avacan23 said: Καλορίζικη και καλούς καφέδες! Όταν άνοιξα το θέμα ο σκοπός ήταν αυτός ακριβώς, έστω κι ένας να φύγει από τις κάψουλες και το μπαγιάτικο καφέ. Για καφέ θα το βρεις μόνο σου διάβασε και το θέμα που άνοιξα για την παγκόσμια μέρα του καφέ όπου πολλοί κάνουν προτάσεις. σήμερα άνοιξα αυτόν τον καφέ στη φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Άριστοι οι handpickers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Εγώ πάντως από τη Magnifica Start δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ούτε με τη γεύση καφέ που βγάζει, ούτε από το αφρόγαλα που κάνει, ούτε από τα υλικά κατασκευής. Και δεν είναι ότι έχω τρελές απαιτήσεις. Σε γεύση ο καφές δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτόν που έβγαζε το μπρίκι τον 30€. Απλά έχει σημαντικά πιο εύκολη διαδικασία για να βγει. Και από τεχνικά θέματα. ενώ έχει νερό, βγάζει συνέχεια ένδειξη ότι το δοχείο είναι άδειο. Την έστειλα στο service του Πλαισίου και λένε ότι έχει πρόβλημα στην αντλία νερού. Προσωπικά, το συγκεκριμένο μοντέλο δε το προτείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, rkb είπε Ενέδωσα κι εγώ στην προσφορά και παρήγγειλα μία Magnigifica S Smart, πρώτη φορά σε αυτόματη για το γραφείο μετά από διάφορες καφετιέρες με κάψουλες. Ελπίζω να άξιζε η αγορά, τώρα πρέπει να δω για κόκκους καφέ... γενικά μου αρέσουν οι πιο ήπιοι και όχι οι όξινοι, δεκτές οι προτάσεις, θα δω και το αντίστοιχο θέμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την πληροφορία της προσφοράς και το έξτρα 10% με την εγγραφή! Δοκίμασε καφέδες 90-10 , πχ dimello Capri. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου υπάρχει κάποια μηχανή που να φτιάχνει καλή ζεστή σοκολάτα? δεν το έχω ψάξει το θέμα γιατί δεν πίνω καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Λέω να δοκιμάσω το https://contecafe.gr/ που προτάθηκε σε άλλο topic μιας και βρίσκομαι στο Βόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, rkb είπε Λέω να δοκιμάσω το https://contecafe.gr/ που προτάθηκε σε άλλο topic μιας και βρίσκομαι στο Βόλο. Αν θες να πιεις εγγυημενα δοκιμασμενα ισορροπημενους και καθολου οξινους..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 15 hours ago, kallair said: Η ουσιαστικη διαφορα ειναι στο οτι στους 3 κοκκους, η δοση ειναι καπου 16 γραμμάρια καφε αντι για καπου 14 γραμμάρια που ειναι η evo. Για καποιον που ειναι ψείρας, θα τα εδινε. Εσυ ξερεις αν εισαι τοσο απαιτητικός στον καφε σου. Στα συγκριτικα που εχω δει, βγαζει πολυ τιμιο αποτελεσμα η evo. Kατασκευαστικα μέσα, ειναι ίδιες. Δεν την ξερω την μηχανη, αλλα πιστευω πως το προβλημα δεν ειναι στο ποσο καφε χωραει το πορταφιλτερ. Αλλα οι αναλογιες που βγαζουν(παιρνω ως παραδειγμα την philips που εχω δοκιμασει). Θελω να πω, μπoρουν να βγαλουν 1:2 του κλασικου εσπρεσσο?Η phillips εαν και δεν εχω ζυγισει τον καφε θα ελεγα πως δεν βγαζει κατω απο 1:3, ισως και να τεινει προς 1:4. -Δεν ειμαι εναντια σε τετοιου ειδους μηχανες, καλυτερο καφε κανουν απο καψουλα (αυτες παιζει να βγαζουν 1:6) ειδικα οταν δεν υπαρχει χρονος/ορεξη και σιγουρα για συνθηκες γραφειου ειναι οτι καλυτερο- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, @topos είπε Δεν την ξερω την μηχανη, αλλα πιστευω πως το προβλημα δεν ειναι στο ποσο καφε χωραει το πορταφιλτερ. Αλλα οι αναλογιες που βγαζουν(παιρνω ως παραδειγμα την philips που εχω δοκιμασει). Θελω να πω, μπoρουν να βγαλουν 1:2 του κλασικου εσπρεσσο?Η phillips εαν και δεν εχω ζυγισει τον καφε θα ελεγα πως δεν βγαζει κατω απο 1:3, ισως και να τεινει προς 1:4. -Δεν ειμαι εναντια σε τετοιου ειδους μηχανες, καλυτερο καφε κανουν απο καψουλα (αυτες παιζει να βγαζουν 1:6) ειδικα οταν δεν υπαρχει χρονος/ορεξη και σιγουρα για συνθηκες γραφειου ειναι οτι καλυτερο- Καναμε αναφορα στον καφε, επειδη καναμε συγκριση αναμεσα σε 3 μοντελα της ιδιας εταιρειας, ποιες ειναι οι διαφορες της, για να βοηθησουμε τον φιλο ποια να διαλεξει. Προφανως σε ολες αυτες τις αυτοματες μηχανες το προβλημα ειναι οι αναλογιες για να βγει σωστη αναλογια καφε. κ εγω νομιζω οτι δεν μπορει να βγαλει κατω απο 1:3. σε βιντεο που εχω δει, οι αναλογιες που παιζει ειναι καπου μεταξυ 1:3 κ 1:3,5. Στα του θεματος, ηρθε χθες μεσημερι η magnifica evo, δεν ειχα πολυ χρονο για να παιξω/δοκιμασω τι καφε βγαζει. Αλλα προβλεπω να μου παρει καιρο μεχρι να καταφερω να βγαλω καφε ισαξιο με την dedica με bottomless portafiler που ειχα μεχρι τωρα. Κοκκους χρησιμοποιω αυτους. οταν ηταν αδεια η μηχανη πριν ριξω τους κοκκους, το ρυθμισα κατευθειαν στο 1,5 τον μυλο. Πρωτη προσπαθεια, απολυτη αποτυχια, δεν εβγαζε καν καφε κ εβγαζε σφαλμα (μινι εγκεφαλικο μην την χαλασα που το ρυθμισα ετσι). επομενες προσπαθειες ανεβαζα το κοψιμο σιγα σιγα, στο 3 εβγαλε ελαχιστο, τελικα το πηγα στο default στο 5 κ εβγαλε καφε. Διαβασα στο reddit oτι οι περισσοτεροι δεν μπορουσαν να πανε κατω απο 3,5-4 τον μυλο και απορουσαν πώς στα βιντεο σε εκεινους παει μεχρι το 1,5 και τους βγαζει κανονικα καφε. η default ρυθμιση του single espresso ειναι στα 40ml, καλο ειναι να το ρυθμισετε στα 30ml. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Η αυτόματη ποτέ δεν θα βγάλει καφέ ισάξιο με ημιαυτόματο + μύλο αν φυσικά ξέρεις να την δουλεύεις. Την ευκολία πληρώνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για την καλύτερη φθηνή λύση σε χειροκίνητη. Εγώ δυστυχώς κάτω από 1000 ευρώ δεν έχω να προτείνω κάτι σε πακέτο μηχανή και μύλο.. έτρεχε η προσφορά delonghi και στο πακέτο dedica μαζί με μύλο που είναι στα 449ευρω και την είχαν βάλει με έκπτωση στα 329 ευρώ. Αλλά την έβγαλαν δυστυχώς. Αν ίσχυε θα την πρότεινα.. έβγαλε και το πλαίσιο ένα σαπάκι της izzy με ενσωματωμένο μύλο και δώρο 4 κιλά καφέ στα 179 ευρώ. Αν έχει σφιχτό μπάτζετ κάποιος ας τη δει κι αυτό και στη χειρότερη του μένει ο καφές .. προσωπικά έψαχνα για breville ή sage αλλά μόλις λήξει η εγγύηση λένε ότι χαλάει ο μύλος τους και πάνε για πέταμα.. οπότε όποιος δε θέλει να δώσει 1000 ευρώ ας δώσει 300 να πίνει φρέσκο καφέ σε αυτόματη και να γλιτώσει τις κάψουλες. στο Black Friday σίγουρα θα έχει καλές προσφορές ειδικά από αμαζον Γερμανίας που δεν έχει μεταφορικά πιστεύω. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από avacan23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 20 minutes ago, avacan23 said: Πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για την καλύτερη φθηνή λύση σε χειροκίνητη. Εγώ δυστυχώς κάτω από 1000 ευρώ δεν έχω να προτείνω κάτι σε πακέτο μηχανή και μύλο.. έτρεχε η προσφορά delonghi και στο πακέτο dedica μαζί με μύλο που είναι στα 449ευρω και την είχαν βάλει με έκπτωση στα 329 ευρώ. Αλλά την έβγαλαν δυστυχώς. Αν ίσχυε θα την πρότεινα.. έβγαλε και το πλαίσιο ένα σαπάκι της izzy με ενσωματωμένο μύλο και δώρο 4 κιλά καφέ στα 179 ευρώ. Αν έχει σφιχτό μπάτζετ κάποιος ας τη δει κι αυτό και στη χειρότερη του μένει ο καφές .. προσωπικά έψαχνα για breville ή sage αλλά μόλις λήξει η εγγύηση λένε ότι χαλάει ο μύλος τους και πάνε για πέταμα.. οπότε όποιος δε θέλει να δώσει 1000 ευρώ ας δώσει 300 να πίνει φρέσκο καφέ σε αυτόματη και να γλιτώσει τις κάψουλες. στο Black Friday σίγουρα θα έχει καλές προσφορές ειδικά από αμαζον Γερμανίας που δεν έχει μεταφορικά πιστεύω. Η φτηνότερη λύση σε μύλο δυστυχώς είναι από Κίνα. Δεν πλησιάζει καλούς μύλους αλλά για κάτω από 200€ αξίζει. Hibrew g5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα