News Editors insomnia.gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου News Editors Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στο σημερινό μας podcast, ασχολούμαστε αρχικά με την έξοδο της Siemens από την αγορά την ηλεκτρικών συσκευών σε ότι αφορά τη χώρα μας, και τη δυναμική που διαμορφώνεται στο χώρο. Ακόμα αναφερόμαστε στην πρόσφατη ομιλία του Κώστα Νεμπή, CEO του ΟΤΕ, προς τους εργαζομένους, ο οποίος αναφέρθηκε στις 5 βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση προκειμένου να γίνει το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη του ομίλου. Επόμενο θέμα ο Musk και οι αντιδράσεις του ενώ ο Τίμος μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα Ray-Ban γυαλιά της Meta, τα οποία πλέον διαθέτουν υποστήριξη Meta AI, εκτοξεύοντας τις λειτουργίες τους ως έξυπνα γυαλιά. Επόμενο θέμα η διαθεσιμότητα των iPhone 16 αλλά και η αλλαγή στη χρονική διάρκεια των YouTube Shorts. Ολοκληρώνουμε με τις προσπάθειες του Facebook προκειμένου να απευθυνθεί στη Gen Z που του έχει γυρίσει την πλάτη, καθώς και στις εντυπώσεις μας από το Joker: Folie à Deux. 00:00 - Εισαγωγή 01:21 - Σχόλια 16:18 - Siemens 22:21 - OTE 27:05 - Musk 27:57 - Douleutaras 29:28 - Meta Ray-Ban 42:10 - Διαθεσιμότητα iPhone 44:46 - YouTube Shorts 48:08 -Facebook και GenZ 53:23 - Joker: Folie à Deux Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου πιστεύω το αιώνιο ερώτημα απαντήθηκε και κλίνει στόματα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, pj2501 είπε πιστεύω το αιώνιο ερώτημα απαντήθηκε και κλίνει στόματα Τεράστιο πρόβλημα τα hallucinations στα ai chatbots 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 6 hours ago, pj2501 said: πιστεύω το αιώνιο ερώτημα απαντήθηκε και κλίνει στόματα αυτό παλιά το λέγαμε google poisoning 😅 Τώρα chatgpt poisoning 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercast Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Αυτό που το Viber θεωρείται το 2ο πιο ασφαλές messaging app μετά το signal από που προέκυψε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Γεια σας αγόρια, Καθαρά προσωπικό take. Αυτό λίγο με τα smart gadgets κάπου με έχει κουράσει. Ναι στο smartphone, προφανώς, ναι και στα buds. Πέραν αυτών, δεν μπορώ να έχω στο κεφάλι μου πλέον το αν έχουν μπαταρία το ρολόι, τα γυαλιά, τα παπούτσια ή το σώβρακο. Στην καθημερινότητά μου φοράω το Apple Watch π.χ. Όταν πρόκειται να λείψω από το σπίτι για πάνω από μία μέρα, το Apple Watch μένει πίσω και φοράω κανονικό ρολόι. Σκέφτηκα το smart ring σε κάποια φάση αλλά έκανα τις ίδιες σκέψεις (και επιπλέον ξενέρωσα με τα subscription-based products). Το ίδιο και με τα γυαλιά: δοκίμασα τα Ray-Ban Meta από φίλο και όντως είναι κουλ. Αλλά δεν ψήνομαι να πρέπει να έχω μαζί θήκη, να κοιτάω μπαταρία, να έχω δεύτερο ζευγάρι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το ζητούμενο είναι η καθημερινότητα να γίνεται απλούστερη... #tooosoapla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Τιμο το Joker διαδραματίζεται στο 1981 και είναι ολοφάνερο καθόλη την διάρκεια της ταινίας. Για αυτό και η τεχνολογία είναι αυτή που είναι στην ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα