Προς το περιεχόμενο

Το κουμπί παράλειψης (skip) διαφημίσεων στη mobile εφαρμογή του YouTube αλλάζει τρόπο λειτουργίας

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

Μην το κουράζουμε, uBlock και δεν άλλαξε τίποτα απολύτως.

Υπάρχει πραγματικά κόσμος που σερφάρει στο διαδίκτυο χωρίς adblocker?

τι ειναι το adblocker ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 hour ago, stelioz78 said:

δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη με την οποια καποιος επιλεγει να διαφημισει το προιον του στο youtube . με το να σπας τα νευρα των υποτιθεμενων πελατων σου τι ακριβως πετυχαινεις περα απο το να σιχαινονται ολοι το προιον που θελεις να πουλησεις ? ειδικα οταν η google σου λεει ξεκαθαρα οτι η διαφημιση που βλεπεις ειναι κατι σαν τιμωρια επειδη δεν πληρωνεις για να μην την βλεπεις! δεν ξερω ισως επειδη δεν εχω σπουδασει το αντικειμενο , ισως γι αυτο να μην καταλαβαινω

Για να συνεχίζουν να διαφημίζονται εκεί, πάει να πει ότι έχει αποτέλεσμα

11 ώρες πριν, trib είπε

Εντωμεταξύ, ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι αυτές τις διαφημίσεις δεν τις βλέπει κανείς και ούτε είναι διατεθειμένος να "χαλάσει" το browsing του για να κλικάρει σε κάποια από αυτές.

Το σύστημα διαφημίσεων στα video χρειάζεται ολοκληρωτικό rework. Το να με αναγκάζει κανείς να βλέπω κάτι ίσα ίσα δημιουργεί τα αντίστροφα αποτελέσματα. Νομίζω το twitch πιο παλιά (μπορεί και τώρα) έχει κάνει κάτι έξυπνο - βάζει σε μικρό παράθυρο το stream και σε μεγαλύτερο τις διαφημίσεις (κάτι αντίστοιχο κάνει και ο ANT1 με την F1). Κάτι τέτοιο ίσως λειτουργούσε και στο YouTube. 

αυτο πιστευω και εγω θα γινει. οπως με τις ιστοσελιδες και το adsense θα δηλωνει ο δημιουργος του video τις θεσεις και την διαρκεια για blocks διαφημισεων πανω στο βιντεο του για να εμφανιζονται χωρις να σταματαει η αναπαραγωγη

• Like 1

12 ώρες πριν, Arkin είπε

Ublock origin+sponsored block σε υπολογιστη+idontcareabout cookies 

Revanced+adguard premium για android/ios

Smartyoutube για τηλεορασεις

στο iOS δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να τις μπλοκάρω. Στα υπόλοιπα ειναι μέλι η φάση. Έχω να δω διαφήμιση τα τελευταία 2 χρονια

γενικα τους

look hands GIF

στην google απο ολες τις μπάντες

• Like 2
  • Haha 2

10 hours ago, ff7lucas said:

τι ειναι το adblocker ;

Advertisement + blocker = adblocker, είναι addon που το βάζεις στον browser σου για να σου καθαρίζει τις ιστοσελίδες από διαφημιστική σαβούρα που εκτός από οπτικό θόρυβο μπορεί να έχουν και ιούς, spyware, trackers και ένα σωρό άλλα καλούδια που βλέπουν τα δεδομένα σου. Αυτό βοηθάει και σε φορητές συσκευές που έχουν όριο δεδομένων για το διαδίκτυο οπότε σου ρουφάνε λιγότερα δεδομένα σε άχρηστη παραπληροφορία.

Ττο uBlock για παράδειγμα είναι ένα από αυτά και ένα από τα καλύτερα.

Κάποιοι browsers έχουν από μόνοι τους adblocker όπως ο Brave και μερικοί ακόμη, σε αυτούς δεν χρειάζεται να βάλεις addon για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...