Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Μήπως έχει κονέ/άκρες με κάποιον μέσα στον Δήμο;
Και η δουλειά είναι στημένη;

Πολύ μούτρο φαίνεται ο τύπος.

Τα ίδια λέμε κι όλοι εμείς τα θύματα, ότι πρέπει να χει πολύ καλό κονέ.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@li@m

Δικάστηκε αλλά δεν έχει βγει απόφαση.
Το πότε θα βγει δεν το γνωρίζω, ίσως σε μέρες, ίσως σε εβδομάδες, ίσως σε μήνες.
Η ουσία είναι ότι εμείς (ο δικηγόρος μας δηλαδή) παρουσιάσαμε στο δικαστήριο την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που έχει γίνει με την οποία μας παρουσιάζουν ως ωφελούμενους παρόδιους ιδιοκτήτες ενώ δεν είμαστε για τον απλό λόγο ότι αυτό που ισχυρίζονται (ότι αποκτήσαμε πρόσωπο στο δρόμο) ΔΕΝ ισχύει, ο δρόμος υπάρχει από το 1960 τουλάχιστον.
Ουσιαστικά έχουν κάνει πολλές πλαστογραφίες (ο δήμος σε συνεργασία με τον τυπά. Σκοπός: αντί να πληρώσει ο δήμος, να πληρώσουμε εμείς!) για να φτιάξουν την υπόθεση όπως σας έχω περιγράψει.
Θα προχωρήσουμε σε διοικητικό δικαστήριο (αυτό ήταν αστικό), θα στραφούμε εναντίον της εφαρμογής της πράξης, θα επιδιώξουμε τη μη εφαρμογή της.
Εκεί θα παρουσιάσουμε όλες τις πλαστογραφίες.

Επεξ/σία από panosena
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, panosena said:

Δικάστηκε αλλά δεν έχει βγει απόφαση

Γίνεται δικαστήριο να μην βγάλει απόφαση; 

Καλή τύχη σου εύχομαι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosena είπε

@li@m

Δικάστηκε αλλά δεν έχει βγει απόφαση.
Το πότε θα βγει δεν το γνωρίζω, ίσως σε μέρες, ίσως σε εβδομάδες, ίσως σε μήνες.
Η ουσία είναι ότι εμείς (ο δικηγόρος μας δηλαδή) παρουσιάσαμε στο δικαστήριο την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που έχει γίνει με την οποία μας παρουσιάζουν ως ωφελούμενους παρόδιους ιδιοκτήτες ενώ δεν είμαστε για τον απλό λόγο ότι αυτό που ισχυρίζονται (ότι αποκτήσαμε πρόσωπο στο δρόμο) ΔΕΝ ισχύει, ο δρόμος υπάρχει από το 1960 τουλάχιστον.
Ουσιαστικά έχουν κάνει πολλές πλαστογραφίες (ο δήμος σε συνεργασία με τον τυπά. Σκοπός: αντί να πληρώσει ο δήμος, να πληρώσουμε εμείς!) για να φτιάξουν την υπόθεση όπως σας έχω περιγράψει.
Θα προχωρήσουμε σε διοικητικό δικαστήριο (αυτό ήταν αστικό), θα στραφούμε εναντίον της εφαρμογής της πράξης, θα επιδιώξουμε τη μη εφαρμογή της.
Εκεί θα παρουσιάσουμε όλες τις πλαστογραφίες.

Καλή επιτυχία, φίλε μου. Μακάρι να πάει καλά και να ξεμπερδεύετε μια και καλή. Κρίμα εξαρχής που χρειάστηκε να μπείτε σε τέτοια διαδικασία.

Ενημέρωνέ μας, όποτε έχεις χρόνο για το πώς πάει η υπόθεση.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, li@m είπε

Γίνεται δικαστήριο να μην βγάλει απόφαση; 

Καλή τύχη σου εύχομαι. 

Τη βγάζει μετά από κάποιο χρόνο, τώρα πόσο χρόνο δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Έκατσα και διάβασα και τις 17 σελίδες! 

Όλο αυτό είναι εξωπραγματικό! Το ότι υπάρχει και δεδικασμένο, όπως διάβασα σε κάποια σχόλια, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό! Κάνει κάτι ο δήμος, το κράτος, και πληρώνουν οι κάτοικοι τα απαλλοτριωμένα; Ποιος έδωσε άδεια εξ αρχής και ρίχνουν το μπαλάκι στους κατοίκους; Δεν νομίζω ότι μου φτάνουν οι λέξεις για αυτήν την παράνοια! Ξεπερνάει κάθε όριο λογικής, όσο και αν δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα!

Κάποιο κονέ έχει αυτός με το δήμο, απατεώνας σίγουρα είναι και πάνε να το βγάλουν έτσι!

Όσο μπορείς, ενημέρωνε μας για τις εξελίξεις.

Καλή τύχη και καλά ξεμπερδεματα! 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lyda94 είπε

Έκατσα και διάβασα και τις 17 σελίδες! 

Όλο αυτό είναι εξωπραγματικό! Το ότι υπάρχει και δεδικασμένο, όπως διάβασα σε κάποια σχόλια, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό! Κάνει κάτι ο δήμος, το κράτος, και πληρώνουν οι κάτοικοι τα απαλλοτριωμένα; Ποιος έδωσε άδεια εξ αρχής και ρίχνουν το μπαλάκι στους κατοίκους; Δεν νομίζω ότι μου φτάνουν οι λέξεις για αυτήν την παράνοια! Ξεπερνάει κάθε όριο λογικής, όσο και αν δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα!

Κάποιο κονέ έχει αυτός με το δήμο, απατεώνας σίγουρα είναι και πάνε να το βγάλουν έτσι!

Όσο μπορείς, ενημέρωνε μας για τις εξελίξεις.

Καλή τύχη και καλά ξεμπερδεματα! 

Αυτα πρεπει να τα βλεπουν διαφοροι που νομιζουν οτι οι νομοι ειναι θεοσταλτοι, και πως οτιδηποτε ειναι νομιμο ειναι ταυτοχρονα δικαιο και ηθικο (και το αντιστροφο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...