Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποια κοσμηματα της πρωην μου (οχι τα πολυτιμοτερα καθως οτι πανακριβο προλαβε και το εκλεψε , ολα αγορασμενα απο μενα βεβαια , η ιδια να ειχε κανα ασημενιο της πλακας) και θα ηθελα να τα ξεφορτωθώ . 

Βεβαια αποκλειονται κατι τυπου ριχαρδος  που παιρνουν για σκραπ για ενα κομματι ψωμι . Ενα κοσμηματοπωλειο-εργαστηριο που αγοραζα απο κει και επαιρνε πισω κοσμηματα  

και τους ειχα απολυτη εμπιστοσυνη δυστυχως εκλεισε .

Το ερωτημα ειναι μπορουν να πωληθουν διαδικτυακα ; κατι vedora η αν υπαρχουν συναφη μπορεις να τα εμπιστευτεις ; Να πω την αληθεια οτι εγω δεν θα αγοραζα διαδυκτιακα κοσμημα με τιποτα , αλλά εκει εξω υπαρχουν ατομα που αγοραζουν νανογιλεκα και κηραλοιφες .

Η προτιμοτερο καποιο κοσμηματοπωλειο η εργαστηριο που να δεχεται να αγοραζει ; προφανως λιγοτερα χρηματα απο καποιον που θα του κανει κλικ και θα θελει να το αποκτησει .

Τι συμβουλευετε ; Υπ οψιν μενω επαρχια , αλλιως θα επαιρνα σβαρνα τα εργαστηρια περιξ ερμου  

Αν γνωριζετε καποιο τιμιο εργαστηριο μπορειτε να στειλετε πμ.

Διαζευγμενοι εκει εξω τι τα κανατε τα κοσμηματα ; θα τα κρατουσα για την κορη μου  αλλά δεν τα θελει με τιποτα γιατι την μισει (την μανα της) ασε που μπορει να εχουν δηλητηριο 

Για την κορη θα αγορασουμε αλλα καλυτερα .

• Moderators
Δημοσ.

Tα κοσμηματοπωλεια/αγορες χρυσου, θα στα πάρουν ως μέταλλο και οχι ως κοσμημα. Αυτα διατείνονται οτι τα παιρνουν ως κοσμημα, παλι τα παιρνουν ως μεταλλο, απλως δεν στο λενε.

Οnline δεν χανεις τίποτα να τα βαλεις σε καμια αγγελία και δες πως θα παει αυτο.

Δημοσ.

ΣΩΣΤΑ τα λες , αλλά απ την αλλη συναντας αγνωστο στον δρομο ; με κοσμημα στην τσεπη , και πως θα το ελεγξει αν δεν ειναι ψευτικο  η εσυ αν σου δωσει μαιμου 50αρικα 

και η χειροτερη να στην εχουν στησει στο ραντεβου και να βγεις και δαρμενος . Μου φανταζει αδυνατο .

Απ την αλλη μεσω vendora φαινεται να μεσολαβουν αλλά δεν εχω καταλαβει ποσα θα χασεις  , και μηπως οσα παραπανω  κερδισεις τελικα σου τα φανε αυτοι για την διαμεσολαβηση τραπεζες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Λιώστα

Τι θα κερδισω ; 

Εκτος του οτι θα πληρωσω κι αποπανω (φανταζωμαι)

και που;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, otso said:

Εχω καποια κοσμηματα της πρωην μου (οχι τα πολυτιμοτερα καθως οτι πανακριβο προλαβε και το εκλεψε , ολα αγορασμενα απο μενα βεβαια , η ιδια να ειχε κανα ασημενιο της πλακας) και θα ηθελα να τα ξεφορτωθώ . 

a. τα αγοραζουν με το βαρος.οτι κανει 1000 δεν σημαινει οτι αξιζει σαν μεταλλο 1000.β.θα γινω αδιακριτος αλλα πως γινεται να εχεις κοσμηματα της πρωην σου που μαλλον της πηρες δωρο?και πως γινεται να σου εκλεψε τα δωρα της? γιατι η λεξη εκλεψε ειναι βαρια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 3
Δημοσ.

Βάζοντας κοσμήματα για πώληση σε sites, κινδυνεύεις ένα κλικ παραπάνω από απατεώνες σε σχεση με οτιδήποτε άλλο. 

Πάντως, έχω και εγώ την απορία που διατύπωσε ο poulinos.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, otso είπε

θα τα κρατουσα για την κορη μου  αλλά δεν τα θελει με τιποτα γιατι την μισει (την μανα της) ασε που μπορει να εχουν δηλητηριο 

Άσε τα κοσμήματα και γράψε μας για το beef που έχουν μάνα και κόρη, θα έχει ενδιαφέρον 😏

• Haha 2
Δημοσ.

Παιδια δεν εχω προβλημα να σας πω τα παντα , και εγω θα πω τον πονο μου και καποιοι θα επωφεληθουν απο την εμπειρια μου .

Αλλά  εχει ολα μου τα passwords  και μπορει να δει τα παντα  καθως εγω δεν εκρυβα τιποτα απο την οικογενεια αντιθετα απο εκεινη που 

ολα τα ειχε απο μνημης .

Δοκιμασα να φτιαξω αλλο λογαριασμο αλλά εφαγα μπαν καθως δεν επιτρεπεται διπλος λογαριασμος . Υπαρχουν ομως περιπτωσεις που δεν θελω να χασω το 

nickname μου και την πορεια μου σε ενα φορουμ καθως υπαρχουν απαντησεις μελων που ανατρεχω οταν δεν θυμαμαι κατι .

Αν οι μοδς αφηναν να εχω 2πλο λογαριασμο για ενα διαστημα φερ ειπειν 1 μηνος και δημιουργουσαμε θεμα κλειδωμενο για μη μελη θα ακουγατε πραγματα 

που και ψυχιατρο σφησαν εκπληκτο .

Τωρα ας δουμε πως μπορουμε να τα πουλησουμε σε μια λογικη τιμη και οχι να τα σκοτωσουμε στους σαραφηδες που περιμενουν καποιον που πειναει 

η χρειαζεται χρηματα για δοσεις η πεθαινει .

Δημοσ.

Χτες

Φτιάξε ένα άλλο mail.

Άλλαξε το mail που έχεις στους λογαριασμούς

Άλλαξε τα password

Τώρα για τα του θέματος.......δεν ξέρω να σου πω. Καλύτερα να μην τα σκοτώσεις, κράτησέ τα για αργότερα 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, otso είπε

Παιδια δεν εχω προβλημα να σας πω τα παντα , και εγω θα πω τον πονο μου και καποιοι θα επωφεληθουν απο την εμπειρια μου .

Αλλά  εχει ολα μου τα passwords  και μπορει να δει τα παντα  καθως εγω δεν εκρυβα τιποτα απο την οικογενεια αντιθετα απο εκεινη που 

ολα τα ειχε απο μνημης .

Δοκιμασα να φτιαξω αλλο λογαριασμο αλλά εφαγα μπαν καθως δεν επιτρεπεται διπλος λογαριασμος . Υπαρχουν ομως περιπτωσεις που δεν θελω να χασω το 

nickname μου και την πορεια μου σε ενα φορουμ καθως υπαρχουν απαντησεις μελων που ανατρεχω οταν δεν θυμαμαι κατι .

Αν οι μοδς αφηναν να εχω 2πλο λογαριασμο για ενα διαστημα φερ ειπειν 1 μηνος και δημιουργουσαμε θεμα κλειδωμενο για μη μελη θα ακουγατε πραγματα 

Τωρα ας δουμε πως μπορουμε να τα πουλησουμε σε μια λογικη τιμη και οχι να τα σκοτωσουμε στους σαραφηδες που περιμενουν καποιον που πειναει 

αλλαξε κωδικούς βρε φίλε!Τι το δύσκολο;

Δημοσ.
12 hours ago, otso said:

ολα τα ειχε απο μνημης .

οταν μια σχεση δεν τραβαει το ληγεις.

β.τα δωρα ειναι δωρα. γ.ελπιζω στην επομενη να μην κανεις δωρο κοσμηματα.ειναι πλεον πολυ off και mostly useless.

κωδικους αλλαζεις παντου και τερμα.

δ.οτι εχεις μια σχεση δεν σημαινει οτι πρεπει να της δωσεις ολα τα password σου και το ebanking σου.

Δημοσ.
Στις 11/10/2024 στις 12:40 ΠΜ, poulinos είπε

οταν μια σχεση δεν τραβαει το ληγεις.

β.τα δωρα ειναι δωρα. γ.ελπιζω στην επομενη να μην κανεις δωρο κοσμηματα.ειναι πλεον πολυ off και mostly useless.

κωδικους αλλαζεις παντου και τερμα.

δ.οτι εχεις μια σχεση δεν σημαινει οτι πρεπει να της δωσεις ολα τα password σου και το ebanking σου.

Re συ 3 χρονια σχεση και 29 παντρεμενοι με 3 παιδια  . Δεν θα γνωριζει η οικογενεια τα παντα ; Και τωρα τα παιδια γνωριζουν τα παντα . Ολοι οι λογαριασμοι ειναι κοινοι .

Δεν ειμαι αθανατος . Ασε τις σχεσεις με το κρατος  , το να αλλαξεις λογαριασμους σε σχεση με υπηρεσιες ειναι απο μονο του μια οδυσεια καθως δεν θυμαμαι που και ποιον λογαριασμο εχω δωσει . ειναι σαν να προσπαθησεις να εξαφανιστεις και να δημιουργησεις μια νεα περσονα απο το μηδεν . 

Εγω δεν το εχω ουτε μου φαινεται ευκολο . Ζητησα απο τις τραπεζες οπου ειμαι κυριος δικαιουχος λογαριασμου , να αφαιρεσω την πρωην πηγαινοντας τους οτι χαρτι θα ηθελαν και θα τους εξασφαλιζε και δεν δεχονται .

Δηλαδη σε τραπεζικο λογαριασμο που ειμαι κυριος δικαιουχος, μπορω να προσθεσω οποιον θελω συνδικαιουχο , και μαλιστα ηλεκτρονικα , αλλά δεν μπορω να τον αφαιρεσω ποτε . Μονο να κλεισω τον λογαριασμο μου ειπαν . Πραγμα που μου φαινεται παραλογο .

Δημοσ.
9 minutes ago, otso said:

Re συ 3 χρονια σχεση και 29 παντρεμενοι με 3 παιδια  . Δεν θα γνωριζει η οικογενεια τα παντα ; Και τωρα τα παιδια γνωριζουν τα παντα . Ολοι οι λογαριασμοι ειναι κοινοι .

Δεν ειμαι αθανατος . Ασε τις σχεσεις με το κρατος  , το να αλλαξεις λογαριασμους σε σχεση με υπηρεσιες ειναι απο μονο του μια οδυσεια καθως δεν θυμαμαι που και ποιον λογαριασμο εχω δωσει . ειναι σαν να προσπαθησεις να εξαφανιστεις και να δημιουργησεις μια νεα περσονα απο το μηδεν . 

Εγω δεν το εχω ουτε μου φαινεται ευκολο . Ζητησα απο τις τραπεζες οπου ειμαι κυριος δικαιουχος λογαριασμου , να αφαιρεσω την πρωην πηγαινοντας τους οτι χαρτι θα ηθελαν και θα τους εξασφαλιζε και δεν δεχονται .

Δηλαδη σε τραπεζικο λογαριασμο που ειμαι κυριος δικαιουχος, μπορω να προσθεσω οποιον θελω συνδικαιουχο , και μαλιστα ηλεκτρονικα , αλλά δεν μπορω να τον αφαιρεσω ποτε . Μονο να κλεισω τον λογαριασμο μου ειπαν . Πραγμα που μου φαινεται παραλογο .

νομιζω οτι για να αφαιρεσεις πρεπει να ειναι παρον και το αλλο ατομο.

και οταν προσθετεις παλια ηθελε υπογραφη απο το αλλο ατομο.αλλιως μετα οπως ειπες νεο λογαριασμο και μεταφορα τα χρηματα εκει

ps. περιμενα οτι θα ακουγα καμια σχεση 1-2 χρονων και οχι παντρεμενοι 29 χρονια.εκει ναι ειναι αλλο case.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...