venuets Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Έχω την Cosmote Fiber 500 Mbps 42.90€ (Διατηρώ και Κινητό με όλα απεριόριστα). από όσο άκουσα από διάφορες πηγές υπάρχει και πιο οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο γενικότερα η είναι σε συγκεκριμένα άτομα η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Αυτή είναι η καινούρια τιμή. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη προσφορά. Πάντως πάγιο δώρο δε δίνουν που ρώτησα. Μόνο σε πακέτα triple play. Το μόνο που δίνουν είναι λεπτά ομιλίας αν έχεις καρτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andresalonika Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Στις 9/10/2024 στις 10:34 ΜΜ, venuets είπε Έχω την Cosmote Fiber 500 Mbps 42.90€ (Διατηρώ και Κινητό με όλα απεριόριστα). από όσο άκουσα από διάφορες πηγές υπάρχει και πιο οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο γενικότερα η είναι σε συγκεκριμένα άτομα η προσφορά; Σε κάποιους έχει εμφανιστεί προσφορά στο Cosmote App 500άρα στα 37,90 και 1000αρα στα 39,90. Μπορείς να τσεκάρεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 42,90€ έκανε η 500αρα πριν την αύξηση των 3€ που έκανε η Cosmote σε όλα τα πακέτα πριν λίγο καιρό. Τώρα έχει 45,90€, οπότε το να ονομάζεις τα 42,90€ προσφορά είναι κλεψιά τύπου Black Friday. Προσφορά είναι να την πάρεις στα 37,90€ (όσο είχε δηλαδή η 300αρα πριν τις αυξήσεις), η οποία εμφανίστηκε σε κάποιους συνδρομητές. Κι εγώ έχω 300αρα στα 37,90€ και περιμένω την περιβόητη προσφορά μπας και μεταβώ στα 500 με την ίδια τιμή. Προς το παρών μου βγάζει ως προσφορά στο app την 500αρα στα 42,90€. Αναμένουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μου δίνει την 1Gbps με 50,90 προφανώς και δεν είναι προσφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Έτσι ακριβώς! 50,90€ είχε πριν τις αυξήσεις των 3€! Κι εμένα τόσο μου τη δίνει στο app. Προσφορά my ass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 500αρα FTTH cosmote σε ληγμένο συμβόλαιο vdsl μου το δίνουν 37.90 και 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Χωρίς αίτηση φορητότητας αυτό. @filipprin Έλα, πες μας, γιατί γελάς; Τι σε ενοχλεί; Που δεν κατέχεις την μοναδική αλήθεια; Ξεπέρασέ το! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Σε ποιο σημειο του cosmote app βρισκω τις προσφορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 hours ago, Pshleas said: 500αρα FTTH cosmote σε ληγμένο συμβόλαιο vdsl μου το δίνουν 37.90 και 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Χωρίς αίτηση φορητότητας αυτό. @filipprin Έλα, πες μας, γιατί γελάς; Τι σε ενοχλεί; Που δεν κατέχεις την μοναδική αλήθεια; Ξεπέρασέ το! Τι εννοεις 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο; 13 hours ago, Ntinaras said: Σε ποιο σημειο του cosmote app βρισκω τις προσφορες? Πανω πανω, οπως ανοιγεις τις εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pshleas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τι εννοεις 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο; Με πήραν από το 2106297972 και μου πρότειναν αναβάθμιση από την 100αρα vdsl που έχω τώρα στα 40,90 σε 500αρα FTTH με 37,90 και 50 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δλδ τι ακριβως θα γινει; Δεν θα πληρωσεις τιποτα στον 1ο λογαριασμο και στον 2ο θα δωσει μειον 12.10 ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα