Προς το περιεχόμενο

Γείτονας ζητάει από εμάς (ως παρόδιοι ιδιοκτήτες) αποζημίωση για το απαλλοτριωθέν οικόπεδό του

panosena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, panosena είπε

Εμείς θα πληρώσουμε βάσει μιας τιμής που βγάζει το δικαστήριο και στο χαρτί που μου έστειλε υπολογίζεται 750 ευρώ το τμ. Αυτή θα προσπαθήσει ο δικηγόρος μας να μειώσει.
Το ότι είναι παράλογο δεν σημαίνει ότι δεν υπαρχουν νόμοι που το υποστηρίζουν. Υπάρχουν. Ελλάδα. Νεξτ το Άφρικα..
Βρήκαμε δικηγόρο (λένε ότι έιναι πολύ σχετικός με το θέμα, δεν ξέρω). Αύριο θα πάω να ρωτήσω κι έναν άλλο αλλά δεν έχω ελπίδες.
Θα πάρω και συνήγορο του πολίτη, εκεί είναι που δεν έχω την παραμικρή ελπίδα...

Η αντικειμενική στην περιοχή που είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με tzotzo. Μπορείτε αυτή την στιγμή να σταματήσετε την ανοικοδόμηση; Μου φαίνεται περισσότερο βλαπτική μεταβολή η οποία θα επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα ζωής σας πολύ περισσότερο από το "κέρδος" σας από την υπέροχη θέα στο πάρκο.

Τι να πω; Βγείτε στα κανάλια. Ο δήμος θα κάνει πάρκο για να δείχνει το ωραίο πράσινο και ότι κάνει έργα, και εσείς θα αποκτήσετε κοντά 100000€ χρέος από το πουθενά (α σορυ, δεν είναι χρέος! Ανεβαίνει η αξία του οικοπέδου!1111!!!111- σύμφωνα με ορισμένους εδώ μέσα. Που έξω από τον χορό πολλά λέμε). Παράνοια. Θα ρωτήσω κάποια άτομα για το γεγονός και ίσως έχουν δικηγόρο για τέτοιες υποθέσεις. Απλά κρατήστε στο μυαλό ότι θέλετε πολύ καλό δικηγόρο. 

Επεξ/σία από efib

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο κ ως που ένα πάρκο που πιθανώς μπορεί να σημαίνει κ κίνηση άρα κ φασαρία σημαίνει "αναβάθμιση περιοχής"??? 

Και αντε πες βγάζει ένα νόημα η υπόθεση οι επιπτώσεις αν δεν μπορείς να δώσεις τα και καλά χρωστούμενα ποιες είναι?? Δηλαδή είμαι εγώ ένας μέσος άνθρωπος με μέση δουκεια κ έτυχε να να έχω το σπίτι του topic starter, μου σκάει αυτό δεν έχω περίσσευμα ούτε 10 ε αν δεν πληρώσω την Χ δόση από ένα χρέος που προκύπτει απ το πουθενά θα μπω φυλακή?? Είναι τόσο αστείο το σενάριο αν κ πιθανό που όντως μια ακραία λύση είναι όντως η καλύτερη αντιμετώπιση. Πχ κανάλια. Εξ αλου Ελλάδα είμαστε, δεν θέλουν λογική τα πράγματα 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 4

27 λεπτά πριν, alimentas είπε

Και αντε πες βγάζει ένα νόημα η υπόθεση οι επιπτώσεις αν δεν μπορείς να δώσεις τα και καλά χρωστούμενα ποιες είναι?? Δηλαδή είμαι εγώ ένας μέσος άνθρωπος με μέση δουκεια κ έτυχε να να έχω το σπίτι του topic starter, μου σκάει αυτό δεν έχω περίσσευμα ούτε 10 ε αν δεν πληρώσω την Χ δόση από ένα χρέος που προκύπτει απ το πουθενά θα μπω φυλακή??

Όχι φυλακή, κάνουν κατάσχεση του σπιτιού σου.

27 λεπτά πριν, alimentas είπε

Είναι τόσο αστείο το σενάριο αν κ πιθανό που όντως μια ακραία λύση είναι όντως η καλύτερη αντιμετώπιση. Πχ κανάλια. Εξ αλου Ελλάδα είμαστε, δεν θέλουν λογική τα πράγματα 

Σωστός!

17 λεπτά πριν, panosena είπε

Όχι φυλακή, κάνουν κατάσχεση του σπιτιού σου.

Σωστός!

Επειδή 1' φορά το ακούω, αυτό ΔΕΝ θα αφορούσε και απαλλοτριώσεις δρόμων?

Όπου γίνεται δρόμος ο ιδιοκτήτης εκτός από την αποζημίωση του κράτους να ζητά και από τους όμορους γείτονες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...