Sakisoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου καλημερα σας.θα ηθελα να ρωτησω.εφοσων εχω ενα συγκεκριμενο hardware στο πισι μου.κ μενω για παντα ας πουμε.με τα windows 10.... τα παιχνιδια που υποστηριζονται τωρα με το συγκεκριμενο hardware και windows.και μετα απο 10 χρονια η κ.παραπανω....θα παιζουν το ιδιο κανονικα???ευχαριστω....
Tobajara Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Ίσως ναι ίσως και όχι. Τόσο οι drivers όσο και οι εκδόσεις των παιχνιδιών αλλάζουν, επιβαρύνοντας έστω και οριακά την απόδοση του συστήματος. Είχα παίξει το Witcher 2 σε χαμηλό σύστημα πολύ ικανοποιητικά για τα μέτρα μου, και όταν μετά από καιρό το ξαναέκανα εγκατάσταση δεν παιζόταν. Αν έχεις ένα PC κλώνο, που δεν το αναβαθμίζεις ποτέ, τότε λογικά δε θα έχεις θέμα απόδοσης αλλά και πάλι το software είναι περίεργο πράγμα, μπορεί να σου προκύψει το οτιδήποτε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ελεύθερος χώρος και απόδοση του σκληρού δίσκου, που πλέον είναι βασικότατος.
Sakisoriginal21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου οποτεε λιγα οσο τα windows .θα δεχονται ενημερωσεις....παιζει να εχω θεμα μετα.;αυτο μαλλον εννοεις.οποτε ειναι αυτο π λεμε οτι μονο στην κονσολα.επ αοριστο....σε ευχαριστω.για την απαντηση σ...να εισαι καλα!!
mkp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Θα παίζουν το ίδιο κανονικά μονό στην περιπτώσει που τα παιχνίδια που έχεις δεν πάρουν καποιο update στο μέλλον που να τα κάνουν πιο απαιτητικά. 1
Sakisoriginal21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου εννοειτε κατεβασμενα απο torrent..οχι γνησια.κ δεν παιζω online.μονο singleplayer.γ αυτο εχω κανει αυτο το ερωτημα...σ ευχαριστω!!
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όσο δεν κάνεις κάποιο update είτε σε Windows είτε σε drivers είτε στο παιχνίδι θα παίζει το ίδιο. Εγώ όταν όλα δουλεύουν οκ κλείνω κάθε update και έχω την ησυχία μου Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από adi32
Sakisoriginal21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Όσο δεν κάνεις κάποιο update είτε σε Windows είτε σε drivers είτε στο παιχνίδι θα παίζει το ίδιο. Εγώ όταν όλα δουλεύουν οκ κλείνω κάθε update και έχω την ησυχία μου αυτη τη ρυθμιση ψανχω ν βρω.να κανω κ εγω...αν μπορεις ν μου πεις τη διαδικασια...σε windows 10.ευχαριστω...
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε αυτη τη ρυθμιση ψανχω ν βρω.να κανω κ εγω...αν μπορεις ν μου πεις τη διαδικασια...σε windows 10.ευχαριστω... Κάνε τα δύο πρώτα https://www.ninjaone.com/blog/4-ways-to-disable-windows-updates/
Sakisoriginal21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Κάνε τα δύο πρώτα https://www.ninjaone.com/blog/4-ways-to-disable-windows-updates/ σε ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα