Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/10/2024 at 12:15, otso said:

Εχω καποια κοσμηματα της πρωην μου (οχι τα πολυτιμοτερα καθως οτι πανακριβο προλαβε και το εκλεψε , ολα αγορασμενα απο μενα βεβαια , η ιδια να ειχε κανα ασημενιο της πλακας) και θα ηθελα να τα ξεφορτωθώ . 

Βεβαια αποκλειονται κατι τυπου ριχαρδος  που παιρνουν για σκραπ για ενα κομματι ψωμι . Ενα κοσμηματοπωλειο-εργαστηριο που αγοραζα απο κει και επαιρνε πισω κοσμηματα  

και τους ειχα απολυτη εμπιστοσυνη δυστυχως εκλεισε .

Το ερωτημα ειναι μπορουν να πωληθουν διαδικτυακα ; κατι vedora η αν υπαρχουν συναφη μπορεις να τα εμπιστευτεις ; Να πω την αληθεια οτι εγω δεν θα αγοραζα διαδυκτιακα κοσμημα με τιποτα , αλλά εκει εξω υπαρχουν ατομα που αγοραζουν νανογιλεκα και κηραλοιφες .

Η προτιμοτερο καποιο κοσμηματοπωλειο η εργαστηριο που να δεχεται να αγοραζει ; προφανως λιγοτερα χρηματα απο καποιον που θα του κανει κλικ και θα θελει να το αποκτησει .

Τι συμβουλευετε ; Υπ οψιν μενω επαρχια , αλλιως θα επαιρνα σβαρνα τα εργαστηρια περιξ ερμου  

Αν γνωριζετε καποιο τιμιο εργαστηριο μπορειτε να στειλετε πμ.

Διαζευγμενοι εκει εξω τι τα κανατε τα κοσμηματα ; θα τα κρατουσα για την κορη μου  αλλά δεν τα θελει με τιποτα γιατι την μισει (την μανα της) ασε που μπορει να εχουν δηλητηριο 

Για την κορη θα αγορασουμε αλλα καλυτερα .

Εάν είναι άξιας αποκλείεις το διαδύκτιο, ελπίζω να καταλαβαίνεις τους λόγους, Τώρα εάν έχεις αποδείξεις ότι είναι δικός σας σε κοσμηματοπωλείο αλλά και εκεί θα χάσεις ένα 30% σίγουρα!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Εάν είναι άξιας αποκλείεις το διαδύκτιο, ελπίζω να καταλαβαίνεις τους λόγους, Τώρα εάν έχεις αποδείξεις ότι είναι δικός σας σε κοσμηματοπωλείο αλλά και εκεί θα χάσεις ένα 30% σίγουρα!

Το καταννοω , λογικο ειναι . Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...