vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου On 11/10/2024 at 20:55, AnnTt said: Punto τα έχει φοβηθεί το μάτι μου ότι έχω δει είναι σε άθλια κατάσταση ( εννοείται φταίει και ο ιδιοκτήτης τους)…Yaris νόμιζα ότι ήμουν προκατειλημμένη είδα 4 και τα 4 έκαιγαν λάδια και fiesta έχω δει δεκάδες και τα περισσότερα έχουν θέμα με το τιμόνι…ενδεχομένως να είμαι απλά άτυχη μέχρι στιγμής αλλά πάλι καλα έχω καλό μηχανικό…αύριο θα κοιταξει το fiesta και ας ελπίσουμε να βγει καλό…δεν περιμένω να πάρω αμάξι κούτα αλλά κάπου ώπα…fiesta που έχει έρθει από νησι μέσα στην σκουριά πάνω κάτω του 09 μου έλεγε 6 χιλιάρικα ακατέβατα..ε όχι! To swift λέει γενικά έχετε κάποια άποψη; Ευχαριστώ πολύ ωστόσο για τις συμβουλές! το fiesta που ψαχνεις 2004-2008 μοντ ειχε μια φιλη μου: γενικα αξιοπιστο αυτοκινητο πολης. Μια φορα στο τοσο βγαζει ταξιδι αλλα μη περιμενεις να βγαλει φωτια στο δρομο. Εχει γενικα φτωχο εξοπλισμο οποτε δωσε και εκει βαση. Απο εκει και περα μου ειχε πει οτι ειχε καποια ακριβα ανταλλακτικα σερβις αλλα δε ξερω τι εννοουσε. Για τη κολωνα ειναι κλασσικο θεμα που βγαζουν, αν ειναι ηλεκτρικο το τιμονι θα σου βγει λιγο πιο ακριβο. Γενικα για επιδιορθωση της κολωνας ειναι απο 300->800 (300 με υδραυλικο και κανα 150-200 να βρεις το ανταλλακτικο). Τα swift ειναι πολυ καλυτερα τοσο σε αξιοπιστια οσο και σε χωρους. Λενε οτι εχουν θεμα με το συμπλεκτη (τρωνε σα στραγαλι) και οτι επισης καποια ανταλλακτικα ειναι ακριβα. Και στις 2 περιπτωσεις αν κανεις τακτικο σερβις δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 14/10/2024 στις 9:39 ΠΜ, vamvakoolas είπε το fiesta που ψαχνεις 2004-2008 μοντ ειχε μια φιλη μου: γενικα αξιοπιστο αυτοκινητο πολης. Μια φορα στο τοσο βγαζει ταξιδι αλλα μη περιμενεις να βγαλει φωτια στο δρομο. Εχει γενικα φτωχο εξοπλισμο οποτε δωσε και εκει βαση. Απο εκει και περα μου ειχε πει οτι ειχε καποια ακριβα ανταλλακτικα σερβις αλλα δε ξερω τι εννοουσε. Για τη κολωνα ειναι κλασσικο θεμα που βγαζουν, αν ειναι ηλεκτρικο το τιμονι θα σου βγει λιγο πιο ακριβο. Γενικα για επιδιορθωση της κολωνας ειναι απο 300->800 (300 με υδραυλικο και κανα 150-200 να βρεις το ανταλλακτικο). Τα swift ειναι πολυ καλυτερα τοσο σε αξιοπιστια οσο και σε χωρους. Λενε οτι εχουν θεμα με το συμπλεκτη (τρωνε σα στραγαλι) και οτι επισης καποια ανταλλακτικα ειναι ακριβα. Και στις 2 περιπτωσεις αν κανεις τακτικο σερβις δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.... με το fiesta του 2007 είχα πάει 2 φορές Πολωνία από Αθήνα. αυτό που μου έβγαλε εμένα στα 11 χρόνια που το είχα ήταν δυο φορές ρωγμή στο παγούρι του ψυκτικού και μία φορά αλλαγή θερμοστάτη γιατί έχανε ψυκτικό (αυτό πριν τα ταξίδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα