1988panos2171 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δανεικά και αγύριστα θα ναι. Ειδικά στο ότι τσινισε όταν άκουσε ότι δε θα πάρει όλο το ποσό που ζήτησε. Γενικά πάνω κάτω ξέρει τι έχεις μιας και είστε στην ίδια δουλειά και φίλοι οπότε και πόσα παίρνεις ξέρει και πόσα ξοδεύεις στο περίπου. Το ότι τα λεφτά είναι για γάμο δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να μην τα πάρεις ποτέ πίσω. Δεν είναι έκτακτο έξοδο όπως ένα προβλήμα υγείας, μια μεγάλη ζημιά κλπ, είχε χρόνο να μαζέψει χρήματα και δε το έκανε, πιστεύεις ότι θα μαζέψει για να σου τα δώσει πίσω; 1
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μην δανειζετε ποτε πουθενα. Οσες φορες εχω δωσει αντικειμενο το εφεραν χαλασμενο και αντε τρεξε να το φτιαξεις η να παρεις καινουργιο. Χρηματα εχω δανεισει 1000αρικο και μετα απο 5 χρονια που τους τα θυμησα λενε καλα δεν στα εχουμε δωσει? Εννοειται μου τα εδωσαν μετα αλλα καταλαβαινετε τους τζαμπατζηδες δανειζονται και ξεχνανε μετα απο που πηραν τα λεφτα που εχουν. Πιστευω ακραδαντα οτι η μιση Ελλαδα αν οχι περισσοτερο απο 50% ζει με δανεικα. Ειτε απο τραπεζες ειτε απο φιλους οικογενεια και το παιζει οτι κανει ζωαρα με ξενα λεφτα το εχουμε δει απειρες φορες αυτο. Προσωπικα δεν εχω δανειστει ποτε τιποτα απο πουθενα ουτε προκειται και δεν γουσταρω και να δανειζω αλλα τι να κανεις οταν ειναι πολυ αναγκη και καπου εκει την πατας. Και το χειροτερο οτι πολλοι το παιζουν και μαγκες με δανεικα λεφτα. Δανεικα για αμαξι δανεικα για κινητο δανεικα για διακοπες και μετα μην τον ειδατε. Κηδεια με ξενα κολλυβα με λιγα λογια τρεχα εσυ να βρεις το δικιο σου μετα. 1
dbrillis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, spiros_kaz είπε υποχρεώση καμιά δεν υπάρχει, ίσα που όλα πάντα ήταν ίσα με καλό τρόπο...μου κάνεις, στο ανταποδίδω αλλιώς... αλλά ναι...του είπα "Ξέρεις τόσα μπορώ" και απαντά "Αυτά που σου ζήτησα χρειάζομαι..." απλά δεν είχα καλό feeling όταν τα ζήτησε, συν τοις άλλοις αυτές τις μέρες έμαθε ότι θα ταξιδέψω σε κάνα μήνα... απλά επικαλέστηκε τις κακές οικονομίες από τη γυναίκα του, διότι ετοιμάζονται καιρό και μου κάνει μετά "Καλές οι σχέσεις, αλλά κάποιος πάντα θα είναι ο κακός που θα εκμεταλλευεται τον πιο καλό...και θα μου κάνουν εγκεφαλικό με το γάμο..." Σου εχουν ηδη απαντησει πολλοι. Αν δεν καταλαβαινεις βαλε να δεις Οικογενειακες Ιστοριες, ισως σε ξυπνησουν λιγο. 1
spiros_kaz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, Nabuko είπε Plot twist: o ts είναι ο γαμπρός και το ταξίδι είναι ο μήνας του μέλιτος είχε πλάκα η σκέψη σου🤣
Morosana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Όσες φορές έχει εμφανιστεί κάποιος γνωστός για δανεικά πάντα η απάντηση είναι μια "φυσικά και θα σε βοηθήσω αλλά επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν θα πάμε πρώτα ένα δικηγόρο να κάνουμε ένα χαρτί πως αν δεν ξεπληρώσεις στη συμφωνημένη ημερομηνία θα μου μεταβιβάσεις το αμάξι το σπίτι κτλ ανάλογα το ποσό που ζητάει". Όλοι το παίζουν θιγμένοι και εξαφανίζονται και με γλιτώνουν από συναισθηματικό εκβιασμό που είπα όχι για κάποιο σοβαρό τους θέμα. 2
polaki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 hours ago, adi32 said: Ποτέ δανεικα Πες ετυχε κατι εκτακτο και δυστυχως δεν μπορω Καλυτερα να μη σου ξαναμιλησει (γιατι δεν του εδωσες) παρα να μη σου ξαναμιλησει (γιατι δε θα στα δινει) THIS!
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, spiros_kaz είπε Ένας συνάδελφος που έχουμε και φιλικές σχέσεις, μου ζήτησε δανεικά...για το γάμο της κόρης του... Κάλεσε τον για καφέ… Παρήγγειλε του έναν ελληνικό σκέτο… Πες του ότι βρε έρμε εδώ δεν έχεις δεύτερο σώβρακο, θέλεις και δανικά για να τα πετάξεις αεριτζίδικα σε γάμους; Επίσης δώσε του συμβουλή να μην παντρέψει την κόρη του αν δεν είναι ικανή να πληρώσει μόνη της τα έξοδα της… Μετά δώσε του τον καφέ τη παρηγοριάς…
tutuyo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δεν είμαι εναντίον των δανεικών. Άνθρωποι είμαστε, η ζωή είναι απρόβλεπτη και όλοι μπορεί να χρειαστούμε ένα σμπρωξιματακι. Ως εκ τούτου απορρίπτω τα "δεν δίνω ποτέ δανεικά κτλ",η ζωή έχει τον τρόπο να σε κλωτσαει στα κακαλα Αλλά. Ένα μεγάλο αλλά, δανεικά θα δώσω για must have καταστάσεις, ένα πρόβλημα υγείας πχ και όχι nice to have καταστάσεις όπως ο γάμος της θυγατέρας Για να κάνει η άλλη την λεζάντα θα φας εσύ την (οποία) οικονομική πίεση; 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις