Irenaaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγγύηση 10 μέρες δεν υπάρχει ,το λιγότερο ειναι ενός έτους https://www.newsauto.gr/offers/apokalipsi-ipochreotiki-i-engiisi-eos-2-chronia-sta-metachirismena-ich/ Δηλαδή μπορώ να πάω και να του πω ότι μίλησα με δικηγόρο και να διεκδικήσω να μου πλήρωση την ζημιά;
SaFiS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Ναι, μιλα με δικηγορο να του πει λιγα λογακια. Επισης, ειναι παρανομο να εχει κρατησει την πρωτότυπη αδεια. Σου κανει παρακρατηση κυριοτητας και οταν ξεχρεωσετε παει και την κανει αρση. Εχεις επισης δικαιωμα αναστροφης αγορας, αφου προκειται για χρεπι και ας κοψει τον λαιμο του… 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Irenaaa είπε Δηλαδή μπορώ να πάω και να του πω ότι μίλησα με δικηγόρο και να διεκδικήσω να μου πλήρωση την ζημιά; Ναι αλλά πιο καλά να του τα πει δικηγόρος. Ελπίζω να έχεις αποδείξεις για τα λεφτά που του έχεις δώσει μέχρι τώρα. Σωστά; Εγώ στη θέση σου αφού σου φέρθηκε τόσο σκάρτα και αφού είναι έμπορος θα του ζήταγα τα λεφτά πίσω και να πάρει το σαράβαλο αλοιως απειλή για καταγγελία στην εφορία. Προφανως δεν έγινε νόμιμα η "ανύπαρκτη" μεταβίβαση. Το μόνο σου στοιχείο βέβαια είναι ένα μη θεωρημένο συμφωνητικό αλλά νομίζω θα φοβηθεί. Πιο καλά όμως συμβουλή από δικηγόρο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1
ringboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Το τι θα κανεις εξαρταται απο το ποσο το πηρες. Ποσο το πηρες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, ringboy είπε Το τι θα κανεις εξαρταται απο το ποσο το πηρες. Ποσο το πηρες? Φοβάμαι ότι όσο και να το πήρε αν τελικά γίνει δικό του θα του στοιχίσει πιο πολύ από ότι αξίζει για να το φτιάξει. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εγγύηση 10 μέρες δεν υπάρχει ,το λιγότερο ειναι ενός έτους https://www.newsauto.gr/offers/apokalipsi-ipochreotiki-i-engiisi-eos-2-chronia-sta-metachirismena-ich/ Για αυτό υπάρχει νόμος με ΦΕΚ; Αν οχι είναι άνευ αξίας.
Irenaaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, ringboy είπε Το τι θα κανεις εξαρταται απο το ποσο το πηρες. Ποσο το πηρες? 2.500€ χιλιάρικα 30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι αλλά πιο καλά να του τα πει δικηγόρος. Ελπίζω να έχεις αποδείξεις για τα λεφτά που του έχεις δώσει μέχρι τώρα. Σωστά; Εγώ στη θέση σου αφού σου φέρθηκε τόσο σκάρτα και αφού είναι έμπορος θα του ζήταγα τα λεφτά πίσω και να πάρει το σαράβαλο αλοιως απειλή για καταγγελία στην εφορία. Προφανως δεν έγινε νόμιμα η "ανύπαρκτη" μεταβίβαση. Το μόνο σου στοιχείο βέβαια είναι ένα μη θεωρημένο συμφωνητικό αλλά νομίζω θα φοβηθεί. Πιο καλά όμως συμβουλή από δικηγόρο. Ναι είναι όλα μέσω τράπεζας. Οπότε μπορώ να εκτυπώσω και τις αποδείξεις. Εγω υπογράψει το συμφωνητικό αλλά δεν έχει επικυρωθεί κάπως σε ΚΕΠ κλπ. Εχει όμως την υπογραφή μου πάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Irenaaa είπε 2.500€ χιλιάρικα Ναι είναι όλα μέσω τράπεζας. Οπότε μπορώ να εκτυπώσω και τις αποδείξεις. Εγω υπογράψει το συμφωνητικό αλλά δεν έχει επικυρωθεί κάπως σε ΚΕΠ κλπ. Εχει όμως την υπογραφή μου πάνω. Αυτό με τράπεζα είναι πάρα πολύ καλό. Πολύ ισχυρό στοιχείο. Σε αυτουνού το όνομα δεν είναι ο λογαριασμός που έκανες κατάθεση; Τη γνώμη μου στην είπα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
Irenaaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, SaFiS είπε Ναι, μιλα με δικηγορο να του πει λιγα λογακια. Επισης, ειναι παρανομο να εχει κρατησει την πρωτότυπη αδεια. Σου κανει παρακρατηση κυριοτητας και οταν ξεχρεωσετε παει και την κανει αρση. Εχεις επισης δικαιωμα αναστροφης αγορας, αφου προκειται για χρεπι και ας κοψει τον λαιμο του… Μπορώ να κάνω αναστροφή αγοράς; Πρέπει να μιλήσω με τον δικόγορο μας. Μου δίνετε ελπίδα αλήθεια. 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό με τράπεζα είναι πάρα πολύ καλό. Πολύ ισχυρό στοιχείο. Σε αυτουνού το όνομα δεν είναι ο λογαριασμός που έκανες κατάθεση; Τη γνώμη μου στην είπα. Ναι στο όνομα του είναι. Μου είπε να πάω να του τα έδινα μετρητά αλλά επειδή μένω μακριά δόξα τον θεό του είπα θα τα κάνω μέσω τράπεζας. Θα είχα μπλέξει τώρα ακόμα περισσότερο. 1
xsterg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου η πατατα εγινε. επρεπε να ειχες συμβουλευτει καποιον φιλο που γνωριζει απο αυτοκινητα. ενηργησες παρορμητικα. ειχες καποια χρηματακια, βρηκες ενα αυτοκινητακι και δεν εξετασες τιποτα αλλο. το εχω ξαναπει. οι αγορες απο ιδιωτη ειναι προτιμητεες σε σχεση με εναν εμπορο. υπαρχουν ομως και σωστοι εμποροι. εγω εδω στην πατρα εφερα αυτοκινητο απο γερμανια μεσω εμπορου ο οποιος τηρησε τα παντα στην συμφωνια μας. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Irenaaa είπε Μπορώ να κάνω αναστροφή αγοράς; Πρέπει να μιλήσω με τον δικόγορο μας. Μου δίνετε ελπίδα αλήθεια. Ναι στο όνομα του είναι. Μου είπε να πάω να του τα έδινα μετρητά αλλά επειδή μένω μακριά δόξα τον θεό του είπα θα τα κάνω μέσω τράπεζας. Θα είχα μπλέξει τώρα ακόμα περισσότερο. Εκτος απο απατεωνας ειναι και βλακας. Σε ποια περιοχη της Ελλαδας γινοντε αυτα ? 1
Irenaaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, xsterg είπε η πατατα εγινε. επρεπε να ειχες συμβουλευτει καποιον φιλο που γνωριζει απο αυτοκινητα. ενηργησες παρορμητικα. ειχες καποια χρηματακια, βρηκες ενα αυτοκινητακι και δεν εξετασες τιποτα αλλο. το εχω ξαναπει. οι αγορες απο ιδιωτη ειναι προτιμητεες σε σχεση με εναν εμπορο. υπαρχουν ομως και σωστοι εμποροι. εγω εδω στην πατρα εφερα αυτοκινητο απο γερμανια μεσω εμπορου ο οποιος τηρησε τα παντα στην συμφωνια μας. Και το χειρότερο είναι οτι πριν το πάρω το πήγα σε μηχανικό και το είδε και μου είπε όλα καλά. Αλλα δεν το ανέβασε πάνω. Ο δεύτερος που το πήγα και το ανέβασε αμέσως το είδε. Μου είπε ότι αν το είχε ανεβάσει θα το είχε δει 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Εκτος απο απατεωνας ειναι και βλακας. Σε ποια περιοχη της Ελλαδας γινοντε αυτα ? Αθήνα. CDS AREA λέγεται 2
ringboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Irenaaa είπε 2.500€ χιλιάρικα Το πηρες αρκετα φτηνα και αν δεν εχει αλλα προβληματα ισως αξιζει να δωσεις 1000-1200 ευρω για κινητηρα. Απο την αλλη μερια καταλαβα οτι ισως η κανονικη μεταβιβαση να μην εγινε ακομη. Αν προλαβεις μπορεις σχετικα ευκολα να του ζητησεις ακυρωση της συναλλαγης. Ή στην τελικη καλυτερα να το αναλαβει δικηγορος γιατι ο εμπορος αυτος με τα αθεωρητα συμφωνητικα κλπ δεν τηρησε σωστα την διαδικασια μεταβιβασης. Ουτε κατα διανοια δεν γινεται ετσι η μεταβιβαση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από ringboy
Irenaaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ringboy είπε Το πηρες αρκετα φτηνα και αν δεν εχει αλλα προβληματα ισως αξιζει να δωσεις 1000-1200 ευρω για κινητηρα. Απο την αλλη μερια καταλαβα οτι ισως η κανονικη μεταβιβαση να μην εγινε ακομη. Αν προλαβεις μπορεις σχετικα ευκολα να του ζητησεις ακυρωση της συναλλαγης. Ή στην τελικη καλυτερα να το αναλαβει δικηγορος γιατι ο εμπορος αυτος με τα αθεωρητα συμφωνητικα κλπ δεν τηρησε σωστα την διαδικασια μεταβιβασης. Ουτε κατα διανοια δεν γινεται ετσι η μεταβιβαση. Οσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο πείθομαι οτι εξού και η τιμή. Είχε θέμα και το είχε υπολογίσει. Κανονικά το αμάξι το πουλάνε 3.500€ απ όσο βλέπω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Irenaaa είπε Αθήνα. CDS AREA λέγεται Έχει και άριστες αξιολογήσεις 4.7 Τι να πω Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
ringboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Irenaaa είπε Οσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο πείθομαι οτι εξού και η τιμή. Είχε θέμα και το είχε υπολογίσει. Κανονικά το αμάξι το πουλάνε 3.500€ απ όσο βλέπω Ε ναι. Ειναι φως- φαναρι που οφειλεται η χαμηλη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις