filipprin Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Αυτη που πολυ ευκολα θα βρεις στο γοογλε αν ψάξεις μονο σου.Αλλο τι δεχτηκε το πλαισιο και αλλο τι θα δεχτει η απλε η οποια εχει αποδειξει πολλάκις οτι σε τιμολογιο κλυπτει ενα χρονο.Δικο σου ειναι το τηλ εσενα σε καιει το θεμα .Κανε απλα μια αναζητηση εδω μεσα και θα βρεις μπολικη πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeasgiak Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ 40 λεπτά πριν, filipprin είπε Αυτη που πολυ ευκολα θα βρεις στο γοογλε αν ψάξεις μονο σου.Αλλο τι δεχτηκε το πλαισιο και αλλο τι θα δεχτει η απλε η οποια εχει αποδειξει πολλάκις οτι σε τιμολογιο κλυπτει ενα χρονο.Δικο σου ειναι το τηλ εσενα σε καιει το θεμα .Κανε απλα μια αναζητηση εδω μεσα και θα βρεις μπολικη πληροφορια 1 χρόνος apple 1 χρόνος πωλητής ... Η apple δεν δίνει 2 χρόνια σε απόδειξη ... 1+1 πάει απόδειξη τιμολόγιο . Βρες μου την νομοθεσία και στειλτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Εγώ πάντως που δούλευα χρόνια σε επισκευαστικό κέντρο (πιο μεγάλο από του πλαισίου) μόνο μια φορά δεν κάλυψαν λάπτοπ αγορασμενο με τιμολόγιο (η Asus αν θυμάμαι καλά) και αυτό όχι γιατί ήταν με τιμολόγιο. Η δικαιολογία τους ήταν ότι ο πελάτης αγόρασε προϊόν οικιακής χρήσης, για επαγγελματική. Τελικά καλύψαμε εμείς τον πελάτη, και μετα δεν ξέρω τι έγινε με την Asus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 πμ 5 hours ago, filipprin said: Με μια απλη αναζητηση θα στο βγαλει,μη ζητας έτυμη τροφη.Υπαρχουν πολλα θεματα ακομα και μεσα στο ινσομνια που αναφέρεται.Επεισης στο ειπαν και αλλοι εδω μεσα.Με τιμολογιο θεώρησε εμπορας και εχεις 1 χρόνο. Δεν ζήτησα έτοιμη τροφή , απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σε νόμο / οδηγία που να το επιβεβαιώνει . Με τιμολόγιο δεν θεωρείσαι έμπορος - εγώ για παράδειγμα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και όπως προείπα το επιβεβαίωσαν και από το πλαίσιο κ το έγραψαν κανονικά πάνω στο τιμολόγιο χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση . Το ότι αγοράζω κάτι χωρίς το ΦΠΑ μιας και λογιστικά θα καλυφθεί ούτως ή άλλως δεν αναιρεί την διετή εγγύηση ηλεκτρονικών συσκευών κλπ εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Αλλιώς όλες οι εταιρίες που μεταπωλούν συσκευές από προμηθευτές - αντιπροσωπίες θα έπαιρναν 1 χρόνο εγγύηση . Όπως και να έχει ... εγώ απλά ανέφερα το τι συνέβη για να βοηθήσω κάποιον που ίσως να είχε την απορία . Εγώ πιο πολύ σε ρώτησα αν έχεις συγκεκριμένα γνώση στο αντικείμενο ... αν δεν έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα , εσύ πάρε ένα χρόνο με τιμολόγιο κ θα είμαστε όλοι χαρούμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AimiliosKortesis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 πμ Καλησπέρα φίλε! Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μεγάλη αλυσίδα καταστηματών και αυτό που ξέρω είναι πως μόνο η Apple όταν κόβεις τιμολόγιο σου αφαιρεί το 1 ετος απο την εγγυήση και μένεις με άλλο 1. Ο λόγος απο ότι μας είχαν πεί ήταν πως επειδή θεωρείται σαν "εταιρικό" το τηλέφωνο η Apple έχει άλλους όρους στις επιχειρήσεις και ο πιο βασικός απο αυτούς είναι η αφαίρεση της 2της εγγυήσης με αντικατάσταση 1 χρόνου. Ότι μου είπαν σου λέω. Τώρα το γιατί και εγώ το ψάχνω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα