tolhc1234 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Έχουμε καμία πληροφορία/γνώμες πώς είναι η σχολή; Δεν με ενδιαφέρει επαγγελματική αποκατάσταση αλλά σαν hobby/δια βιου μαθηση κλπ οπότε με ενδιαφέρει πιο πολύ αν τα μαθήματα/καθηγητές είναι καλοί (επαγγελματίες) και εάν μαθαίνεις πράγματα. Και για να προλάβω, το ξέρω ότι θεωρητικά μπορώ να πάρω courses και να μάθω πάνω κάτω τα ίδια αλλά σε αυτή τη φάση προτιμώ κάτι δια ζώσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 12 hours ago, tolhc1234 said: Έχουμε καμία πληροφορία/γνώμες πώς είναι η σχολή; Δεν με ενδιαφέρει επαγγελματική αποκατάσταση αλλά σαν hobby/δια βιου μαθηση κλπ οπότε με ενδιαφέρει πιο πολύ αν τα μαθήματα/καθηγητές είναι καλοί (επαγγελματίες) και εάν μαθαίνεις πράγματα. Και για να προλάβω, το ξέρω ότι θεωρητικά μπορώ να πάρω courses και να μάθω πάνω κάτω τα ίδια αλλά σε αυτή τη φάση προτιμώ κάτι δια ζώσης. εδω βρεσυ αν ρωτησεις σε ομοσπονδιες αθληματων (μπαλα, ποδηλατο κτλ) νομιζω ετησια πλεον προσφερουν μαθηματα προπονητικης (προφανως εξειδικευμενα σε εκεινο το αθλημα) με απειροελαχιστο κοστος και προφανως αναγνωρισμενο απο ΓΓΑ. Ασε που μπορεις να ανεβεις επιπεδο και να αποκατασταθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolhc1234 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εδω βρεσυ αν ρωτησεις σε ομοσπονδιες αθληματων (μπαλα, ποδηλατο κτλ) νομιζω ετησια πλεον προσφερουν μαθηματα προπονητικης (προφανως εξειδικευμενα σε εκεινο το αθλημα) με απειροελαχιστο κοστος και προφανως αναγνωρισμενο απο ΓΓΑ. Ασε που μπορεις να ανεβεις επιπεδο και να αποκατασταθεις Λίγο που το έψαξα για ποδόσφαιρο - το οποίο ήταν το μόνο που βρήκα κάτι σχετικό, εύκολα - αλλά φάνηκε πολύ περισσότερο involved. Επίσης, έχω την ιδέα ότι πρέπει να είσαι και κάπως μέσα στον χώρο (εξασκώντας ήδη το άθλημα δηλαδή). Τέλος, δεν βρήκα κάπου ώρες αλλά θα υποθέσω ότι είναι πρωινές το οποίο σίγουρα δεν γίνεται καθώς εργάζομαι, κι όπως έγραψα δεν με απασχολεί η απασχολησιμότητα (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, οκ αν με την τριβή δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία πιο vfm μακροχρόνια από τη τωρινή μου απασχόληση, το βλέπουμε αλλά doubt it) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Γραψε ποιο αθλημα μπας και σε βοηθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα