Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, @topos είπε

Υ.γ Όσο για την παραγγελία στο e-shop, εάν κανείς την παραγγελία δεν σου δίνει επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα?Έτσι δεν δέσμευσε εάν αυτοί το παρακάνουν με τις καθυστερήσεις.

Δεν δίνει δυστυχώς επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα, μου βγάζει :

""Μετά την αλλαγή της φορολογικής νομοθεσίας από τις αρχές του 2017 όλες οι παραγγελίες συνολικού ποσού από 500 ευρώ και πάνω (συμπερ. ΦΠΑ) πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται τραπεζικά. Παρακαλούμε επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής είτε "Κατάθεση" στον τραπεζικό λογαριασμό είτε χρέωση "Πιστωτικής Κάρτας".""

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, katcos said:

Δεν δίνει δυστυχώς επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα, μου βγάζει :

""Μετά την αλλαγή της φορολογικής νομοθεσίας από τις αρχές του 2017 όλες οι παραγγελίες συνολικού ποσού από 500 ευρώ και πάνω (συμπερ. ΦΠΑ) πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται τραπεζικά. Παρακαλούμε επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής είτε "Κατάθεση" στον τραπεζικό λογαριασμό είτε χρέωση "Πιστωτικής Κάρτας".""

Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα για τα πράγματα που θέλεις για ενδεχόμενες καθυστερήσεις πριν τους καταθέσεις τα χρήματα.

Spoiler

Εάν το εστηνες μόνος σου θα μπορούσες να το σπάσεις σε 3-4 παραγγελίες ώστε να το προσπερασεις

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε πιστωτική, ανάλογα ποτε κλείνει ο μήνας, αν βαλεις τη χρέωση στην αρχή του μήνα, μετα θα προλάβει λογικά η επιστροφή πριν κλείσει ο μήνας και έτσι δεν θα χρειαστει να πληρώσεις κάτι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκεί που βρέθηκε λύση με την πληρωμή ( παράδοση στο σπίτι με εξόφληση κατά την παράδοση) προέκυψαν πάλι 2-3 θεματάκια

1. κουτί δεν υπάρχει σε μαύρο πλέον (https://www.e-shop.gr/case-corsair-3000d-airflow-tempered-glass-midi-tower-black-p-PER.645442) οπότε ή θα ανέβω για κάτι  ακριβότερο https://www.e-shop.gr/case-be-quiet-pure-base-500dx-black-p-PER.589294 ή θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω σε άσπρο ή  θα περιμένω τις προτάσεις σας :)

2. τροφοδοτικό εξαφανίστηκε και αυτό ( https://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-pure-power-12-850w-gold-ecep-1x-12-pin-high-power-gpu-3x-pcie-p-PER.608726) οπότε έβαλα μια εναλλακτική ακριβότερη στα 750W ( και εδώ περιμένω γνώμη) https://www.e-shop.gr/psu-corsair-cp-9020251-eu-rm750x-shift-750w-80-plus-gold-fully-modular-atx-p-PER.547364

3. Οι μνήμες είναι cl 36  https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pvv564g600c36k-viper-venom-64gb-2x32gb-ddr5-6000mhz-dual-kit-p-PER.323777 οπότε έχει νόημα να αλλαχθούν με αυτές τις cl 30 ; : https://www.e-shop.gr/ram-kingston-fury-beast-black-64gb-2x32gb-ddr5-6000mt-s-cl30-xmp-dual-kit-kf560c30bbk2-64-p-PER.346585

4. και αφού ανέβηκε το budget λέω μήπως η full ATX https://www.e-shop.gr/mitriki-msi-b650-gaming-plus-wifi-d5-retail-p-PER.607757 είναι προτιμότερη ;

(είμαι 75 euro πάνω από το ταβάνι του αρχικού budget βέβαια ...)

eshop4b.jpg

Επεξ/σία από katcos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά στάλθηκε η παραγγελία (με εξόφληση κατά την παράδοση στο σπίτι) μετά από τις προτάσεις gusteg , sattack και @topos . Ευχαριστώ πολύ !

(Για να δούμε τώρα την ανταπόκριση του eshop στην παραγγελία ..)

teliko e shop.jpg

Επεξ/σία από katcos
  • Like 2
Δημοσ.

Μεγεια! Έχω την ίδια μητρικη. Στην αρχή θέλει training στις μνημες. Μην αγχωθείς αν αργήσει να μπουταρει. 

• Like 2
Δημοσ.

Την συναρμολόγηση θα την κάνουν στο eshop οπότε φαντάζομαι τυχόν αστοχίες κτλ θα αντιμετωπιστούν από αυτούς ελπίζω .

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gusteg είπε

βγηκε πολύ δυνατό μηχάνημα, καλοδούλευτο

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στην επιλογή!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβαζα διάφορα για καθυστερήσεις στις παραδόσεις από shop που μάλλον επιβεβαιώνονται...

Στην σύνθεση της παραγγελίας 24/01/25 ήταν αρχικά άμεσα διαθέσιμα η κάρτα γραφικών και η ψύκτρα .(2 στα 8 ) 

Τα υπόλοιπα είχαν 4-7 εργάσιμες αναμονή.

Την 5η εργάσιμη 30/01 αργά το απόγευμα τηλεφωνώ απλά για να μάθω πιθανές ημερομηνίες παραλαβής

Οι ημερομηνίες παραλαβής που μου ειπώθηκαν για τα parts ήταν από 04/02 τo κοντινότερο (cpu)  μέχρι 14/02 το πιο αργοπορημένο (κουτί ) :)

Την 9η εργάσιμη (σήμερα ,13η ημερολογιακή) και αφού δεν είχε αλλάξει το status του cpu μιλάω πριν λίγο και όπως φαντάζεστε οι πιθανές ημερομηνίες όλων των parts μετατέθηκαν από 2 εώς και 5 μέρες  σε σχέση με την προηγούμενη ενημέρωση ( 06/02 τo κοντινότερο (cpu)  μέχρι 19/02 το πιο αργοπορημένο (κουτί )

BTW το κουτί π.χ εμφανίζεται ακόμη σήμερα με αναμονή 4-7 εργάσιμων (όπως δηλαδή ήταν και 24/01) που το παρήγγειλα και η πιθανή ημερομηνία παραλαβής του είναι η 19/02/25 !!! ( δηλαδή 19 εργάσιμες και αν...)

Έτσι κι αλλιώς από τα εδώ γραφόμενα στο site είχα μια σχετική εικόνα των καθυστερήσεων απλά έλπιζα να μην κλείσει μήνας πριν την παραλαβή .

Απλή αναφορά προς ενημέρωση για υποψήφιους βιαστικούς αγοραστές .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ξερω, την περασμενη εβδομαδα, μου παραδοθηκε εξαρτημα αξιας 700Ε με ΕΛΤΑ κουριερ και πληρωσα το ποσον, ατακα κι επι τοπου, ντανγκα ντανγκα μετρητα στον κουριερατζη. Ρωτησα πως θα γινει με το λεγομενο ανοτατο σε μετρητα ποσον των 500Ε και ο ανθρωπος μου απαντησε οπως σας βολευει. Μετρητα, η με καρτα, εχω μηχανακι μαζυ μου.

Λοιπον καταναλωτη, μην σκυβεις το κεφαλι. Ο μονος τροπος ειναι αντικαταβολη και παλι. Αλλιως με την κατασταση που επικρατει θα τρεχεις καναδυο και τρεις μηνες να βρεις που ειναι τα πραγματα σου η τα λεφτα σου. Βεβαιως εχεις καθε δικαιομα να βγεις στα διαφορα φορα και να κλαψουριζεις μετα. This is a free country!  Πολυ φρη ομως!

Δημοσ.

Για την αντικαταβολή έχεις δίκιο , γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί είναι η καλύτερη μέθοδος πληρωμής σε τέτοιες αγορές και 3-4 post παραπάνω το ανάφερα ότι  : "Τελικά στάλθηκε η παραγγελία (με εξόφληση κατά την παράδοση στο σπίτι)" ...

Όσον αφορά το ''κλαψούρισμα'' δεν ξέρω που ακριβώς το εντόπισες, εκτός και αν αναφέρεσαι γενικά , αλλά και πάλι το να ενημερώνει κανείς εδώ μέσα για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή παρασπονδίες διαφόρων καταστημάτων εγώ το θεωρώ θετικό feedback προς γνώση των μελών.

Τώρα για  συναλλαγή με μετρητά ποσού άνω των 500Ε προσωπικά δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω καμία με νόμιμο παραστατικό . 

Την καλημέρα μου!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, katcos είπε

Όσον αφορά το ''κλαψούρισμα'' δεν ξέρω που ακριβώς το εντόπισες, εκτός και αν αναφέρεσαι γενικά , αλλά και πάλι το να ενημερώνει κανείς εδώ μέσα για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή παρασπονδίες διαφόρων καταστημάτων εγώ το θεωρώ θετικό feedback προς γνώση των μελών.

Γενικα αναφερομαι βεβαια, στεναχωριεμαι και θυμωνω διαβαζοντας σε διαφορα φορα τοσες πολλες περιπτωσεις, ταλαιπορειας καταναλωτων, απο μαγαζια που δεν σεβονται το χρημα του πελατη τους. Δεν βγαζω τον εαυτο μου εκτος, κι εγω την εχω πατησει. Και βεβαια πρεπει να αναφερονται τετοιες συμπεριφορες. Εκεινο που θελω να τονισω, εμπυστοσυνη πουθενα. Εν τη παλαμη και ουτο βοησομεν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά τραγικοί !

24/01/25 έγινε η παραγγελία και η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι περιμένουν κουτί, μνήμες και τροφοδοτικό με πιθανές  ημερομηνίες παραλαβής από 25/2 - 25/3 (!!) 

Δηλαδή πιθανή ημερομηνία παράδοσης της σύνθεσης (που τα κομμάτια της είχαν αρχικά και έχουν ακόμη ένδειξη 4-7 εργάσιμες παράδοσης ) 2+ μήνες μετά !!!

Απλή ενημέρωση προς υποψηφίους αγοραστές .

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, katcos είπε

Απλά τραγικοί !

24/01/25 έγινε η παραγγελία και η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι περιμένουν κουτί, μνήμες και τροφοδοτικό με πιθανές  ημερομηνίες παραλαβής από 25/2 - 25/3 (!!) 

Δηλαδή πιθανή ημερομηνία παράδοσης της σύνθεσης (που τα κομμάτια της είχαν αρχικά και έχουν ακόμη ένδειξη 4-7 εργάσιμες παράδοσης ) 2+ μήνες μετά !!!

Απλή ενημέρωση προς υποψηφίους αγοραστές .

Και να βαλουν ο Χριστος κι η μανα του το χερι τους, να μην χρειαστεις ποτε το σερβις τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...