Προς το περιεχόμενο

Γυρισμένα χιλιόμετρα από μαντρα

barman_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω εδώ και καιρό για αυτοκίνητο και έχω πετύχει 3 περιπτώσεις, η μία μόλις τώρα, που αυτοκίνητο που είχα αποθηκεύσει και είχα μιλήσει, να πωλείται λίγες εβδομάδες μετά με τα μισά χιλιόμετρα από μαντρα. Έχω φωτογραφίες κρατημενες με τα σωστά χιλιόμετρα, κτεο κτλ. Πιστεύετε αξίζει να γίνει κάποια καταγγελία? Προσωπικά είναι ο λόγος που δεν θα αγόραζα ούτε μπισκότο από μαντριά. 

Γνώμες? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, barman_ είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω εδώ και καιρό για αυτοκίνητο και έχω πετύχει 3 περιπτώσεις, η μία μόλις τώρα, που αυτοκίνητο που είχα αποθηκεύσει και είχα μιλήσει, να πωλείται λίγες εβδομάδες μετά με τα μισά χιλιόμετρα από μαντρα. Έχω φωτογραφίες κρατημενες με τα σωστά χιλιόμετρα, κτεο κτλ. Πιστεύετε αξίζει να γίνει κάποια καταγγελία? Προσωπικά είναι ο λόγος που δεν θα αγόραζα ούτε μπισκότο από μαντριά. 

Γνώμες? 

Και πως τα κατεβάζουν τώρα;;; Δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ή είναι εισαγωγής;;

1 hour ago, papoys1 said:

Και πως τα κατεβάζουν τώρα;;; Δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ ή είναι εισαγωγής;;

Το συγκεκριμένο που έχω δει είναι ελληνικό. Δεν ξέρω τι κάνουν με το κτεο. Μπορείς άραγε στο κτεο να πάρεις να ρωτήσεις τα χιλιόμετρα? 

Νομίζω πρέπει να το περάσεις από έλεγχο για να σου δώσουν τα χιλιόμετρα των προηγούμενων ελέγχων.

Αν όχι πλήρη, έναν πιο απλό, κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται.

14 ώρες πριν, barman_ είπε

Γνώμες? 

1.Υπάρχει η περίπτωση να είχαν γράψει λάθος στην αρχική αγγελία τα χλμ και όταν το κατάλαβαν να το διόρθωσαν.

2.Υπάρχει η περίπτωση να κατέβασαν τα χλμ σκεπτόμενοι ότι όταν το περάσει Κτεο ο αγοραστής και καταλάβει τι έγινε, να ποντάρουν στο ότι μπορεί να μην ασχοληθεί.

Σε κάθε περίπτωση εσύ δεν είσαι άμεσα θιγόμενος ή εξαπατημένος γιατί δεν είχες κάποια συναλλαγή μαζί του. 

Αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις την αγγελία ως πιθανόν παραπλανητική στο σάητ που τη φιλοξενεί και ενδεχομένως να κάνεις και καταγγελία στον ΣτΚ και στο Υπουργείο Μεταφορών. Το αν ασχοληθούν ή όχι είναι άλλο θέμα. 

• Like 2

Το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά ΚΤΕΟ , ενοικιάστηκε τους καλοκαιρινούς μήνες σε κάποιο νησί και στην επιστροφή επανέφεραν το χιλιομετρητη εκεί που ήθελαν. Κάθε αρχή σεζόν εκατοντάδες μεταχειρισμένα τα προωθούν στη Ζάκυνθο και Κεφαλονιά για ενοικίαση και τέλος τα επιστρέφουν. Τα βλέπω στο λιμάνι της Κυλλήνης από όπου φορτώνονται και ξεφορτώνονται στα πλοία!

• Like 3

1 hour ago, Nabuko said:

1.Υπάρχει η περίπτωση να είχαν γράψει λάθος στην αρχική αγγελία τα χλμ και όταν το κατάλαβαν να το διόρθωσαν.

2.Υπάρχει η περίπτωση να κατέβασαν τα χλμ σκεπτόμενοι ότι όταν το περάσει Κτεο ο αγοραστής και καταλάβει τι έγινε, να ποντάρουν στο ότι μπορεί να μην ασχοληθεί.

Σε κάθε περίπτωση εσύ δεν είσαι άμεσα θιγόμενος ή εξαπατημένος γιατί δεν είχες κάποια συναλλαγή μαζί του. 

Αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις την αγγελία ως πιθανόν παραπλανητική στο σάητ που τη φιλοξενεί και ενδεχομένως να κάνεις και καταγγελία στον ΣτΚ και στο Υπουργείο Μεταφορών. Το αν ασχοληθούν ή όχι είναι άλλο θέμα. 

πως υπαρχει τετοια περιπτωση οταν εχω τα χαρτια απο το προγηουμενο που γραφουν τα σωστα?που ειναι καποια 200κ επανω?

7 λεπτά πριν, barman_ είπε

πως υπαρχει τετοια περιπτωση οταν εχω τα χαρτια απο το προγηουμενο που γραφουν τα σωστα?που ειναι καποια 200κ επανω?

Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που έγραψες. 

Εφόσον είναι καινούργια,  υποχρέωση για κτεο  έχουν στην 4ετια, οπότε καταλαβαίνετε...Αργότερα μπορούν να κατεβάσουν στα χλμ του κοντινότερου κτεο.

46 minutes ago, Nabuko said:

Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που έγραψες. 

Θα τα γράψω σε πιο απλά ελληνικά. 

Το αμάξι από ιδιώτη που είχα δει αγγελία και μιλήσει είχε περίπου 350 χιλιάδες χιλιόμετρα. 

Το ίδιο αμάξι το πουλάει μαντρας με 170 χιλιάδες χιλιόμετρα, περίπου ένα δύο μήνες μετά 

Πως λοιπόν μπορεί να είχε γραφτεί λάθος στην πρώτη αγγελία τα 350κ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, barman_ είπε

Και τα προηγούμενα απλά ήταν αλλά δεν έβγαζαν νόημα

6 λεπτά πριν, barman_ είπε

Δε θα κάτσουμε να κάνουμε τον ντετέκτιβ κάθε φορά που ανοίγετε θέματα και γράφετε τα μισά.

Γι' αυτό ανέφερα 2 πιθανές περιπτώσεις (που όλως τυχαίως αγνόησες την 2η)

Επεξ/σία από Nabuko

15 ώρες πριν, barman_ είπε

Το αμάξι από ιδιώτη που είχα δει αγγελία και μιλήσει είχε περίπου 350 χιλιάδες χιλιόμετρα. 

Το ίδιο αμάξι το πουλάει μαντρας με 170 χιλιάδες χιλιόμετρα, περίπου ένα δύο μήνες μετά 

Πιθανό ενδεχόμενο. Το έβαλε αγγελία ο ιδιώτης σύμφωνα με το χιλιομετρητή ενδεχομένως καινούργιο να μην είχε περάσει ΚΤΕΟ για 4ετία το πήρε χαμπάρι ο μαντρας κατέβασε τα χιλιόμετρα εκεί που ήθελε και πήγε να το περάσει ή θα περάσει όταν ερθει η ώρα του.

Αν είναι έτσι δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι γιατί δεν είναι κάπου επίσημα καταγεγραμμένα προηγούμενα χιλιόμετρα εκτός και το παραδεχτεί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αλλά σιγά να μην το κάνει. Δεν τον συμφέρει.😁Μόνο σε αντιπροσωπία αν έκανε σέρβις ή βιβλίο μεταβολών αλλά φτιάχνουν καινούργιο όπως το θέλουν και σιγά μη σου πουν την αλήθεια.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

350κ κμ σε 4 ετη το λες κ υπερβολη ακομη κ γ ταξι.. οποτε παιζουμε με μαντεψιες γιατι νιωθει οτι θα μπλεξει.. ;) αυτη την στιγμη υπαρχουν καμια 15αρια μαντραδες στην αττικη π πουλανε μονιμα πειραγμενα ή αχρηστα ,π εχουν καταδικαστικες αποφασεις  ,που εχουν φαει προκαταβολες,π βαφουν με σπρει μοκετες..τα ονοματα ειναι γνωστα..καπου τα εχω γραψει κ εδω..

γενικα οποιος δεν αφηνει ελεγχο απο εξ συνεργατη τυπου spot,autoreport,dekra  ή δεν φερνει αμαξι στο συνεργειο π θες πας στον επομενο...οποιος δεν σ στελνει αρχικη αδεια της 1ης χωρας,χαρτι πληρωμενου εκτελωνισμου+μεμο πας στο επομενο.-

Εισαι σιγουρος πως  το κτεο ειχε τα 300κ+ km  ή αναφερεσαι σε αυτα βαση κοντερ? Παρολ αυτα το κτεο δεν απαγορευει τα πειραγμενα κμ..απλα αναφερει στο χαρτι ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΔΙΑΝΥΘΕΝΤΩΝ ΧΛΜ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Στις 10/10/2024 στις 2:48 ΜΜ, adsl2+ είπε

Το αυτοκίνητο πέρασε κανονικά ΚΤΕΟ , ενοικιάστηκε τους καλοκαιρινούς μήνες σε κάποιο νησί και στην επιστροφή επανέφεραν το χιλιομετρητη εκεί που ήθελαν. Κάθε αρχή σεζόν εκατοντάδες μεταχειρισμένα τα προωθούν στη Ζάκυνθο και Κεφαλονιά για ενοικίαση και τέλος τα επιστρέφουν. Τα βλέπω στο λιμάνι της Κυλλήνης από όπου φορτώνονται και ξεφορτώνονται στα πλοία!

Χωρις να αλλαξουν ιδιοκτήτη στην αδεια ?  Ποιος τα δινει για ενοικιαση ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...