Brashida Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Θέλω να πουλήσω μέσω ίντερνετ ή οπουδήποτε ένα τηλέφωνο (redmi13 ) ολοκαίνουργιο ούτε δύο εβδομάδων...Που να ψάξω ή να απευθυνθώ για να γίνει αυτό?
koutsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Brashida είπε Θέλω να πουλήσω μέσω ίντερνετ ή οπουδήποτε ένα τηλέφωνο (redmi13 ) ολοκαίνουργιο ούτε δύο εβδομάδων...Που να ψάξω ή να απευθυνθώ για να γίνει αυτό? Βάλε αγγελία εδώ στο Insomnia και ακόμα καλύτερα στο Facebook marketplace.
Brashida Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 7 hours ago, koutsis said: Βάλε αγγελία εδώ στο Insomnia και ακόμα καλύτερα στο Facebook marketplace. Έχω βάλει μάρκετ πλαις τπτ αν είναι θα βάλω και εδώ
koutsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Brashida είπε Έχω βάλει μάρκετ πλαις τπτ αν είναι θα βάλω και εδώ Έχεις βάλει σωστές φωτογραφίες και σωστή τιμή; 😉
Brashida Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 52 minutes ago, koutsis said: Έχεις βάλει σωστές φωτογραφίες και σωστή τιμή; 😉 Φωτό δεν έχω βάλει αναφέρω το μοντέλο μόνο γιατί το κινητό είναι ούτε δύο εβδομάδων χωρίς καμία ζημιά..η τιμή στα καταστήματα για το συγκεκριμένο είναι από 190 και πάνω και εγώ το δίνω 160 συζητήσιμη...Τι άλλο να κάνω?☺️
tasvar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Brashida είπε Φωτό δεν έχω βάλει αναφέρω το μοντέλο μόνο γιατί το κινητό είναι ούτε δύο εβδομάδων χωρίς καμία ζημιά..η τιμή στα καταστήματα για το συγκεκριμένο είναι από 190 και πάνω και εγώ το δίνω 160 συζητήσιμη...Τι άλλο να κάνω?☺️ Αν είναι σωστό το μοντέλο που γράφεις, στο bestprice έχει 130€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα