Προς το περιεχόμενο

Ράγισμα κινητήρα

Irenaaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Έχει και άριστες αξιολογήσεις 

4.7 

Τι να πω 

Screenshot_20241008_195000_Google.jpg

Ναι δυστυχώς και εγώ για αυτό ήμουν τόσο σίγουρη όταν πήγα. Αν δεις στο σάιτ του έχει αμάξια μόνο από 8.000€ και πάνω. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

13 λεπτά πριν, liakinen είπε

Το ξέρεις ότι μπορείς να φας μήνυση που ανέφερες την επιχείρηση;

Απλα ανέφερε μια κακή εμπειρία από συγκεκριμένη επιχείρηση. Πόσες τέτοιες έχουν γίνει εδώ για παρόμοιες περιπτώσεις; 

• Like 2

17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απλα ανέφερε μια κακή εμπειρία από συγκεκριμένη επιχείρηση. Πόσες τέτοιες έχουν γίνει εδώ για παρόμοιες περιπτώσεις; 

Η επιχείρηση μπορεί να επικαλεστεί συκοφαντία να κινηθεί δικαστικά και να ζητηθούν αποδείξεις κτλ. Δεν αναφέρεις όνομα επιχείρησης εκτός αν έχεις όλα τα έγγραφα που θα χρειαστούν, δεν έχεις κάνει βλακεία ο ίδιος (αγοράζω γουρούνι στο σακί) και είσαι έτοιμος να μπεις στον χορό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Και το χειρότερο είναι οτι πριν το πάρω το πήγα σε μηχανικό και το είδε και μου είπε όλα καλά. Αλλα δεν το ανέβασε πάνω. Ο δεύτερος που το πήγα και το ανέβασε αμέσως το είδε. Μου είπε ότι αν το είχε ανεβάσει θα το είχε δει 

Αν δεν το σηκώσει πάνω ένας μηχανικός και δεν το βγάλει και λίγο στο δρόμο ή τουλάχιστον να δουλέψει η μηχανή μόνο μηχανικός δεν είναι. 

4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Η επιχείρηση μπορεί να επικαλεστεί συκοφαντία να κινηθεί δικαστικά και να ζητηθούν αποδείξεις κτλ. Δεν αναφέρεις όνομα επιχείρησης εκτός αν έχεις όλα τα έγγραφα που θα χρειαστούν, δεν έχεις κάνει βλακεία ο ίδιος (αγοράζω γουρούνι στο σακί) και είσαι έτοιμος να μπεις στον χορό.

Η συγκεκριμένη μόνο για τον τρόπο που έγινε η συναλλαγή δεν την συμφέρει να κάνει κάτι. 

Εδω έχουν γίνει πάρα πολλές καταγγελίες για μεγάλες επιχειρήσεις. 

Δεν πουλάει ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμολόγιο και χωρίς ουσιαστική μεταβίβαση. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, liakinen είπε

Το ξέρεις ότι μπορείς να φας μήνυση που ανέφερες την επιχείρηση;

Με την ίδια λογική οποίος κάνει αρνητική αξιολόγηση στο Google μπορεί να φάει καταγγελία; 

Εγώ πάντως επειδή είναι και αρκετά γνωστή, θα ήθελα να μάθω μια τέτοια εμπειρία από κάποιον άλλον για να πάω πιο υποψιασμένη. Τώρα αν βρεθεί κάποιος και πάει και του το πει, τι να πω; Ας φάω καταγγελία. 

Επεξ/σία από Irenaaa

9 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Καλησπέρα πήρα πριν 3 μήνες από μάντρα ένα Citroen c3 2005 με εγγύηση 10 μέρες μόνο. Μετά από 10 μέρες άρχισε να χάνει νερά το ψάξαμε με τα πολλά βρήκαμε ράγισμα στον κορμό. Απο εδώ και πέρα τι κάνουμε; Μπορούμε να κάνουμε κάτι νομικά με την μάντρα; Σίγουρα χαλασμένο ήταν όταν το πήρα δεν παίζει. Ακόμα χρωστάμε δοσεις. Μπορούμε να μην τις δώσουμε; Με το αμάξι τι κάνουμε; Να βάλουμε μεταχειρισμένο κινητήρα; Κάποιος που ξέρει να μας βοηθήσει γιατί και εγώ ξέρω τα βασικά. 

Προφανώς ήξερε οτι έχει θέμα και ήθελε να το διώξει .

Κακώς δε το πήγες σε καποιο συνεργείο ή να το δεί κάποιος μηχανικός απο μεριά σου .

Συμβουλέψου δικηγήρο δικό σου να δεις τι μπορείς να κάνεις .

Όσο για τη άδεια κυκλοφορίας , κακώς κράτησε τη πρωτότυπη . Σου κάνει παρακράτηση κυριότητας και όταν εξοφλήσεις γίνεται άρση παρακράτησης και περνάει στο δικό σου όνομα.

Υπολόγισε 400-500€ ενα μετ/σμενο μοτέρ + εργασία . Βέβαια ειναι λαχείο και το μεταχειρισμένο μοτέρ . Το καλυτερο θα ήταν να ψαξει δικό σου άτομο / μηχανικος σε μάντρα .

8 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Οχι δεν υπάρχει η άδεια είναι στο όνομα μου μόνο που την έχει αυτός μέχρι να ξεχρεώσω και εγώ έχω την φωτοτυπία. Δεν έχω κάνει τίποτα μέσω gov ή ΚΕΠ

Πες μας μπας και βρω άκρη αν ξέρεις κάτι παρόμοιο και πώς εξελίχθηκε. 

Tι πάει να πει δεν έχεις την άδεια;Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με φωτοτυπία.Σίγουρα ειναι στο όνομα σου;Το έχεις ελέγξει;

Τράβα στο συγκοινωνιών της περιοχής σου και πες ότι την έχεις χάσει ώστε να βγάλεις άλλη.

Απίστευτα πράγματα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Tι πάει να πει δεν έχεις την άδεια;Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με φωτοτυπία.Σίγουρα ειναι στο όνομα σου;Το έχεις ελέγξει;

Τράβα στο συγκοινωνιών της περιοχής σου και πες ότι την έχεις χάσει ώστε να βγάλεις άλλη.

Απίστευτα πράγματα.

Ναι είναι σίγουρο, στο όνομα μου είναι. Αυτός την έχει και μέχρι να τον ξεχρεώσω την κρατάει. 

3 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Οσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο πείθομαι οτι εξού και η τιμή. Είχε θέμα και το είχε υπολογίσει. Κανονικά το αμάξι το πουλάνε 3.500€ απ όσο βλέπω 

Ακριβως. 3500 κοστιζουν αυτα.

2 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Ναι είναι σίγουρο, στο όνομα μου είναι. Αυτός την έχει και μέχρι να τον ξεχρεώσω την κρατάει. 

Αν σε σταματήσει τροχαία τι θα δείξεις;Η φωτοτυπία δεν έχει καμιά ισχύ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Μπες στο gov.gr myAuto και δες αν φαίνεται στο όνομά σου το αμάξι. Αν φαίνεται εκεί έχεις μια ηρεμία ότι σου ανήκει το αμάξι. Την άδεια δε μπορεί να σου τη κρατάει, είναι παράνομο. Μπορείς να πας να εκδώσεις άλλη, αν επιβεβαιώσεις ότι είναι στο όνομά σου.

Δυστυχώς ιδιωτικό συμφωνητικό χωρίς επικύρωση από ΚΕΠ ή gov.gr έχει ελάχιστη ως καθόλου αξία νομικά. Και θεωρημένο βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει ο δικηγόρος να κάνει πολλά. Πρέπει να ξεκινήσουν εξώδικα, μήνυση κλπ, θα ανεβάσει πολύ το κόστος.

Αν όμως το αμάξι είναι στο όνομά σου, μίλα με δικηγόρο μήπως μπορείτε να αποδείξετε μέσω της συναλλαγής από τράπεζα ότι το αμάξι ήταν σκάρτο εξ αρχής, και με βεβαίωση από μηχανικό που να βεβαιώνει τη βλάβη. Πολύ τραβηγμένο αλλά ίσως φοβηθεί και κάνει λίγο πίσω.

Αν δεν είναι ούτε το αμάξι στο όνομά σου, πάλι με δικηγόρο για εξώδικο και μήνυση, και ίσως βρεθεί μια άκρη νομικά επειδή δεν έγινε τυπική μεταβίβαση. Ίσως και με έλεγχο από εφορία να φανούν οι παρανομίες που κάνει. Αλλά δυστυχώς δύσκολη περίπτωση. Αν πέσει το χρήμα και πάρεις το αμάξι, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.

Σχετικά με τη βλάβη, αν όλο το υπόλοιπο αμάξι είναι άριστο μηχανικά και εμφανισιακά, σε αυτό το σημείο ίσως αξίζει η αλλαγή κινητήρα. Αλλιώς το να το δώσεις με χαλασμένο μοτέρ, δε ξέρω αν θα πιάσεις τα 2 χιλιάρικα. Θέλει αρκετό ψάξιμο και υπομονή.

Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος το πρόβλημα OP.

Επεξ/σία από thanasis00

7 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Μπες στο gov.gr myAuto και δες αν φαίνεται στο όνομά σου το αμάξι. Αν φαίνεται εκεί έχεις μια ηρεμία ότι σου ανήκει το αμάξι. Την άδεια δε μπορεί να σου τη κρατάει, είναι παράνομο. Μπορείς να πας να εκδώσεις άλλη, αν επιβεβαιώσεις ότι είναι στο όνομά σου.

Δυστυχώς ιδιωτικό συμφωνητικό χωρίς επικύρωση από ΚΕΠ ή gov.gr έχει ελάχιστη ως καθόλου αξία νομικά. Και θεωρημένο βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει ο δικηγόρος να κάνει πολλά. Πρέπει να ξεκινήσουν εξώδικα, μήνυση κλπ, θα ανεβάσει πολύ το κόστος.

Αν όμως το αμάξι είναι στο όνομά σου, μίλα με δικηγόρο μήπως μπορείτε να αποδείξετε μέσω της συναλλαγής από τράπεζα ότι το αμάξι ήταν σκάρτο εξ αρχής, και με βεβαίωση από μηχανικό που να βεβαιώνει τη βλάβη. Πολύ τραβηγμένο αλλά ίσως φοβηθεί και κάνει λίγο πίσω.

Αν δεν είναι ούτε το αμάξι στο όνομά σου, πάλι με δικηγόρο για εξώδικο και μήνυση, και ίσως βρεθεί μια άκρη νομικά επειδή δεν έγινε τυπική μεταβίβαση. Ίσως και με έλεγχο από εφορία να φανούν οι παρανομίες που κάνει. Αλλά δυστυχώς δύσκολη περίπτωση. Αν πέσει το χρήμα και πάρεις το αμάξι, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.

Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος το πρόβλημα OP.

Μόλις μπήκα. Είναι στο όνομα μου το αμάξι και εκεί που λέει παράκρατηση κυριότητας λέει όχι. Λέει μερίδιο 100%. 

17 ώρες πριν, liakinen είπε

Παίζει πολύ.  Νέο account και τα 2 threads.  Παρόμοιο πρόβλημα.  Το θέμα, που βρίσκεται η αλήθεια. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Irenaaa είπε

Καλησπέρα πήρα πριν 3 μήνες από μάντρα ένα Citroen c3 2005 με εγγύηση 10 μέρες μόνο. Μετά από 10 μέρες άρχισε να χάνει νερά το ψάξαμε με τα πολλά βρήκαμε ράγισμα στον κορμό.

δυστυχώς πρέπει και μπορείς να κινηθείς νομικά για εξαπάτηση ,

δεν έχεις άλλο τρόπο αν θέλεις να δικαιωθείς .

έπρεπε αμέσως αφού είδες ότι έχει θέμα με το αυτοκίνητο να κινηθείς ,

χάθηκε αρκετός χρόνος ,

πέρασαν τρεις μήνες .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...