Προς το περιεχόμενο

Το Red Dead Redemption έρχεται στο PC μετά από 14 χρόνια

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, polaki είπε

Δηλαδη έχοντας παίξει το 2, θα πληρώσεις για να παίξεις αυτό με γραφικά 2010;

Να είχαν κάνει ένα remake να πω πάει στο διάολο.. αλλά στεγνά έτσι απλά port, ούτε για φτύσιμο δεν είναι η Rockstar.

Όχι να την υποστηρίξουμε κιόλας…

Τι αλλο μπορεις να κανεις εφοσον αγαπησες την ιστορια και τους χαρακτηρες του 2 και θες να παιξεις τη συνεχεια? Προφανως δεν θα παω day one θα αγοραστει σε χαμηλη τιμη το RDR 2 το πηρα στα 30 ευρω οποτε αυτο πιστευω να μην βγει στο 60αρι αλλα στα 30-40 ευρω day one οποτε να πεσει γρηγορα στο 15αρι οπου ειναι η τιμη που δεν με ενοχλει να δωσω για να το παιξω. Οπως περιμενω να πεσει και η GTA trilogy στο 20αρικο να ξανα απολαυσουμε τα κλασικα gta. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντι να το κανουν σωστα ολο αυτο με ενα remake με την μηχανη γραφικων, assets, models απο το rdr2, οπως αντιστοιχα εκαναν με το last of us 1 κανουν γυφτιες.

• Like 2
  • Thanks 1

44 minutes ago, polaki said:

Δηλαδη έχοντας παίξει το 2, θα πληρώσεις για να παίξεις αυτό με γραφικά 2010;

Να είχαν κάνει ένα remake να πω πάει στο διάολο.. αλλά στεγνά έτσι απλά port, ούτε για φτύσιμο δεν είναι η Rockstar.

Όχι να την υποστηρίξουμε κιόλας…

Σε μερικούς μήνες θα το έχει μοντάρει το PC community κλασσικά. Δώστου λίγο χρόνο...

• Haha 3

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο κώδικας του rdr1 ήταν τόσο σκατα που χρειαζόταν ΠΟΛΛΗ δουλειά για να το φέρουν σε PC/νέες κονσόλες. Δε ξέρω αν ισχύει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζω με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος να ανακοινώσουν και σύντομα το rdr3. Το rdr2 το λάτρεψα. Στα 10 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στην 30χρονη gaming καριέρα μου. 

• Like 1
  • Thanks 2

11 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο κώδικας του rdr1 ήταν τόσο σκατα που χρειαζόταν ΠΟΛΛΗ δουλειά για να το φέρουν σε PC/νέες κονσόλες. Δε ξέρω αν ισχύει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζω με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος να ανακοινώσουν και σύντομα το rdr3. Το rdr2 το λάτρεψα. Στα 10 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στην 30χρονη gaming καριέρα μου. 

Ισχύει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει ειναι πολλα τα χρονια το καταλαβαινω, αλλα πραγματικα για οσους το εχουμε παιξει και το ξερουμε, αλλα θα ηταν  κριμα να μην μπορουν να το παιξουν ακομα περισσοτεροι.

Για μενα ενα απο τα καλυτερα stories σε παιχνιδι. Οταν το εβαλα πρωτη φορα στο ps εκανα καμια ωρα βολτες με το αλογο χαζευοντας τα γραφικα.

Καλα δεν μιλαμε για το δευτερο παιχνιδι της σειρας, αλλα επιπεδα...

7 hours ago, αποστόλης said:

Ακριβως το ιδιο. Για μενα ειναι το νουμερο 1 με διαφορα. Σε γραφικα, σε στορυ, σε ολα.

Επεξ/σία από panossar95

Συγνωμη παιχνιδι του 2010 και για να παιξει θελει rtx 2070 και πανω? Και μαλιστα γραφει κιολας οτι οι απαιτησεις ειναι σχετικα προσιτες. Δηλαδη αν δεν ηταν προσιτες θα ζηταγε 4090?

• Like 2
  • Haha 1

Μου μυρίζει φάση σαν το Grand Theft Auto: The Trilogy –The Definitive Edition που πήγε άπατο στις κριτικές, λόγω του άθλιου optimisation.
Μακάρι να κάνω λάθος, μιας και είναι ένα επικό παιχνίδι το συγκεκριμένο, για να αμαυρωθεί έτσι.

3 hours ago, murcielago580 said:

Συγνωμη παιχνιδι του 2010 και για να παιξει θελει rtx 2070 και πανω? Και μαλιστα γραφει κιολας οτι οι απαιτησεις ειναι σχετικα προσιτες. Δηλαδη αν δεν ηταν προσιτες θα ζηταγε 4090?

Υπόθετο ότι θα έχουν κάνει βελτιώσεις στα γραφικά για να ζήτα 2070, αλλιώς θα ζήταγε καμιά 8800GTX 😆

2 λεπτά πριν, mkp είπε

Υπόθετο ότι θα έχουν κάνει βελτιώσεις στα γραφικά για να ζήτα 2070, αλλιώς θα ζήταγε καμιά 8800GTX 😆

Αν είναι αυτά που βλέπουμε στο trailer δεν νομίζω να υπάρχει κάποια βελτίωση. Εκτός και αν μας τρολάρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...