Orfeasgiak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα ομάδα ! Τελικά τι γίνετε με τα iphone που είναι με τιμολόγιο ; 1 χρόνοσ εγγύηση ή 2 χρόνια ; Αν είναι 1 χρόνος , ποια νομοθεσία το ορίζει ; Η apple και η κάθε apple μπορεί να λέει ότι θέλει η νομοθεσία ομως καθορίζει ...
Therempant Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Με τιμολόγιο από όσο γνωρίζω και από αγορές που έχω κάνει από μεγάλες αλυσίδες είναι 1 χρόνος.
Orfeasgiak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 36 λεπτά πριν, Therempant είπε Με τιμολόγιο από όσο γνωρίζω και από αγορές που έχω κάνει από μεγάλες αλυσίδες είναι 1 χρόνος. Ποια νομοθεσία ορίζει όμως 1 έτος ;;;
Morosis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 15 ώρες πριν, Orfeasgiak είπε Ποια νομοθεσία ορίζει όμως 1 έτος ;;; Νομίζω κανονικά είναι 2ετη,πρόσφατα πήρα redmi note 13pro+ από Κωτσο με αποφορολογηση και έγραφε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση
GATE123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Morosis είπε Νομίζω κανονικά είναι 2ετη,πρόσφατα πήρα redmi note 13pro+ από Κωτσο με αποφορολογηση και έγραφε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση Για iPhone ρωτάει ο άνθρωπος!!!
Morosis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 22 ώρες πριν, GATE123 είπε Για iPhone ρωτάει ο άνθρωπος!!! Ανέφερα την εμπειρία μου βάση τιμολογίου,γιατί παλιά κάποιοι λέγανε ότι τα τιμολόγια είναι 1 χρόνο εγγύηση ενώ δεν ίσχυε,ασχέτως apple η όχι
takoulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Στις 9/10/2024 στις 6:54 ΜΜ, Orfeasgiak είπε Καλησπέρα ομάδα ! Τελικά τι γίνετε με τα iphone που είναι με τιμολόγιο ; 1 χρόνοσ εγγύηση ή 2 χρόνια ; Αν είναι 1 χρόνος , ποια νομοθεσία το ορίζει ; Η apple και η κάθε apple μπορεί να λέει ότι θέλει η νομοθεσία ομως καθορίζει ... https://consumer.gov.cy/gr/δικαιώματα-καταναλωτών/νόμιμη-εγγύηση-προϊόντων/εγγυήσεις-και-ελαττωματικά-προϊόντα
mezger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 On 09/10/2024 at 18:54, Orfeasgiak said: Καλησπέρα ομάδα ! Τελικά τι γίνετε με τα iphone που είναι με τιμολόγιο ; 1 χρόνοσ εγγύηση ή 2 χρόνια ; Αν είναι 1 χρόνος , ποια νομοθεσία το ορίζει ; Η apple και η κάθε apple μπορεί να λέει ότι θέλει η νομοθεσία ομως καθορίζει ... Η νομοθεσία λέει νόμιμη εγγύηση 2 ετών για καταναλωτές. Αν το πάρεις με τιμολόγιο δεν είσαι καταναλωτής. Άρα έχει όση εγγύηση θέλει η apple να έχει. 1. Καταναλωτής: κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα. 1
themis_81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα , σημερινή εμπειρία με Πλαίσιο ( Αθήνα ) Πήγα να παραλάβω το iPhone που περίμενα ποοοσο καιρό και για επιβεβαίωση τους λεω ... 2 χρόνια κανονικά να αναγράφεται η εγγύηση επάνω στο τιμολόγιο . Απάντηση πωλήτριας " είναι ένα χρόνο η εγγύηση από την Apple ... " και λέω ναι αλλά εμείς στην Ελλάδα βάση Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε 2 και σαν απόδειξη και σαν τιμολόγιο . Αρνητική απάντηση ... και επειδή με είχε εξυπηρετήσει ο υπεύθυνος του καταστήματος στην παραγγελία του λεω τι θέλω και μου λέει το ίδιο ... Ότι είναι οδηγία και όχι ... μπλα μπλα μπλα ... και του απαντάω με πολύ ευγενικό τρόπο αν είναι εύκολο να το επιβεβαιώσει από τα κεντρικά τους . Και όντως πήραν τηλέφωνο και ρώτησαν και επιβεβαίωσαν την 2ετη εγγύηση και με τιμολόγιο . όλα καλά Οπότε η εγγύηση αναγράφεται κανονικά και στο τιμολόγιο με την κανονική της διάρκεια και με ευγένεια λύνονται όλα . 3 1
filipprin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οταν αγοράζεις με τιμολογιο θεώρησε εμπορας και έχεις ενα χρονο.Ασε να λεει οτι θελει το τιμολογιο πανω .Και το κράτος το ιδιο λεει .Με τιμολογιο ενα χρονο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2024 από filipprin
themis_81 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 13 hours ago, filipprin said: Οταν αγοράζεις με τιμολογιο θεώρησε εμπορας και έχεις ενα χρονο.Ασε να λεει οτι θελει το τιμολογιο πανω .Και το κράτος το ιδιο λεει .Με τιμολογιο ενα χρονο Καλημέρα , είναι εύκολο να μας στείλεις κάποιο νόμο ή κάτι επίσημο που να το αποδεικνύει ?
filipprin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Με μια απλη αναζητηση θα στο βγαλει,μη ζητας έτυμη τροφη.Υπαρχουν πολλα θεματα ακομα και μεσα στο ινσομνια που αναφέρεται.Επεισης στο ειπαν και αλλοι εδω μεσα.Με τιμολογιο θεώρησε εμπορας και εχεις 1 χρόνο. Στις 13/10/2024 στις 9:36 ΠΜ, mezger είπε Η νομοθεσία λέει νόμιμη εγγύηση 2 ετών για καταναλωτές. Αν το πάρεις με τιμολόγιο δεν είσαι καταναλωτής. Άρα έχει όση εγγύηση θέλει η apple να έχει. 1. Καταναλωτής: κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική του δραστηριότητα.
Orfeasgiak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, filipprin είπε Οταν αγοράζεις με τιμολογιο θεώρησε εμπορας και έχεις ενα χρονο.Ασε να λεει οτι θελει το τιμολογιο πανω .Και το κράτος το ιδιο λεει .Με τιμολογιο ενα χρονο Γιατί να θεωρείσαι έμπορας ; 😂 Οδικές μεταφορές ασχολούμαι . Δε κάνω εμπόριο . 2 χρόνια εγγύηση βάσει ευρωπαϊκού κανονισμού ... Ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις αν είσαι έμπορας αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή αν είσαι εργάτης ...
filipprin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Orfeasgiak είπε Οδικές μεταφορές ασχολούμαι Εισαι επαγελματιας εχεις επιχειρηση αυτο εννοω .Και ναι ο νομος στον εχοντα εταιρεία που κοβει τιμολογιο αντι για αποδειξη δινει 1 χρονο.Αυτα..........😉
Orfeasgiak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, filipprin είπε Εισαι επαγελματιας εχεις επιχειρηση αυτο εννοω .Και ναι ο νομος στον εχοντα εταιρεία που κοβει τιμολογιο αντι για αποδειξη δινει 1 χρονο.Αυτα..........😉 Για πες μου ποια νομοθεσία το λέει ; Γιατί εγώ έβγαλα άκρη και τελικά δέχτηκαν ότι είναι 2 χρόνια εγγύηση ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα