Προς το περιεχόμενο

Vodafone gigared διακοπη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Εχω στο σπίτι το gigared unlimited της vodafone εδω κ 2 χρονια, επειδή δεν υπήρχε θεση στο καφαο. Εδω κ 3 μερες η συνδεση ειναι 4mbbs και προσπαθώ νανκαταλαβω τι συμβαινει. Σήμερα μου στελνουν το παρακατω μηνυμα: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. 

Περα απο το γεγονός οτι λεει οτι ισχυει απο 17/11, εχουν το δικαιωμα να το περιορισουν στα 40gb απο απεριοριστα? Το συμβόλαιο ανανεωθηκε πριν 1 μηνα. Επισης απο 3€ απεριοριστα το πανε στα 5€. Πως λπορω να τους ....ησω γτ εχω τρελαθει τωρα. 

Επίσης τι εναλλακτικη εχω ?

Ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Unlimited ειναι στην κυρια καρτα, ο περιορισμος μπηκε στην I4S και αυτοματα ριχνει την ταχυτητα. Το ιδιο εκανε και ο ΟΤΕ με την διαφορα οτι κοβεται τελειως το Internet οταν φτασεις τα 40GB. H Nova εχει βγαλει προγραμματα για το σπιτι μεσω κινητης, σε κλειδωνει με την διευθυνση / κεραια και επισης εχει ορια με πτωση μετα στην ταχυτητα. Γενικα, τα ιδια σκ@τα σε ολους…

8 λεπτά πριν, SaFiS είπε

To Unlimited ειναι στην κυρια καρτα, ο περιορισμος μπηκε στην I4S και αυτοματα ριχνει την ταχυτητα. Το ιδιο εκανε και ο ΟΤΕ με την διαφορα οτι κοβεται τελειως το Internet οταν φτασεις τα 40GB. H Nova εχει βγαλει προγραμματα για το σπιτι μεσω κινητης, σε κλειδωνει με την διευθυνση / κεραια και επισης εχει ορια με πτωση μετα στην ταχυτητα. Γενικα, τα ιδια σκ@τα σε ολους…

Τι εναλλακτικη υπάρχει? Διοτι πλεον δεν εχω ιντερνετ στο σπίτι και δεν γίνεται λογω δπυλειας να εχω 40 η 200 γιγα τον μηνα. 

Τι εννοεις? Στο modem τπυ σπιτιου την εχω.. Του κινητού που είναι απεριοριστη υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεο καπως? Δεν ξερω τωρα ν λεω κ λαλακιες.. Απο τα νευρα μπυ τα χω χασει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...