Προς το περιεχόμενο

Οι ρομποτικές σκούπες Ecovacs αποδεικνύονται ευάλωτες σε απομακρυσμένες επιθέσεις

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Eloy είπε

Δεν είναι παίξε-γέλασε αυτά τα πράγματα... Εγώ τελευταία έχω βάσιμες υποψίες για την καφετιέρα μου. Καμμιά φορά όταν την ανοίγω και είμαι στο δίπλα δωμάτιο, την ακούω να κάνει κάτι παράξενους ήχους που δεν τους έχω συνηθίσει... Την έχω κολλητά στον φούρνο μικροκυμάτων και έχω την αίσθηση οτι κάτι παίζει μεταξύ τους...

3 ώρες πριν, peet είπε

Καλού κακού ενα σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους δεν θα έβλαπτε ....

Φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα με την ζωηρή καφετιέρα του.

Για να αποφύγει τυχόν ανεπιθύμητες καταστάσεις...την στείρωσε.😄

Επεξ/σία από gkokki
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Evangelos Anagnostou said:

Μεταφερθείτε νοητά στο 1995 και διαβάστε τον τίτλο αυτού του άρθρου.

"Πανελλαδική απεργία κήρυξαν οι ΓΣΕΕ\ΑΔΕΔΥ ως συμπαράσταση στα θύματα των σκουπων.

Επίδομα οικιακής βοηθού για τους δημοσίους υπαλλήλους ανακοίνωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ"

Επεξ/σία από anonymous999
  • Haha 6

23 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

"Πανελλαδική απεργία κήρυξαν οι ΓΣΕΕ\ΑΔΕΔΥ ως συμπαράσταση στα θύματα των σκουπων.

Επίδομα οικιακής βοηθού για τους δημοσίους υπαλλήλους ανακοίνωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ"

images?q=tbn:ANd9GcQF6LTKbdGAGVYxZ7pWWiF

• Haha 1

9 hours ago, Eloy said:

Δεν είναι παίξε-γέλασε αυτά τα πράγματα... Εγώ τελευταία έχω βάσιμες υποψίες για την καφετιέρα μου. Καμμιά φορά όταν την ανοίγω και είμαι στο δίπλα δωμάτιο, την ακούω να κάνει κάτι παράξενους ήχους που δεν τους έχω συνηθίσει... Την έχω κολλητά στον φούρνο μικροκυμάτων και έχω την αίσθηση οτι κάτι παίζει μεταξύ τους...

Μάλλον θα είναι ο καφές που χρησιμοποιείς, ζητά καφέ από τα Μίκελ, είναι τόσο απαίσιος που ο φούρνος θα την χωρίσεις αμέσως…

• Thanks 1

και το είχα παρατηρήσει ότι η ecovacs τον τελευταίο καιρό με κοιτούσε περίεργα όταν έβγαζα τα ρούχα μου... έμπαινε και στο μπάνιο υποτίθεται για να καθαρίσει.

• Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, cpc464 είπε

Δεν ξέρω κατα πόσο χρειάζεται κάμερα μία ρομποτική σκούπα, νομίζω οτι μπορεί να κάνει μία χαρά την δουλειά της με ένα ογκομετρικό αισθητήριο η έναν αισθητήρα υπερήχων.

Ακριβώς. Ένα απλό sensor όπως στην Xiaomi (την δική μου έστω) κάνει τέλεια δουλειά 5 χρόνια τώρα. Χωρίς να κοπανάει πουθενά ούτε και να μπερδεύεται.

Επεξ/σία από skritikos

16 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν αργει

Screenshot-1.png

Και για πιο budget friendly καταστασεις

Screenshot-2.png

λοοοοοοολ που πάτε και τα βρίσκεται ρε σεις...

4 ώρες πριν, The_Judas είπε

και το είχα παρατηρήσει ότι η ecovacs τον τελευταίο καιρό με κοιτούσε περίεργα όταν έβγαζα τα ρούχα μου... έμπαινε και στο μπάνιο υποτίθεται για να καθαρίσει.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

το σχόλιο της μέρας πραγματικά!!!

15 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Καθε ασυρματη επικοινωνια εχει κινδυνους, γι'αυτο καλο θα ειναι να μη χρησιμοποιουμε πολλα τετοια gadgetακια που θεωρουμε πως κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη ενω ειναι απλά μια περιττη πολυτελεια.

Η πραγματική εμβελεια (και ταχυτητα) δεν εχει σχεση με τις μπουρδες που εχουμε στα κινητα και τα διαφορα gadgetακια, του Bluetooth 5.0 είναι κοντα στα 250 μέτρα. Σε εποχές bluetooth 2.0 από υπολογιστη σε υπολογιστη (dongle με dongle) στις μεταφορές επιανα 5mb το δευτερόλεπτο, 20 χρόνια μετά και αποστολες απο το οτιδηποτε σε κινητό / από κινητο σε οτιδηποτε αδυνατουν να πιασουν τετοιες ταχυτητες.

Να αναφερω πως επίσης 20 χρόνια πριν σε μεζονετα ειχα φτιαξει εικονικό LAN με Bluetooth και παιζαμε Counter Strike, ο κάτω όροφος με τον επάνω, χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

δεν είναι η δουλειά του για ταχύτητα το bluetooth bro... αλλά για efficiency... 

αν είχαμε στα κινητά μας τα παλιά bluetooth που λες η μπαταρία θα κράταγε 2-3 ώρες το πολύ.. το τότε bluetooth είχε 10 φορές την κατανάλωση του σημερινού 5g και 100 φορές την κατανάλωση του wifi... 1000 φορές να υποθέσω του BLE και ultrawideband... οπότε οκ... υπερβάλεις θα έλεγα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...